Her rüyanın bir anlamı olur mu?

Sevgilimle ben birbirimizi aynı gecede rüyalarımızda gördük. Kendisi, gördüğü rüyanın çok tuhaf olduğunu ve pek anlam veremediğini söyledi. Benimki ise tamamen bir kabustu. Kendisi beni yerde otururken ve kendi galerimdeki resimlere bakarken görmüş. Telefonunda hiç görmediğim, anlam veremediğim resimlerin vardı, bana uzun uzun baktın sonra yine resimlere bakmaya devam ettin dedi. Kırmızı Hırka giydiğin, beyaz elbise giydiğin, kolye taktığın ve mesajları ss aldığın resimler vardı dedi. Benim rüyamda bindiğimiz arabayı zifiri karanlıkta biryere sürdü, ben kendisine seslendim ama beni duymadı, sanki görünmez gibiydim. Arabadan indi, karanlığa yürümeye başladı, bende arkasından yürüdüm. Karşıdan elinde bıçak olan, tekin tip olmayan biri geldi, bana saldırmaya çalıştı. Ben o sırada yine sevgilime seslendim gidelim burdan diye yine duymadı. Adam beni bıçaklayacakken gök gürültüsünün sesine uyandım. Hala düşündükçe kötü oluyorum. Sizce anlamı var mıdır bu rüyaların? Lütfen saçma falan demeyin.

Her rüyanın bir anlamı olur mu?