1 yıldır uzak mesafe ilişkim var ve ben doğum günü olsun her hangi bir gün olsun içimden geldiği için hediyeler aldım gönderdim ama sevgilim hiç öyle şeyler yapmıyor karşılık tabiki beklemiyorum ama insan bi yandan istiyor geldiğinde çiçek alıp gelebilir aslında ama yapmıyor ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında.
Cevabın nedir?
+1 yılBence sende bi daha bişey alma insanın değer verdiği burdan anlaşılır. İlla beklenti içinde olduğun için hediye alıyosun diye bi kafa yok yani insanın içinden gelir alır. Kırıcı bi durum yani. Bence bi daha bişey alma.
04 Yorumla
Soran+1 yılDoğum günü geliyor almak istiyorum bişey ama almıyım o zaman nasıl bişeymiş anlasın
- +1 yıl
Aynen öyle boş ver ya o umursamamışsa sen de hiç alma gerek yok
Soran+1 yılAynen öyle bu zamana kadar gönderdiğim hediyelerin haddi hesabı yok bundan sonra çöp dahi göndermem teşekkür ederim
- +1 yıl
Kesinlikle öyle ona alacağına kendine al insan bi karşısındakinin gönlünü hoş etmiyorsa boş yani. Rica ederim çiçek kadın ❤️
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
2Cevap
Hiç normal değil bence sen de çöp verme bundan sonrq
012 Yorumla
Soran+1 yılDoğum günü yaklaşıyor yine hediye planları yapıyorum iflah olmam ben🤦♀️
- +1 yıl
Ay çok snirlendim şu an
Soran+1 yılNeden
- +1 yıl
Değer görmediğin birine değer vermek nedir
Soran+1 yılSevdiğinden eminim sadece Bi ara hediye işini pek beceremediğini söylemişti çiçek almak bu kadar zor olmamalı ama
- +1 yıl
Ay benim de bi tane vardı her şeyi alırdı çiçek alamazdı hiç romantik değildi odundu çok mutsuzdum ayrılınca rahatladım😁😂
Soran+1 yılBende mi ayrılsam ne😂
- +1 yıl
Bence çok cazip bi fikir😁
Soran+1 yılKeşke o kadar basit olsa ya sevdiğin birinden kopmak benim için çok zor bişey bu ☹️
- +1 yıl
Ayrılma tamam ama onun yapmadığını sen yapma dengeyi sağla o hediye almıyorsa sen de alma çok verici olma
Soran+1 yılDikkat edicem teşekkür ederim :)
- +1 yıl
Rica ederim ne demek🥰
+1 yılBende de durum aynı, ama doğum günümde hediye alır. Hediye hakkında fikrini öğren. Benim sevgilim böyle şeylere değer vermiyor
03 Yorumla
Soran+1 yılDoğum günümde yeni tanışmıştık almaması normal ama sonradan biletler yapabilirdi beklenti içinde değilim karşılıklı değil ama insanında biraz kafasına takılmıyor değil
- +1 yıl
Evet Ben de Cok kafaya takiyordum olayi. Ama Dikkat ettim, sadece bende Öyle Degil, herkese karsi öyle. Annesine bile hediye almiyor. Onlarda ailede öyleymis
Soran+1 yılAnnesine falan hediye alıyor mu bilmiyorum da eğer ki alıyorsa yer yerinden oynar benim günahım ne yatlar katlar istemiyorum ki sadece çiçek falan alabilir diye düşünüyorum
Belki durumu yok kanka sevgisini hediye yerine kabul et
017 Yorumla
Soran+1 yılHayır durumu çok iyi kendi işi ve geliri güzel
Soran+1 yılPinti olduğunu söyledi ama yanıma geldiği zaman asla paranın lafını yapmıyor elimi cebime attırmıyor aksine elime para sıkıştırıyor ama normalde pintiymiş😂
Soran+1 yılSiz sevgilinize hediyeler alır mısınız mesela içinizden gelince ya da özel Bi günde falan Bi benimki mi sorunlu anlamadım ki
Soran+1 yılSonuçta düşünüp alıyormuşsun Bi çöp dahi vermedi bana sen düşün halimi
Soran+1 yılBende ne düşünmem gerektiğini bilmiyorum sevgisizlikle alakası varmıdır yoksa sadece öküzlük yüzünden mi
Soran+1 yılEvet çok basit algılıyor herşeyi kavgada bile hep abarttığımı söylüyor :(
Soran+1 yılAbartmıyoruz siz çok umursamaz davranıyorsunuz 😂🤦♀️
Soran+1 yılHahahaha tamam tamam teşekkür ederim bu arada
Hediyeleşme için mi sevgili oldunuz 🙄
018 Yorumla
Soran+1 yılHayır ama ben içimden geldiği için alıyorum onda öyle bişey yok çiçek alabilir mesela ama yapmıyor
Soran+1 yılDurumu iyi bunu bahane etmesi saçma olur
Soran+1 yılGaliba 😂
Soran+1 yılGeldiğinde öyle değil ama asla para esirgemez aksine para veriyor bana harçlık diye ama ben çiçek bişey almasını isterdim
Soran+1 yılBeceremiyorum hediye işini diyor para veriyor saçmalığa bak ben para istemiyorum ki ondan beni mutlu eden para değil içinden geldiği için alınan küçük Bi hediye sadece
Soran+1 yılBen söyledikten sonra ne anlamı kalır ki çiçek almak zorunda kaldıktan sonra benim için önemi yok haksız mıyım kendi düşünüp içinden geldiği için alsa daha mutlu etmez mi
Soran+1 yılKendisiyle çok mutluyum çok da seviyorum ama öküz olması beni sevmediğini düşündürüyor:(
Soran+1 yılNasıl yapıcam peki
Soran+1 yılAnladım teşekkür ederim
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım