Ben artık ne yapacağımı bilmiyorum. Karşımdaki kişi hayatından o kadar mutsuz ki nasıl yaklaşacağımı bilmiyorum nasıl davranacağımı bilmiyorum çok yoruldum ve artık gücüm kalmadı
burgur kingte çalıştı 8ay boyunca mutsuz oldu, çalışma saatleri hep farklıydı, mesai kakıyordu vs hep sinirliydi. Sonra ona özgeçmiş hazırladım. Anestezi teknikeri kendisi, arkadaşlarımı araya soktum baya bi uğraştım sonra bi tane hastanede iş buldum. İstifa etti burger kingten, hastaneye gitti evrakları hazırladı işe alındı ardından oranın çalışma saati 12 saate yakındı orayı da yapamadı. Sadece gün boyu 20dakika yemek molası vardı. Kendi mesleğimi yapmak istemiyorum dedi. Mutsuzum dedi, korkuyorum dedi, insanları sevmedim dedi bıraktı işi 5 gün çalıştı ve istifa etti. Giderken yaparım diyorum ama o ortama girince istemediğime karar verdim dedi. Neyse işe girişte mutsuzluğu, siniri, işte başladıktan sonra aynı şekilde işten çıktıktan sonra aynı şekilde şu an başka bir işe girecek tekstil fabrikasına ve oraya gitti görülmeye arada ki zaman da yine mutsuzdu oraya gitti görüşmeye bugün işte muayene falan oldu ve sonuç olarak biz sizi arıcaz demişler bir hafta içerisinde demişler ama 30kişiye yakın kişiye böyle demişler yani o kafiledeki herkese, bekle olumlu veya olumsuz bir şey yok diyorum moral vericeğine daha çok sinir ediyorsun beni diyor. Beklemekten başka yapabilecek bir şeyimiz yok ki. şu an mutsuz, konuşuyoruz sinirli, suratı asık ama napabilirim ki gerçekten bilmiyorum gerçekten çok yoruldum artık. Üç buçuk senedir birlikteyiz askerdeyim ben nerdeyse her ay 15günde bir yanına bin bir türlü izinlerle gittim. Ama artık gerçekten bilmiyorum nerde nasıl yapacağımı siz bana yol gösterin.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer