Hala sevdigini soluyor agliyor uzuluyor ama barisamiyoruz lütfen cevap?

2 yilllik iliskimiz vardi genel olarak cok eglenceliydik ikimizde mutluyduk 1 ay öncesinde kiskancliktan dolayi kavgamiz oldu o dan oncesinde kavgalarimiz oluyordu ama bi sekilde ustesinden geliyorduk son kavgada okuzluk yapip kufur ettim alkolluydum ve kendimde degildim o sirada iletisimi kestik sonra bana bi sans daha vermek istedigni soyledi bu surecte bulustuk iki kere biri cok olumlu gecti nerdeyde eskiye bile donuyorduk bi kac gun sonra soylediklerini unutamiyorum yediremiyorum kendime dedi bende elimde olan son kozu oynayıp biraz israr edip kendimi ona inandirmaya calistim bana inaniyor ama bi kere soyledin dedi o kufuru 2 gun boyunca bende artik bu zamana kadar elimden geleni yaptim olmuyorsa olmuyor diyip kendimi geri cektim durum boyle olunca bi sure sonra kendisi yazdi ses atti seninle barismak istiyorum ama her bunu yaptığımda icindem bir ses yapma diyor dedi ve sonra zamana birakmaya karar verdik Bende hala çok seviyorum ve cok asigim ona ama artik yazmıyorum dahs oncesinde israrla yazip denediğimde kendini geri çekti belki zaman gerçekten iyi gelecek barisicaz ya da unutucaz birbirmizi sizin goruslerinizede ihtiyacim var

Hala sevdigini soluyor agliyor uzuluyor ama barisamiyoruz lütfen cevap?