Sevgilin/eşin yok diye mutsuz musun yoksa rahat mısın?
İyi ki eltim yok))

Sevgilin/eşin yok diye mutsuz musun yoksa rahat mısın?
İyi ki eltim yok))
Eskiden Gerçekten böyle durumlara çok üzülürdüm Çünkü uzun zamandır Benim sevgilim yok Daha doğrusu sevdiğim yok hal böyle olunca Tabii ilk başta biraz düşündüm Benim neyim eksikti ya Ama gerçekten aynanın karşısında şöyle kendimle yüzleştiğim zaman kendimi aynada buldum aynayı da kendimde buldum yani bir de etrafa baktım Tabii ki gerek karşıma çıkan insanlar olsun gerekse hayat şartları olsun şu andaki duyduğum ve gördüğüm şeyler gerçekten çok mide bulandırıcı olduğu için iyi ki de sapım diyorum
Şimdi nasıl anlatayım ki. Benim hikaye biraz karışık. Her an bir yerden mermi gelecek gibi hissediyorum. Çelik yelek giydim geldim. Benim sevdiğim bir kadın var. Gökyüzlü; geceme ay, gününe güneş. Her zaman bana ışık oluyor ve bir gülüşü var beni benden alıyor. Ömrüme ömür katıyor. Ben onunla olduğum ve onu tanıdığım için çok mutluyum. Beni böyle güzel bir ruh ile tanıştırdığı için ona çok teşekkür ediyorum. Yazmak istediğim çok şey varda, o okurken bana ateş etmeye başlamıştır ama kıyamaz pansuman da yapar.
💥💥🔫
Pansuman bekliyorum 🙄
Hâlâ konuşuyor bak 💥💥💥💥🔫
🚑🚑
İzlemiştim bunu, Allah rahmet eylesin süper bir sesti
Müsade varsa konuscam hanımağam. Süzgece döndük bir görüşle 😄
Teşekkür ederim
Sisteme mi? 😅
En iyi erkek görüşü diyor sistem başkasını seçmiş
Seviyoru takıntı
Değilim. Varoluşum eksik ve anlamsız gibi bir şey. Ben beni tamamlayacak biri olsun isterdim. İnsan, her anlamda kendini gerçekleştirmiş olsa bile yine de yalnızlığın o derin ve ağır yükünü üstünden atmadığı sürece gerçek anlamda mutlu olamaz bana göre. Çünkü her şey birbirine bağlı, evren çoğulluktan besleniyor. Bu Pazar gecesinde sap bir şekilde Kadıköy rıhtımda içerken bu soruyu yanıtlamak da evrenin bana yine yalnızsın mesajını sunması gibi sanki. 🥺
Açık ve net tek kelime “hayır”
Çünkü bir şeye saplandım kimlr konuşursam konuşayım evli bekar yabancı Türk kim olursa olsun yani kimle konuşursam konuşayım flört edersem edeyim indiğim son durak hep aynı.
Aynı şeyin etrafında dönüp duruyorum hayırlısı canım çok yanıyor artık bittiğimi hissedebiliyorum sonu nereye çıkacak bilmiyorum ama artık iyi ya da kötü bir son istiyorum çünkü yoruldum elimi sırtımı büktü
Kıyamam ben sana çiçeğim ya 🙁
Güzel şeyler olacak ama buna inanıyorum çiçeğim inanmak zorundayım başka çarem yok çünkü değişik bir duygu hani arafta gibiyim ne cennete gidebiliyorum ne cehenneme gidebiliyorum ne tekrar sınav için dünyaya dönebiliyorum ilginç yani bir değişik saatlerce bir bankın üstünde oturup düşünmek gibi çok düşünüyorsun ama varmış olduğun🌺 sonuç hiç
Geçecek bitanem bunlarda 🌸
Cevap
91Cevap
Kendi tercihim olduğu için mecbur mutlu olacam.😃
Bu duruma bayılmıyorum ama sonunda üzülme ihtimali de var..
