Aşk İlişkileri İlk buluşmada hesabı kim öder? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Kim ödüyo sizce Güncellemeler+1 yıl Benimki herkes kendi ödesine bağladı çok itici oldu İlk buluşmada hesabı kim öder? Cevapla Ödeme Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
sierravista Takip Et FenomenMaster Yaş: 22 +1 yıl Bence iki tarafta ödemeli. Kim ne kadar sipariş vermişse kendisi ödesin 0 0 Yorumla
hakaarkan Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 98% +1 yıl ilki sonu yok seven erkek hep oder bayana hesap odetmek nedır yaa 0 0 Yorumla
mustafaaydas002 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. Teklif eden.Aslında o karşındaki kişinin nasıl biri olduğunu gosterir. 0 0 Yorumla
CounterOffensive111 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı. İstisnalar dışında her buluşmada erkek ödemeli. 0 0 Yorumla
oossccaarr1903 Takip Et Xper 5 Yaş: 39 , eic 85% +1 yıl Kim önce lavaboya diye kaçarsa masada kalan öder 😂 0 0 Yorumla
KaanCarry Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Her zaman kadının ödemesi lazım 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Haklı yorum Yorumla
Libidinous Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 89% +1 yıl Her zaman erkek öder 0 5 Yorumla Libidinous +1 yıl Böyle adamlardan da hoşlanıyorsunuz ya pes yani Yorumla Soran +1 yıl Yok konuşmuyorum dahaa ben böyle yapıcapını nerden biliyim Yorumla Soran +1 yıl Kibar biriydi şaşırttı beni Yorumla Libidinous +1 yıl Hep faydalanmak için yaklaşır böyleleri Yorumla Soran +1 yıl Öyle mi Yorumla
gacar4886 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 33% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,3b cevap paylaştı. Erkek öder 0 0 Yorumla
Uzunsavas Takip Et Guru Yaş: 42 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Kızlar ödesin 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Bence iki tarafta ödemeli. Kim ne kadar sipariş vermişse kendisi ödesin
ilki sonu yok seven erkek hep oder bayana hesap odetmek nedır yaa
Teklif eden.
Aslında o karşındaki kişinin nasıl biri olduğunu gosterir.
İstisnalar dışında her buluşmada erkek ödemeli.
Kim önce lavaboya diye kaçarsa masada kalan öder 😂
Her zaman kadının ödemesi lazım
Haklı yorum
Bence alman usulü olmali
Niye herkes yediğini ödemiyor?
Her zaman erkek öder
Böyle adamlardan da hoşlanıyorsunuz ya pes yani
Yok konuşmuyorum dahaa ben böyle yapıcapını nerden biliyim
Kibar biriydi şaşırttı beni
Hep faydalanmak için yaklaşır böyleleri
Öyle mi
Ben öderim hep ben öderim