Şu an 31 yaşındayım kuzenimle 7 yıldır evliyim gayet mutluyuz aşık olup evlendik. Bir de kızımız var gayet sağlıklı.
Ama insanlar duyunca şaşırıyor. Senin gibi bir insandan beklemezdim diyorlar? Beklenmeyecek nesi var aşık olmak suç mu?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Şu an 31 yaşındayım kuzenimle 7 yıldır evliyim gayet mutluyuz aşık olup evlendik. Bir de kızımız var gayet sağlıklı.
Ama insanlar duyunca şaşırıyor. Senin gibi bir insandan beklemezdim diyorlar? Beklenmeyecek nesi var aşık olmak suç mu?
Bizde de çok var bu durum ama çok şükür ki yeni nesil böyle evlilikleri tercih etmiyor. Annemle babam da kuzen ve ailede yaygın olan kuzen evlilikleri dolayısıyla kalıtsal hastalıklar var.
Cevap
8Cevap
cocuğun sağlıklı olma ihtimali %40 larda oluyor senin çoçuğun sağlıklı doğmuş iyi ama gerçekten cocuğun sakat olma ihtimali kötü
Öyle bir oran yok
kötu gözukmuyor sevıyorsanız evlenın bence guzel bırsey
boş ver ya seviyorsan mutlu isen gerisi hava civa
Akraba evlilikleri sağlık açısından çok problemli bir durum çocuk yapmanızda çok sakıncalı sizin çocuğunuzda bir problem olmaması çocuğunuzun çocuğunda olmayacağı anlamına gelmez akraba evlilikleri genetik risk oranını arttırır.
Dinen bir sakınca yok, hukuken yok sağlık problemi de yoksa Allah mesut etsin
Aynen öyle 😊
Kuzen kardeş yarısıdır çünkü saçma geliyo kuzene o gözle bakıpta evlenen insanlar
Sana uygun değilse evlenmezsin milletin evliliğine tercihine dil uzatma
Dil uzatmamamı istiyosa burada bu soruyu sormiycaktı
Millet her halti yiyor lafa gelince iyi oluyorlar boş ver
Kafalarına benzin dökeyim öylelerinin
mutluysan boş ver mileti
Hiç etik değil
Olabilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?