Sap olmadığım için mutluyum
Bu arada eltin yok görümcen var 🤣🤣🤣🤣
Sakar görümce 🙊😂
Şst duymasın 🤣
Tek değilim ama tekken de mutluyum 😂
Mutsuzum
Şu anda sap değilim o yüzden bir şey diyemem ama sap oldum dönemlerden bahsedecek olursak evet halimden gayet memnun oldum. Hoş şimdi mi memnunum sıkıntı yok ama yalnızlığın da kendine göre bir cazibesi var.
Mutsuzum nedeni ilerleyen. Tek başına yapılacak herşeyi yaptım bir öteki seviyeye atlamak için bir eşe ihtiyacım var. Zaten farklı bir insanım benim tamamlayacak insanı aramaktan gina geldi maalesef aradığımı bulsam da karşı taraf bazı şeyleri anlayamıyor hayata bakma pencerelerimiz farklı oluyor.
Yok artık 40 a merdiven dayadık. Yalnız olmak hiç mutluluk vermiyor. Allah tan annem babam yaşıyor. kardeşlerim var evde ses oluyor. Bu bana çok iyi geliyor. Yani yalnızlığı seven insan elbette vardır. Ancak günü geçirmek için yaşamakta bize göre değil. Ailem olsa güzel olurdu diyorum hep. hatta bazen çok kötü etkiliyor. Bunları belli etmemekte zor. Neyse işte ben mutlu değilim. Ama mutsuz olduğumu gösterip kimseyi de üzmek istemiyorum. Yaşayıp gidiyoruz işte
Elti yoksa görümce gör beni ömrümce olsa güzel olma mıafsdfsa öhö öhöm neyse efenim sap olmaktan memnun muyum belli değil valla buralar tenha, buralar karışık bindim bir alamete gidiyorum kıyamete sonumda hayrola.. 🙄
Kız kardeşim yok seni öyle görüyorum 🥰
Kelimelerim kifayetsiz mavişim ama hislerim gifimde saklı linkini şuracığa bıraktım 🥰 https://tenor.com/WknI.gif
Mutsuz değilim. Birinin olmaması mutsuzluk nedenim değil. Eğer olsaydı hayatı her yönüyle paylaşırdım. Bol bol hep konuşur sohpet eder, bir şeyleri beraber çabalar üstesinden gelirdik ve bu güzel olabilirdi. Ama ne yapalım, kendisi bilir. Demek ki henüz bunu isteyenim çıkmamış 🤷♂️ Bende kendi kendime takılırım o zaman.
Sap oluyoruz biz şimdi demi? 🤣🤣🤣
Herkes mutlu baksana. 😃
Bütün saplar toplandık toplandık toplandık
Sorduk neden yıprandık? yıprandık yıprandık
Biz onlardan hoşlandık, hoşlandık hoşlandık
Şimdi niye zorlandık? zorlandık zorlandık…😂
Tamam şimdi buldum. Sap denince akla biz biz geldik. 🤣🤣🤣
Sap olsan bir dert olmasan bir dert 😒 kendi ellerimle yemek yapıp yedircem derken zehirliyordu az kalsın 🤮
Eski sevgilin mi zehirliyordu yemegi ile 😁
Hayatın bütün damarlarımdan geçtiğini hissetmek yaşamak, tek tabanca hesapsız özgürce
Ne kadar leziz bir anlatım
Çoğu Zaman Evet çünkü bu benim tercihim 👍🏻👏🏻😃😃🙏
Kendimizi mi kandiriyoruz acaba ya bende böyle avutuyorum kendimi de 😄
Mutluyum Allaha şükür beni hskkedecek bir kız yok çünkü aklı başında temiz aile kızı ben göremiyorum herkesin derdi cinsellik ya da başka şeyler ne ara bu hale geldik aw
Gabriel :)
@hearthwaves o kim
kullanıcı adın çok sevdiğim bir filmi hatırlattı :)
@hearthwaves He hangi filmmiş o Gabriel mi izleyim Cehennem demek bu arada
Gabriel's İnferno
Egoist bencil empati yoksunu havalı gösteriş meraklısı sohbet etmeyi konusmayı oturup kalkmayı bilmeyen kadınlar yüzünden, Yalnızlıgımla gurur duyuyorum!!!
