Aşk İlişkileri Okulun en güzel kızı ve en yakışıklısı ile sevgili oldunuz mu? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor okulun en güzel kızı bana aşık oldu başkasını sevdiğimi çin reddettim...buradan nazlıcan basili ve ekrem tunç bakmazoğullarına selam gönderiyorum... Güncellemeler+1 yıl tredtdt Okulun en güzel kızı ve en yakışıklısı ile sevgili oldunuz mu? Cevapla En Güzel Soruları Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
sierravista Takip Et FenomenMaster Yaş: 22 +1 yıl Sevgili değil de kanka olmuştuk 0 1 Yorumla Soran +1 yıl neden sevgili olmadın Yorumla
biryıkıkinsan Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Evet jdkskss 0 4 Yorumla Soran +1 yıl sonuç ne oldu peki Yorumla biryıkıkinsan +1 yıl Ayrıldık şu an Yorumla Soran +1 yıl boş ver içi boş canım oluyor bunlat ama nasıl reddettmiştim ya samimi söylüyorum 1000 kere olsa 1000 kere reddederim öyle zevkli bir durumdu Yorumla Soran +1 yıl peki neden ayrıldınız sorması ayıtır çapkın mıydı Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Sevgili değil de kanka olmuştuk
neden sevgili olmadın
Evet jdkskss
sonuç ne oldu peki
Ayrıldık şu an
boş ver içi boş canım oluyor bunlat ama nasıl reddettmiştim ya samimi söylüyorum 1000 kere olsa 1000 kere reddederim öyle zevkli bir durumdu
peki neden ayrıldınız sorması ayıtır çapkın mıydı