3 hafta once ayrıldığım sevgilime hakaret ettim?

Merhabalar, herkesin ozendigi bir ilişkimiz vardı. Gayet güzel her gün beraberdik. 1.5 sene falan sürdü her şey. Seviştik öpüştük her şeyi yaptık. Bu arada ben çalışan biriyim o okuyan. Sözde bu sene evlenecektik. Seneye attı falan. Sonra ben çingene olduğumu itiraf ettim. Sonra işler boka sardı.

Bir gece arkadaşlarında oturuyor orada kalmak istiyor ama ailesi izin vermiyor hatta söyleyip izin isteyemiyor. Gecenin kaçı alıp evine bıraktım. Ne sarıldı ne öptü beni. O akşam ayrılmak istedi benden. Ve ayrıldıda. Aslında sevgimin peşinden koştum usteledim.

Sonra bir baktım ki, zamanında Instagramdan takipten çıktıklarını takip etmelere başlamış. İnsanlarla konuşmaya başlamış. Tanımadığı insanlara mesaj atmaya falan her şeye başlamış.

Bende aradım neden böyle yapıyorsun diye bir şey yaptığım yok diyor pişkin pişkin. İşte tartışma falan beni her yerden engelledi. Bende kızdım sabah kapısına gidip mahalleye korna basarak daldım.

Anında beni aradı ve buluştuk. Benden korktuğunu ve beni sevmediğini söyledi. Tamam beni sevmiyorsun madem bana neden saygın yok erkeklerle takılıyorsun dedim ve bu arada kız 5 vakit namaz kılıp kapalı bir bayan.

Tekrardan konuştuğum bir şey yaptığım yok diyor. Sonra ben cirkinlestim dedim ki ona namaz kilman boşa! Hakkımı yedin paramı yedin! Hakkımı helal etmiyorum seni Allah'a havale ediyorum dedim.

Tabi bir kaç gün sonra telefon ettim. Hala erkeklerle takiplesiyor ve biz artık sevgili değiliz istediğimi yaparım dedi. Ama ben erkek olduğum halde böyle yapmıyorum dedim.

Sonra dedim ki ona senin yaptığını ücretli. bayanlar yapıyor. Bir şey olmamış gibi hayatına devam ediyorsun dedim. Heralde bu laf çok koydu ki bir daha benimle görüşmedi.

Ona dedim ki kim haklı kim. haksiz arkadaşlarinla tartısalim dedim gotu yemedi.

Kısacası benimle gezip tozup için birlikte oldu diye düşünüyorum yanlış mıyım?

3 hafta once ayrıldığım sevgilime hakaret ettim?