Sevgilimle aramızda bir soğukluk var gibi, ne yapmam lazım?

Selamlar,
İçin içini yemesine izin verme kesinlikle. Sen zaten böyle bir düşünceye kapıldıysan gerçekten de bir şeyler yolunda gitmiyor demektir. Hiç kimse her şey iyi giderken böyle bir düşünceye kapılmaz çünkü. Öncekinde nelerin yanlış gittiğini kendi içinde bir düşünmen ve bunu cevabını bulmaya çalışman gerekiyor.
Eskiden neler vardı ve şimdi neler yok bunları söylemen lazım. Ve kendi kendini yiyip bitireceğini direkt olarak sevgilin ile konuşursan çok daha faydalı olacaktır. Ne demişler en kötü sonuç bile belirsizlikten iyidir.
Merhaba, çok konuşamamak ciddi bir sıkıntı yani bu konuda size katılıyorum çünkü iletişimsizlik bir ilişkinin temelini sarsan bir şey. O yüzden eğer artık işler yolunda gitmiyorsa ve aranızdaki meseleleri oturup düzgün bir şekilde konuşup halledemiyorsanız ayrılma kararı doğru bir karar olacaktır. Şahsen ben ayrılırdım böyle bir durumda. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
İnsan hissediyor yaa ne olursa olsun hissediyor.
Yaa işi olup görüşmemek bahane geliyor bana.
İnsan sevdiğine vakit ayırmaz, olmayan vaktinden vakit oluşturur.
Bunu hissettirir.
Eğer sen huzursuz hissediyorsan zaten bir sorun vardır.
Bu durumu onla konuş, anlat güzelce bakalım ne diyecek?
Düzeltmek için uğraşırsa ya da geçerli bir sebebi varsa sorunu halledersiniz.
Yoksa eğer ona göre bir yol belirlersin kendine..
Umarım her şey gönlünce olur.
Bazen biz kızlara gerçekten geliyorlar ortada bir neden olmasa bile kendi kendimize kurabiliyoruz belki sen de böyle bir ana denk gelmişsindir.
Ayrıca sevgilimizle birazcık konuşamazsak yine bu şekilde kendi kendimize kurabiliyoruz kendimizi kötü hissedebiliyoruz yani ben ilişkinizin tamamında genelinde bir sorun olduğunu düşünmüyorum tamamen fazla iletişim kuramadığımız için böyle hissediyor olabilirsin.
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Merhaba
Eğer bir kadın birşeylerin yolunda gitmediğini düşünüyor hissediyorsa muhakkak bir sorun vardır. Sevgilinle bu sorunu konuşmalısın kendi kendine olmaz. Bir ilişkide bir sorun varsa birlikte çözülmeli birlikte bir karara varılmali sonucu her ne olucaksa tek tarafın bu durumda habersiz gelişmesi yanlış olur
Bir şeyler içine sinmiyorsa ve oturmayan şeyler varsa yolları ayırmak çok daha doğru olabilir. Bazen ortada bir sorun olmasa dahi sadece uyum yoktur ve gitmez bir türlü, gitse dahi sürekli bir şeyler yanlış gelir, eksik gelir, yetmez vs...
İletişim eksikliği soğukluk getirir ister istemez.. Gözden ırak gönülden ırak.. Konuşup bir karar verin buna beraberce..
Güzelce sorabilirsin eskisi gibi hissetmiyorum aramız bozuk mu filan diye
İşi oluyor olabilir tabiki lakin seninle konuşmak isteyen bir insan senin için belirli vakitler ayırabilir. Napıyor bu adam günün 24 saatimi çalışıyor sanki? Onun dışında ona göre farklı şeylerde olmuş olabilir, soğumuştur, konuşmak istemiyordur işi onu bunu bahane ediyorda olabilir. Seninle konuşmak sohbet etmek isteyen bir insan her türlü eder buna emin ol. Ancak bu konuyu sakın sen açma, aramızda bir soğukluk mu var? Benden mi soğudun vs sorularına hiç girme bile. Bırak hiç dikkate bile almamış gibi davran, davranki seni cepte görmesin. Hemen aa bu kız hemende fark etti bide soruyor demek yerine, ya ben bunu yapıyorum da bu hala bana bişey demedi acaba benmi yanlış yapıyorum baksana takmadı bile. Demesi emin ol senin için daha iyi olacaktır. Baktın bu şekilde devam ediyor kafana yatmazda ben ayrılmak istiyorum de ayrıl fakat sebebinin bu konu olduğunu dile getirme.
Kötü düşündüğün her şey aslında öyle gidiyor ne hissediyorsan o oluyor ama ayrıldıktan sonra kötü hissetmen hiç böyle düşünmemiştim gibi oluyor bende oldu soğukluk varsa bitmiş demektir zaten bilmiyorum sen acı çeker misin ama kendini kötü hissettiriyorsa karşı taraf artık eskisi gibi olmuyor sanki
Aynı sorunu ben de yaşadım senin yerinde olsam içinde yaşamaktansa onunla yüz yüze konuşurdum
Belki işleri yolunda değil ya da başka bişey var kafanda soru işareti kalmasın çünkü bir insanın sevdiğine vakit ayırması önemli tabiki bunu içinden geldiği sürece yapması önemli
Bende dusmustum yasadigin durumuna kadinlar hisseder doğrudur ama yengecler de ayni sekil suphe duydumu gercektir yani umursamayani sende o sekil umurrsamican bir insanin gözünden dusmussen oda senin gozunden dussun yani kisaca brak o zaman anllarsin kimin umrunda die
Karşılıklı dürüstçe konuşmadan karar vermek pişman olmana içinde keşkelere sebep olabilir bi karşına alıp konuş ikiniz de hem fikirseniz zorlamayın bence
Negatif düşünme canım sevgiline daha yakın olmak istediğini onu düşününce heyecanlandığını soğuk kalmayı sevmediğini tatlı bi dille söyleyebilirsin sevgi emek ve zaman isteyen bir şey hemen vazgeçme ❤️
Soğukluk girmişse birbirinizi yormadan ayrılın bence.
Çok konuşamıuorsanız hiç yazmamaya başlayacaksın eğer bunu farketmezse bir sıkıntı vardır bence ayrıl derim. Ama eğer fark edip sana yazarsa neden yazmıyorsun hiç diye o zaman düşüncelerini belli edersin.
Soğukluk girmişse doğru olan ayrılmanız olur.
Konusucaz de. Başbasa oturun bi yerde konuşmaya başla niye bi soğukluk var de. Bi derdin bi sıkıntın mı var? Ya da benden mi soğudun de konuş.
Djarum Black iç. Normal sigaradan soğursun. Onu da hep bulamayacağın için az içmiş olursun
Hiçbir şey söylemeden bırak.
Not: sakın konuşma erkekler konuşmaktan anlamaz davranıştan anlar. Bu da sana çok önemli bir tavsiye. Asla konuşma davranış göster.
bence iç sesini dinle
Kadın hissederse doğrudur. Ayrıl bence. Problem edeceğini sanmıyorum usul usul kabul eder. Çabalamıyorsa bitmiştir
Benim de öyle ben de bilmiyroum
Bence onunla konuş
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş