Platonik aşıktan nasıl kurtula bilirim?

Öncelikle herkese selam. Size başıma gelen bir olayı anlatıcam. Hem tavsiye almak istiyorum hem birilerine anlatırsam rahatlarım diye anlatmak istiyorum. Ben okulumu değiştirdim neredeyse 3 sene oldu. Yeni okulumda bi çocuk bana platonik aşık oldu. Bizim sınıftan. Bilmiyorum... ya bu yıl aşık oldu ya da ben şimdi farkediyorum. Çocuk oldukça tipsiz. Boyu benden küçük. Bi görseniz ruh hastası gibi görünüyor. Çalışkan değil , okumuyor. Kitapla , tiyatro ile resim çizmekle hiç işi yok. Yani , hiç ortak noktamız yok. Bunun gibi bir sürü sebepten dolayı ben ondan hoşlanmıyorum. Bu yıl son yılımız, mezun olduk. Mezuniyet için kutlama günüydü okulda. Kapıdan 3 kişi çıkmamızı planlamış öğretmenler. Tabiki birlikte çıkacağımız kişileri biz seçmedik. Her kızın yanına iki çocuk veriyorlar benim yanıma bi düzgün çocuk verdiler bi de bunu. Neyse , kapıdan çıkarken el-ele tutuşmamız gerekiyor. Bu da bi umutlandı sormayın. Sanki evlenicez zannediyor. Gitmiş ailesine falan anlatmış beni çok geçmeden okuldaki çocuklara da anlatmaya başlamış. Tabiki alay konusu oldum. Öğretmenler bile benimle alay ediyor. Neyse bu hala beni herkese anlatmaya devam ediyor. Tabi "beni istiyor musun "diye sormak aklına bile gelmedi. Çünkü kendinden başkasını düşünmeyen bencil biri. Numarımı sınıfın whatsapp grubundan almış. Türlü bahaneler bulup bana yazıyor. Tabi o zamanlar bana aşık olduğundan habersiz numarasını kaydetmiştim. Ama anlayınca hemen sildim. Bu da mezuniyet gününde çıkmak için sıramızı beklerken numara mı sildin mi diye sordu. Ben zaten benim numaramı sen aldın grubdan diye cevap verdim. Sen vermemiş miydin bana diyor. orada tutdurmuş sen verdin numaranı diyor. Neyse sonunda sustu. Öğretmen üçümüzün el-ele tutuşmamız gerektiğini söyledi. Tabiki yapmadım. O da bileğimi tuttu. Sonra o gün beni başka bi erkek (sınıf arkadaşımın) yanında görünce kötü-kötü baktı. Kıskandı sanırım. Bana onun sevgilisiymişim gibi başka erkeğin yanında zaten durmamam gerekiyormuş gibi baktı. Bazen şizofren olduğunu düşünüyorum. Bi de tabi mezuniyete gelen anneme de kaynanasıymış gibi davranıyor. Bir süre sonra bana bakmasından rahatsız olduğumu farkedip bakışlarını kaçırmaya başladı. Ama ben başka bi yere bakınca o da beni süzmeye devam ediyor. Annesi de benim annemle konuşmaya çalışıyor. Neyse o gün bitti. Şükürler olsun onu bir daha görmeyeceğim dedim içimden sınıf grubundan da çıktım. Bugun karşıma çıktı. Yine sanırım annesi ile bana bakıp gulumsuyor annesine bişeyler diyor. Numaram hala onda. Evimizin yerini de okuldakilerden öğrene bilir. Yakında beni istemeğe gelip babama , herkese rezil etmesinden korkuyorum ondan nasıl kurtula bilirim lütfen tavsiyelerinizi esirgemeyin.

Platonik aşıktan nasıl kurtula bilirim?