Hoslandigim çocuğun yakın kız arkadaşına ayaküstü dedim ki ben hoşlanıyorum emreden. O da bana dediki Emre'nin sadece işi ve dersleri var. Böyle şeylere çok kızar. Seni sevse söylerdi zaten dedi.. Sana evet dese bile anlasamazsiniz prensipli biri asla olmaz unut dedi. Sonra da dediki ne onun bana ne de benim ona karşı duygusal bir şeyim yok ayrıca benim 6 yıllık sevgilim var dedi. Sonrada kız 2 hafta sonra sevgilisinden ayrıldı. Bu kız yalan soyluyo di mi bana.
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ona ne canım cocugun iliskilerinden , dogru soylese bile cocukla konusman daha iyi olur gibime geliyor ne cavep dahi verse bile..
Benimde yakin erkek arkadasim var, acikcasi onun iliskileri beni alakadar dahi etmez kendi gelir benle konusur sence napiyim diye bunda tam tersi olmus ama kızın çocuğa soylediginj de sanmiyorum
Söyledi biliyorum
Söylemişse eger çocuk bir sey hissetseydi konudur du bence seninle tuhaf 🤔
Evet zaten alttan alttan söyledi çocuk. Doğum saatini sordum.. ben sana söylerdim dedi bilsem. Yani aynı şey işte. Bilmiyorum ki gerçekten
O zaman vazgec o kiza da fazla yanasma bence sorun cikarmasin
Neden ki. Ya sevgili degillerde
Bilmiyorum sevgili de olabilirler.
Gerçi ben çocuğa daha önce sormuştum hayatında biri var mı diye sadece derslerim var demişti
Bak eger güveniyorsan çocuğa git konuş çocukla derim kızı takma iliskileri olsada çocuk bunu sana dile getirir bence
Kız zaten yollu ve aralarında 7 yaş var. Çocuk benimle yaşıt.
Görüşmeye çağırdım aslında ancak önce tamam diyip sonra musiat değilim bugün kusura bakma başka zamana nasipse yazdı. aradim. toplantidayim yazdı. Bitince aradı. Bugün müsait değilim işte zorlama whatsaptan yaz dedi.
7 yas var ve yakin arkadaslar tuhaf kizin hisleri olabilir çocuğa sana karsi tavri da bi tuhaf, cocukta yoğun birisine benziyot ya da konusmamak icin elinden geleni yapiyor 🤔
Yoğun ve zor bir işi olduğunu biliyorum. Mesela bu kız bunu ders çalışmaya çağırmış. Sınava son 1 saat kala geldi. Bu kıza bile..
Anladım çocuk kaç yasında
Akademisyen kendisi. Ama başta ben dedim.. zaten geç yazdım ben mesajı çıkış saatine 1 saat kala yazdimm. ben geldim kapıya çık fazla zamanıni almam dedim.. ayaküstü görüşmek istedim yani
Biz ikimiz 30 yaşındayız. Kız da 23 yaşında
Kız çok yollu ama..
Ya bi insani seversin 7 yas olur arada tamamdir ama arkadas manasinda bakmasi tuhaf
Cocukta asiri yoğun ama bi musait zamanini kolla bakalim ne olucaj
Kizi takma kafana ama sende biraz krndini agirdan al. Kizlada muhattap olmamaya calis cocukla ol olabilirsen
Nasıl yani bilmiyorum bence flört var aralarında.. ama çocuk bir konusmasinda şey dedi.. annem bir kızı istemezse direk bırakırım denizde balık çok dedi. Kız dediki sevgilin olsa böyle mi olur dedi. Çocuk evet dedi..
Çok doğru söyledin. Zaten onlar olmaz yani çok alakasızlar.
Denizde balik cok jdjdjdndnd ahh cok ozguven patlamasi yasayan biri peki kendisinden mi bahsettj kiz sevgilin olsa dedigi yerde
Bilmiyorum valla
Bence Çocuğun musait zamanini kolla ve de ki senle konusmaya calismaya calisiyorum sende bi adim atsan de eger olmadi vazgec fazla devam edersen gozunde dusebilirsin agirdan al kendini biraz konustu konus konusmadi vazgec yogunlukmus hic mi vakti yok bu adamin 🙂 vardir muhakkak. O kizda bilmiyorum ben kendimi dusununce dedigim gibi arkadasimin iliskisi onu ilgilendirir gelip fikir alir okey ama karisamam yani haddim degil o kadarina. Kizla konusma direkt cocukla irtibat kurmaya calis
Bencede. Bakalim birkaç kg vereyim de güzel güzel giyineyim. Karşılaşmış gibi yapayım. Bir de kız çocuğa dediki ben is buldum. Sana ihtiyacım yok artık dedi. Çocuk burs mu veriyodu buna acaba
Kiz uni ogrencisi mi cocuk akademisyen dedin de üniversitede ders veriyor dimi
Yanlis anlamadim sanirim, senle ayni meslekte mi vocuk yoksa
Çocuk doktora yapiyo Aras gör. Kız ve ben aynı sınıftayız master ywpiyoruz.. yalnız ben önce kariyer yaptım.. sonra master
Hmm anladim bak dedigin olabilir ya da burs vermek yerine kucuk bi miktar destek veriyodur kiza, belkide kiz tanidigidir bak o da olabilir
Tanıdığı değil yaaa. Ama kız en başından beri çocuğa yapisikti. Not için her doktora öğrencisine yakın davranır..
Bdhdhdhdnd ne degişik insanlar var desene yakin degiller ama iste yakin gibi olmaya calisiyo, kiz demekki kullaniyo bunu bu saf cocugumuzda buna izin veriyor,
Benden soylemesi bu cocuktan olmaz jdjdjdjfhdhd şaka şaka ben dusuncelerimi dile getirirdim bilmem olur mu ama dene bence
Olursa bana da söyleee 😋😄
Evet kullaniyo
Olucak olucak tavlicam onu. diğer kızı karistirmicam. Sevgililik bu şu devirde sağlam değil. Ayrılalım der biter.
Yürü beee 😀 yaparsin hadi bakalim hayirlisi olsun ama banaa daa habrrrr verr noglurr
Biraz zamanı var ama yapicam emin ol. Flortlesiyolar bence orası kesin. Sevgililersede niye sakliyolar şu devirde. Bir de kızın eski sevgilisi kız ile fotolarını silmemis daha. Kız sildi. muhtemelen kız ayrıldı.. çünkü başkasına aşık.. neyse bakalım. Gitsin eski sevgilisine dönsün... ayrıca ortada yuva yok çocuk yok.. belge yok.. ne sevgilisi. Millet evlillere neler yapiyo. Bu çopsuz üzüm..
Ama sana bişi dicem özele mi gecsek
emreyi goturuyor hem isi hem dersi olmus :)
Büyük ihtimalle