Bar ve Pub'lardan tanışılan kızla o gece başbaşa kalmak diye birşey gerçekten var mı, yoksa yok mu? yalan mı?

Allah vergisi tipim çok yerinde.. kadınları ilk intibada etkilemede hiç sorun yaşamıyorum... nitekim dışını beğenmediğin insanın içini de merak etmiyorsun.. bende çok şükür o sorun yok.. kadınlarlada düzgün konuşurum.. abazan değilim kesinlikle..

tatil nedeniyle gittiğim turistik bir belde de her akşam hit mekanlara gittim... bar ve publardan çıkmadım deyim yerindeyse... ve her gidişimde mutlaka bir kızla tanıştım... daha çok onlar geldi yanıma ve muhabbet kuruldu.. nihayetinde kız istemeden olmaz bu işler.. aşkı kadın başlatır...

ama gecenin sonuna doğru hiçbirşey olmadı... biz mi yanlış biliyoruz yoksa yüzümüze gözümüze mi bulaştırıyoruz anlamadım.. benim bildiğim bu tarz yerlerden tek gecelik ilişkiler çıkar... hepsinden çıkmaz ama oraya nihayetinde o amaçla gelen kız ve erkekler de var.. amacı o olmayan da var tabi..

bu kızlar benimle tanışıyorsa amaçları o gece benimle biryerlere gitmek, başbaşa kalmak değilse ne o zaman? hoşlaştık, tanıştık, içkiler içildi ve herkes güle güle evine gitti.. bu mudur yani? (((bu arada ben bu tür mekanlarda sevgilisi olsun olmasın yanında erkek olan hiçbir kıza bakmam.. kız kıza gelenlere yaklaşırım.. çapkınlık yapacak olanlar kız kıza çıkar benim bildiğim.. yanlarına erkek almaz. benim de hedef kitlem onlar zaten))

ya da açıkça şöyle sorayım bar ve pubdan tanıştığın kızla geceyi geçirmek diye birşey gerçekten var mı?, yoksa ''orda önce tanışıyorsun zamanla birbirinizi göre göre, watsupp'dan vs konuşa konuşa ve mekanın müdavimi oldukça birşeyler çıkıyor'' olayı mı var?

filmlerdeki gibi olmuyor mu yani?
Bar ve Pub'lardan tanışılan kızla o gece başbaşa kalmak diye birşey gerçekten var mı, yoksa yok mu? yalan mı?