Sevidigim cocuk bana instagramdan yazma, whatsapptan konusalim dedi. Niye diyince sana anlatirim bir ara dedi konu kapandi.
Acaba bunun sevgilisi mi var, instagramini paylasiyor onunla ama bana bir sey soylemedi. Benimle devamli flort ediyor yan yana oldugumuzda baya yakin oluyoruz yani ne bilim. Baska bi nedeni mi vardir...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Senin aklına gelen benimde aklıma geldi. Gerçekten sevgilisi olabilir. Bu erkeklere güven olmaz.
oyle ya bacim ama niye bana bisey soylemiyor aklim almiyor.
Bu erkekleri bilmez misin? Hepsi aç gözlü. Bence sıkıştır kenara hesap sor.
onceden yaptim cunku yakaladim. kizla ilgili biseyler paylasmisti. asik misin ona dedim yok sacmalama ne alakasi var falan dedi. kizi takipten cikardi benimle konustu baya simdi ayni kizla yine takiplesiyor
Arkandan iş çeviriyor. Kes biletini bacım.
biraksin beni o zaman, gercekten cok yorucu bir sey
çok saçma bir ara anlatırım demek ne wpden sor yine anlatmıyosa bi şey gizliyo sevgilisiyle ortak olabilir hesap mantıklı
ayneN ama madem sevgilisi var beni niye tutuyor onu anlamadim
Belki başkası vardır
bende oyle dusundum de bana niye acik acik soylemiyor
Söylemesine gerek yok sen bul
Takiplesiyo muusnuz
evet
Saçma ordan yazma burdan yaz ne alaka mesaj kutusu mu doluyor mus ya da numarani almak için mi dedi ki
numaram var ki onda. normalde whatsapptan konusuyoruz ama dun instagramdan mesaj attim cok seviyorum seni gibi bisey dedim. O da goruldu atti, bir kac saat sonra mesajimi begendi, sonra da whatsapptan yazdi ki bana instagramdan yazma dedi
Şimdi garip bişey var ortada ama bilemedim yani sen hosladdigini söyledin oda bişey demedi
seviyorum dedim derken hani arkadasca dedim. sana asigim veya hoslaniyorum demedim.
Karışık biri niye öyle dedin deseydin
ya zaten flortum yani aramiz iyi sevgili gibi yakiniz ama iste kafami karistiriyor. madem o kiza geri dondu bana niye daha tutunuyor
Bu erkekler kızları anlamıyoruz diyolar kendileri sanki çok anlaşılır tipler
he vallahi ya sinirim bozuluyor
Benim de
🐃boynuz olabilir
ne alaka gi
neden eklemiyor o zaman
sen daha ayakta uyu
sevgilisi vardir diyorsun ama peki beni niye yanda tutuyor
fazla mal göz çıkarmaz demiş atalarımız. Hem seninle hem onunla
bir kizla iligili onceden bisey paylasmisti bende ona asikmisin dedim yok ne alaka falan dedi. sonra benimle devam etti konusmaya kizi sildi, simdi geri takiplestiler sanirim
büyük ihtimal bi oyunun içnideo labilirsin
ne gibi
çocuk ikinizle oynuyo birinizle instadna diğerinizdle wpde konusuyo
belki yakısıklı veya zengin diye görmek istmeiyosun kabul etmek istmeiyosun ve bu yüzdne konuşmaya devam etmek istiyosun sanırım yani bunları görmemek için veya anlamamk için sakın ynalıs anlama ama aptal olmak lazım
sence kiza hesabini mi verdi de bna ordan yazma diyor
sevgili sevigli onlar sevgili büyük ihitimal karısıdaki kızın senden haberi yok
peki sevgiliyse o ona yetmiyormu ki bana surekli yaziyor
birden fazla kızla takılmayı seviyodur yetip yetmemesi değil ki. İnsan oğlu doyumsuzdur bilmezmisin.. Bugün 1 tane ev istersin yarın dersin ki neden 1 tane daha olmasın o olur sonra neden 3 tane daha olmasın