Öpüşürken amcama yakalandık? Kotu hissediyorum? Ne yapmalı?

1 senelik evliyim. Eşimle babamlara geldik. Amcalarımda gelmisti. Benim 4 amcam var. Babamla konuştular ettiler dışarı cikalim dediler amcamlarla babam. Eşimi de davet ettiler gitmek istemedi, biraz yorgunum belki uyurum biraz dedi.

Bizde babamlar kalkmadan eşimle odaya gectik. Bana bir yer ayarlayalım biraz uzanayım dedi eşim. Benim eskiden kaldigim odamda eşime battaniye falan verdim sonra annemin yanina gectim. Ben bunlari yaparken o sırada babamlar çıkmışlar. Annem bana damat yatti galiba bende yatak odasına geçiyorum babanlar gelene kadar basim agriyor biraz dedi. Tamam dedim.

Odaya esimin yanına giderken esim odadan çıktı antredeydik tam banyonun önünde. yatmadin mi dedim. Tuvalete gidiyorum dedi. Bu sirada da geldi beni öptü. Bende karsilik verdim birkac sn öpüştük. Ihıh diye ses geldi. Karşımda amcam.

Bir elimi yüzümü yikayacaktim dedi. Banyonun önünden cekildik. Sen gitmedin mi babamlarla dedim. Yok zaten 5 dk gidip gelecekler orasi benim bildigim yerler diger amcalarina gösterecek yeni geldiler ya. Bende gitseydim arabayla gideceklerdi. Benzin yakmak istemedim dedi gülerek.

Bunu derken de suratima pek bakmadı. Sonra zaten o banyoya bizde odaya geçtik tekrar. Ben cok utandim ama. Eşime de dedim bende biraz utandim ama olur boyle seyler. Yapacak bir sey yok, ben kimse yok sandım yoksa yaklaşmazdim dedi.

Bende kimse yok diye karşılik verdim. Amcam salonda yalniz ve ben utancimdan gidemiyorum yanına. Eşime sen erkek olarak gitsen mi acaba yalniz kalmasin dedim. Olay yeni oldu sicak sıcağına gitmeyeyim bence biraz zaman gecsin dedi. Adam yalniz kaldi. Birazdan babamlar gelirler ama kotu oldu ya.

Öpüşürken amcama yakalandık? Kotu hissediyorum? Ne yapmalı?