Orta boy iyidir. 1.75-1.80 arası ideal bence. Fazla uzuna gerek yok. Sizce?
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Valla 177 boyundayım memnunum kendimce ne kısayım ne de uzunum bu konuyla ilgili söyleyeceklerim bu kadardı beni dinlediğiniz için teşekkür ederim
175-180 arası iyidir bana göre de 🫠 185 bir bey olursa da hayır demem tabi sjdjsj
Sınırla kurtardık
böyle düşünme kurtarmasan ne olacak ki
Fazla uzuna gerek yok dedin ya gereksiz olacaktım
boş ver kendin hariç kimsenin fikri önemli olmamalı böyle konularda
İnsanların düşünce ve fikirlerine saygı duyuyorum benim için önemli bir şey
210 olcak en az great khali gibi 👀
Hulktan bahsetmiyoruz
Bende bahsetmedim ki ondan great khaliden bahsetmiştim.
kızlar uzun istiyorum deyince de deliriyorsunuz erkeklerin kendi bile uzun istiyorum diyor
Ben erkeklerden bahsetmiştim oysaki 😥
ben de erkeklerden bahsediyorum
Hayır 😂yanlış anlaşıldım sanırım ben erkeklerin boyu yüksek olsun diyordum yaa 😅
Offf ben de aynı şeyi diyorum kızlar diyor Ya ben 1.90 erkek istiyorum diye sonra erkekler buna kızıyor erkeklerin kendi dahi erkekler uzun olmalı diyor sonra da kendi kendilerine kızıyorlar bıdnan bahsediyorum
Heeeeee yok ya ben gene anlamadım neyse beni es geç 😅😂
Evet o aralıkta olmalı bencede
Kendi adıma soylim 1.80 üstü olmalı
180 çok ideal evet
valla supersın 1. 80 uygundur degılmı
1.75 iyi
1.80 olmazmı neden kı
uzunlar benle dalga geçiyorlar kalbimi kırıyorlar
söz ılemi
Evet
185+
senin boyun kac peki
173
WPSKSKLJSKAJSNZJSKS
Noldu 😂
Sana üzücü bir haberim var 1.70 lerin kaderi 1.70 lerdir
1.85 olması gereklidir
Çekil ayağımın altından böcek.
1.50 olduğuna yemin edebilirim ama kanıtlayamam
Bu arada insanların fiziksel özellikleriyle dalga geçmek 10 yalını aştıysan bırakman gereken bir davranış.
Maalesef 1.86 boyundayım bu yüzden de hobbit kızların kalbini kırmaya bayılıyorum
insanların hayatlarında bıraktığın acılar dönüp dolaşıp seni bulacaklar Allah’a inanıyorsun kimse ettiği kötülüğü bulmadan ölmez diyelim inanmıyorsan da karmaya ne verirsen o da sana geri veriri
İnsanlarla dalga geçmek de kendinde eksik olan bir şeyi bastırmak için yaptığın bir özgüven eksikliğidir.
Biri bana sağlam bir ah etti sanırım hala toparlanamıyorum kız arkadaşım olmuyor evlenemedim de napsam bilemedim ki :(
kötü kalbinin ekmeğini yemişsin kötüler hep kaybeder
İyi insan oldum hiç bir faydasını görmedim.
safi zararsın desene
Neyse sadece şunu söylemek istedim. Bana da senin gibi densiz bir sürü insan zorbalık yaptı. Halâ etkisini atlatamadım. Onlar güldü eğlendi ama ben ağladım. Ölmek bile istedim. Bu yaptığın hoş değil. İnsanlara da acı veriyor. Bunları umarım anlayabiliyorsundur. Hadi bye.
Aslında buna karşı güçlü olmanı bekledim senden. İnsanların laflarını çok takmamanı, elinde olmayan sebeplerden ötürü sahip olduğun şeyler için kendini üzmemeni istiyorum. Çünkü insanlar karşılarındaki insana sadece insan olduğu için değer vermiyorlar. Bunu anlamayan bir çok geri kafalı ve cahil mahluk var bu dünyada maalesef. Sen onların dediklerine aldırış etme. Bunun suçlusu sen değilsin. Böyle kabullen ve kendini sev. Onlar ettiklerini zaten bulur. Özür dilerim.
merhaba. Hobbit dedikten sonra özür dilemen pek geçmedi. İnsanları üzdükten sonra da güçlü ol demen de geçmedi. Sadece empati kurmaya çalış. Seninle sırf sen olduğun için dalga geçtiklerimi düşün. Bundan sonra da hayatına ona göre devam et. Yani umarım bunu yapabilirsin.
Çocukken benimle de çok dalga gecerlerdi ve ben hiç bir şey yapamazdım. Boyum 175 benim. Seni kırdığım için özür dilerim. Tabi bu fayda etmez o yüzden keşke elimden gönlünü alabileceğim bir şey gelseydi.
Allah ne verdiyse
Ben 175im mutluyum.
boy takıntım yok
Bir kadının en az benim gibi 185 olması lazım
djdjjdjwkxkwşwücüwölwşxşwşdlcl
3 ışık yılı ideal
1,77-1,83 arası
175bben bunu beğendi
3 metre olmalıdır