Ben koç erkek arkadaş Başak ara verdik 2 ay kendisi geri döndü ama diyorki beni bunaltma arkadaşız diyor ama seviyor yani bilmiyorum bayramda gelcek sevmezse beni görmeye gelmez dimi arkadaşız diyor bunaltmadigim zaman gelir dimi
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Burcu önemli değil zaten, üstüne düştükçe g... ö... tü kalkar
Aynen
Dusmucem o yazarsa o yazcak o Arıcan evet
Aynen. sen üstüne düştükçe seni cepte görecek, ama umursamaz olursan daha bi kıymetli olursun
Nasıl. peki umursamaz nasil yapmam gerekir taktik verirmisin
Fazla yazma , arama. yazarken veya konuşurken ilk kapatan sen ol. bişey bahane et , işim var felan de. merak uyandır. onsuz da bi dünyan olduğunu, önsüz da yapabildiğini görsün
Mesela gezmeye gitcem diyorum nereye kimle gitceks8n diyince nediyim mesela
Hii onları soruyor mu.
O zaman arkadaşlarla de. faxla detay verme
Evet soruyor merak ediyor işte bide teyzemle konus et buluşun diyor kafamı çok bulandiriyor
Kendisi manisada yaşıyor
Teyzenle sen gelince buluşuruz de. inan bende senin ailenle tanışmayı çok istiyorum ama sen de ol yanımda istiyorum, de. biraz duygusal biraz şeytani takıl. Onun olmayı istediğini ama bunu onun da belli etmesi gerektiğini anlasın 😂
Anladimm 😆😆😆
Ayhh ben sizi çok sevdim çok guzel. akil veriyorsunuz valla
Hah haa , benim ki ele verir akılı , kendi yer salkımı 😂😂
Ayhh allah
Sen yap ama ezilme 😘cepte görmesin seni. mutluluklar
Insss bakalım olacakmı peki Bi soru daha simdi bayramda geldi benle buluşmak istiyor nasip davraniyim sizce
İlk istediği gün ve saatte buluşma. kendin başka bi zaman söyle. O kendini ayarlasın yani. onu dediği zamana tamam deme
Ama. belli degilki manisada oturuyo 9 gün bayram 3 ya da 4 gün nasip. olursa gelcem dedi
ya da hiç gelmez ozaman geldi buluşalım dedi olmaz isim. var derim yarın buluşuruz derim
Aynen. hayatını ona endekslemediğini anlasın. Seni isteyen adam ne yapar eder o fırsatı bulur zaten.
Aynen bakalım ya İnş kafama. takilan sorular olursa yine sana sorabilirmiyim peki🙂🙂🙂
Her zaman 😊
Teşekkür ederim 🥰🥰🥰
🤗mutluluklar
Bide aklıma takılan soru kızları ekleyip duruyor neden
Başka kızlara bakmak hoşuna gidiyordur. senle de olmak istiyor ama gözünü onlardan da alamıyor bence. sen biraz sert yapsan kaybetmemek için hemen çıkarır
Nasıl set yapayim mesela hiç anlamamki bu işlerden ya
Mesela ilk aradığında acmim mesela bana şey demişti evli arkadaşının evine gidiyorsun dediğim evet dedim sinirlenmişti
İlk aradığında aç. ama tavırlı ol. ne bu tavrın derse, seni seviyorum ama başka kızları eklemen beni üzüyor de.
Evli arkadaşının evine de kocası evdeyken gitmedin de mi
Hyr ya hiç gitmedim nasıl tavırlı olayım ona karsi
Ama dixem sinirlendin arkadaşıma kahvaltıya gittik enişte ben arkadaşım oturduk kahve içtik eğlendik dicem kudursun
Soğuk soğuk konuş. eşek değil ya anlar
İnş ya kafamı çok bulandırıyor çünkü gitmişti ara vermiştik ozaman kızları eklmisti hemde baya baktım hepsini çıkarmış sonra bana geri döndü bu sefer az kızı takibe almis ben ona dedim eğer ki kızlarla konuşuyorsan beni cepte goruyosun dedim ben kimsenin cebinde falan değilim dedim bal gidin çok pişman oluyor dedim geri gelirsin idama ozaman ben seni affetmem dedim hiç bir şekilde yalvarmaya etsen affetmem dedim ben sildim tam silerim demistim öyle Bi kaç kez
O zaman seni haksız yere suçlar. arkadaşının kocasıyla bişeyler yaşadığını kafasında kurar ve üstüne gelir. bu sefer sen olamayan bişeyi anlatmak için daha çok kılınırsın ona.
Doğru evett ama sorduğunda gitmedim dedim ama gerçeğine gitmedim şahsen ya işte onu sordu evli arkadaşına gidiyorsun hyr dedim gitmiyorum dedim teyzelerimiz sevdinmi teyzelerimiz konusyomusun evet dedim hepsiyle değil ama 1 tanesiyle arada konuşuyorum dedim kafamı bulandiriyir
Konus konus teyzelerimiz dedi hatta buluş diyor aklımda deli sorular oluyor
Sen onun kızları eklediğinden ve bundan rahatsız olduğundan gireceksin konuya. kıskandırmak için olmayan şeyleri var tıbbi göstermeyeceksin. masum masum onu bekliyor gibi görüneceksin. bak benim de elimde fırsat var ama yapmıyorum, çünkü seni seviyorum demeye getireceksin lafı. Arkadaşının kocasıyla kıskandırmaya çalışırsan hem yollu gözüyle bakar hemde ters teper
Aynen haklısınız yok ya sorduğunda gitmedim dedim nasıl gireyim mesela nasıl söyleyebilirim mesela
Ama hiçte gitmedim evli arkadaşımın evine
Gezip eğlendiğini anlat ama bunların içine erkekleri katarak değil. hele evli bir erkeği asla yapma
Aynen haklısınızzz yokya hiç öyle şey yapmadimm soruyodu gitmedim dedim dediğim gibi gitmedim zaten hiç evine kahvaltıya falan çağırdığı gitmedim kahvaltıya falan
Kızları ekleyip bundan rahatsız olduğumu nqsil dile getirmem lazim
Duna detliydim ben mesela bugün sabahliyin iki kez görüntülü aradayız ac dedi sonra konustuk bana Bi tık gülümsedi bana öyle Bi bakiyodu içten bakiyodu özlediğimi falan söylemedim tabi
Biraz buruk dur , üzgün dur. noldu der. demese bile ya sana bişey diyeceğim , belki dikkat etmedin ama senin o kızları inst eklemen beni çok üzüyor , ben seni burada beklerken öylelerini eklemen üzüyor beni gerçekten de
Yokyav diyor öyle tamam aynen
Diyeceğim soğuk davraniyim böyle aynenn bisey demesse ne tepki vereyim
Oda bilerek yapıyor herald ebilmiyorum ama kıskancım ya ondan ya da eğer öyle bisey yapmassa diyimmi mesaja tarsan arasan konuşmam senle. diye
Evet. ben kimseyi eklemiyorum seni bekliyorum de, sen önüne geleni eklemişsin de. aynısını ben yapsam hoşuna gider mi. gitmez. o zaman ya çıkartırsın onları ya da ben yokum de
Oda inatla cikarm8cak biliyorum tamam sen bilirsin derse napim
Burçla ilgisi yok bence.