Kaldımda yalnızlığın çok faydası oldu, küçüklüğümden travmatik durumlar etkiliyor artık sosyal ortamda psikolojim bozuluyordu, yavaş yavaş alışıyorum, şu an sadece bana uyum sağlacak kalp istiyorum <3
Hedeflerim kariyerim istediklerimİ yapıyorum seviyorum
Hmm eğer! kafama uyan biri olcaksa mutlu olurum. Sap olduğum için mutlu değilim. Ben sevgili değil eş ararım.
Hiç değilim! Hiççç değilimmm! Değilim! Alışık değilim. Bu durumdan hiç memnun değilim! Ya niye hatırlattınız şimdi!
Bekarken de mutluyum
Evlenince de mutlu olacağım bence.
Sadece mutluluk ve zorlukların şekli değişiyor o kadar
Üşeniyorum sevgili yapmaya ama 1-2 sene sonra olsa iyi olur daha iyi bir dönem olur benim için şu an çok doğru değil
Mutluyum ama eksiğim, yavan yemek gibi, tat yok, enerji yok, heyecan yok.
Ama mutluyum, rahatım, özgürüm..
Sadece eksiğim diğer yanım yok..
Nötr bu halimden şikayetim yok. Belki çok iyi bir ilişki çıkar karşıma keşke önceden olsaydı derim onu da bilemem
Mutluyum şimdilik.. geçici bi mutkukuk yaşıyırum gibi geliyor😀
Mutluyum ama arada bir de insan birine özlem duyuyor :)
Kendimle mutluyum, kedilerimle mutluyum. En azından kafam başka şeylerle ağrımıyor
Bir yere kadar iyide bir yerden sonra sıkıyor
Ikisi de değil. Sap olup olmamayı bir değere bağlamıyorum.
Yaş gidiyor diye aşırı mutsuzum. Zaten bir tane bile sevgilim olmadı.
Evet mutluyum büyük rahatlık dırdır yok kıskançlık yok.. :)
Biz hayatımızdan çok memnunuz Pilli Bebek... Hesabı sadece kendimize veriyoruz.
Şuana kadar mutluyum
Arada insan avrat ilgisi ve bedeni istiyor tabi
Mutlu değilim ama mutsuz da değilim. Yani mutlu olup olmama sebep değil sap olmam.
Değilim ama ölene kadar sapım çünkü güzellik algılarına uymuyorum. Dışı 💩 gibi olanı kimse sevmez. Kimse karakter/kişilik de demesin; dışı beğenilmeyen kişinin içini kimse merak etmez.
Galiba mutluyum galiba galiba değilim bilmiyorum
Başka çarem yok yani buraya bazı şeyleri yazmak isterdim ama neyse işte öyle
Aslında rahatım yaa sevgili derdim yok kafam rahat çoğu kızda karaktersiz bana hep öyle denk geldi
Mutsuz 😞 şöyle şen şakrak bir kız arkadaş olsa güzel olurdu
Şimdilik mutluyum. Rahatsızlık duyduğum bir nokta yok.
Valla mutluyum yaaa şu ana kadar bir sıkıntı yaşamadım 😃
Köstek olan yok diye mutluyum ama destek olan olsa daha mutlu olurdum kesinlikle
Tabi ki mutluyum. Hayat bir şekilde yaşa beni diyor
Sap değilim. Sap olsam da, olmasam da ben hep mutluyum. Hiçbir şeyin mutluluğumla arama girmesine müsaade etmem.
Dengeli beya, heee bu arada görmeyeli baya kurumuşsun keder mi yoksa güneşte mi fazla kaldın, nerede benim etine dolgun pilli bebeğim
Kaynanam olmadığı için mutluyum, sap olduğum dönemlerde de mutlu hissediyorum ama zaman zaman bir eksiklik hissediliyor tabi 🌸
Mutluyuz elhamdülillah.. 😁😁
Anlaşabildiydin değer veren birinin olması daha iyi oluyor
Kurumsallıktan işkolik oldum.
Kimseye ayıracak vaktim yok.😀
Eşimde var, partnerlerimde ve ben yine mutluyum😃
Sap geldim sap gidiyorum :d çokta güzel bir durum değil orta diyelim. :D
Mutluydum onu tanımadan önce ama şu an çok özluyorum onu 😖
Yazmamak için zor duruyorum.
evet çünkü birisine ayıracak ne zamanım ne de ilgim var
Sap olduğum icin degil temiz olduğm icin mutluyum yanlis anlasilmasin ama 3 harfli bi kavram var ve hep onlar ilgi goruyor. tip boy pos vs var istesem cok rahat bu islere girerim ama karakterimi deistirmem gerek buna değme asla
Sap değilim :)
Çok merak ettik acaba kim kim
bende senin kini merak ediyorum sjjsj
Önce sen de djshsj ben söz yaptıktan sonra söyleyecem haha
söylemene gerek yok garibim divan edebiyatı yapıyor sjkjsjsj
Sevgilim yok ve mutsuzum genel olarak
Mutsuz olmanin sevgilin olmaması ile bağlantısı var mı
Var
Edin ozaman bir tane sorun olmasa gerek bir kadın için zannimca
@FirariHayat öyle her önüne gelene evet demekle oluyor mu ya? Nefes alsın yeter mantığı mi? Kadının talibi çok bile olsa buna değecek biri yoksa boş kalabalıktır o sadece. Aşk için kalbin harekete geçmesi şart, ve uyum önemli bu da herkesle olmuyor maalesef
Bu konuda haklısınız özellikle ciddi bir ilişki için karşı kişinin size nekadar değer verdiği, ya da sizin verdiğiniz değeri nekadar hak hak ettiği sahip olduğu nitelikler size hitab ediyormu etmiyormu sizi ne şekil sahiplendiği, valla ben maalesef hem cinslerimi ve bu dünyayı tanıdıkça ben hangi alemdeyim diyorum Allah sonumuza hayr getire hersey okadar laskalasmiski insan bir sonraki adımdan korkuyor
Ama suda var siz kadınlar neyi istediğinizi bilmiyorsunuz gerçek seven oldumu bu seferde sizler onemsemiyorsunuz
Eşim varken eşim yok mutluyum 😂
Şehir dışında mı 😄
Aynı ilde başka bir ilçede görevde 😂
Ne güzel içli dışlı olmadan evlilik yaşamak , bende hep diyorum evlensek bile ailemiz ile yaşamaya devam etsek felan ne güzel olurdu diye ama sistem buna hazır değil daha 😄
Allah kavuştursun ❤️
Ben çocuklarımla yaşayayım hep aile falan bana ters Allah gönlüne göre versin inşallah 🙏🥰❤️ Amin 💐
Teşekkür ederim 🙏🌷
💐
Sap değilim kendime birini buldum onu alcem o benim olcek31
Sap olmasamda ilişki içinde de mutsuzluğun sapken daha fazla olduğunu biliyorum
Kız arkadaş meseleleri bu kadar genç yaştayken beni ilgilendirmeli mi? Önce hayatımızı yaşayalım...
Sapım be cano
Sevmiyolar beni 🥹
A aa nasıl sevmezler seni, sırf o güzel sesin için bile sevilirsin sennnn
Valla sevmediler 😭
Şu moddayım 😃
Teşekkür ederim güzel görüşün için 🙏😊
https://m.youtube.com/watch?v=6QMaxFpVZNo
Baştan iyiydi de şimdi zorluyor ve gülüm 🤔
Artık evlen be Akif yeter bu kadar saplık
Helga mı olsun olga mı sjhsjhd
Ki sen zamanında ne kriterler koyan adamdın demek o kadar kritik durum he 😂
He valla cano