Efendi kadın/adam seven Insnalar nerdesiniz size analiz yapmak istiyorum

Efendi kadın/adam seven Insnalar nerdesiniz size analiz yapmak istiyorum

Bu aralar utangac bi erkekten cok hoslanıyorum. Ustelik sana bise deyim mi, kısa boyu.. Normalde hep ozguvenli erkekleri begenirim, cogu kadın gibi evet ama hosuma giden sirin bir aurası var, espri yapmasını çok yakıstırıyorum, gulduruyor, o yapınca garip bi sekilde tatlı geliyor. Sinir ettigimde verdigi tepkiler, utanmasına ragmen bi yandan takmıyomus gibi kalbimi ısıtıyor ve sevecen. Gercekten bu kadar masum, samimi bi sekilde kendini ortaya konmus bir sevgiyi bi erkekte bulacagıma inanmazdım. Hem duygusuz kalıp, hem de duygulu olabiliyor. Pısırık degil, gizemli. Kısa boylu olmak bile nasıl bu denli yakısabilir bi adama. Omzu genis iri olsun guclu olsun ki erkek gibi koruyucu diyen ben, kısa olmasına hic bisi demiyorum gozum gormuyo sanki. Kendimse atarlı giderli huysuz bir kızım karakterim erkeksi degilim de huysuzluk iste ama o pamuk yaptı beni
Vay be okurken sevindim
Baya duygusal erkek var aslında
Ama farkedilmeye biliyorlar
Bu kankamizsa espiri yeteneği ile kazanmış
Bu yeteneği olmasa belkide farketmezdin
Neyse senin adına sevindim
Çocuk adına üzüldüm
Ne cektirirsin şimdi sen...
Bu kankamiz rol yapmıyor gibi gözüküyor
Ne mutlu kendi kalabilene
Cocuk oyle stand upcı gibi degil, içine icine yapıyor esprileri. Pozitifligine hayran kalmamak elde degil. Her an mutlu mimikleri, hareketleri. Nasıl oluyor bu kadar yasama sevinci yuksek sanki melek gibi saf temiz, digerleri gibi stresli degil derdi tasası yok sanırsın ki. Ve evet en sevdigim huyu, oyle cok duygusuz gorunup siir yazan erkekler vardır ya asla onlar gibi iki yuzlu degil. Ilk defa goruyorum bu kadar karma ozellikleri kendinde karıstırmıs bir erkegi
Vay be öyle bir anlattın ki gay olasım geldi🤣
Şaka bir yana çok iyi özellikler pozitif insan çok bulunmuyor
Bu arada şairlere laf etme darılırım😡😡
Sairleri cidden sevmiyorum bende zamanında kitap yazdım betimledim filan ama abartılmıştı hepsi siirler de aynı sekilde yalan abartı sözcükler biliyorum
Aşk şiirlerini bende çok samimi bulmuyorum
Ama sadece aşk hakkında şiir yok ki😔
Bende şiir yazıyorum...
Bak şairlerin verdiği zarar bu işte
Adamlar aşkı o kadar çok abarttı ki
Millet hayat amacı hale getirdi
Ve bir şey sanıyor
orada o siiri sana yazmıyor biliyorsun ya yetenegi vardır betimlee anladın mı namık kemale bak mesela 90 tane sevgilisi var capkın bi adam ama siirlerini gorsen nasıl duygusal ask dolu veya tolstoy dostoyevski vs bunlar hep karılarını döven adamlar degil mi ama hepsi muthis en iyi ask sozlerini bunlar yazar işte neden sevmiyorum belli samimiyetsizlikten
Vay be baya edebiyat ile ilgileniyorsun
Ben tolstoyu eyi adam diye biliyordum
Ilginç valla ne diyim
Demek ki Onlar aşk duygusuna yazıyorlar...
Belki aşk tek kişilik değildir
Ezmeyiniz lütfen...
Ama dediklerim ilginç cidden
Aşk da sıradan bir duygu işte çok da abartmamak lazim
Ben hic bir soze inanmıyorum duygusal olan. Abartılı evlilik teklifi yemekler romantik surprizlerin sonu erkegin kadını bıcaklamasıyla son buluyor. Hepimizin kotu yanları var. Kusursuz hatası insan yok. Durust olsun, bana kendini oldugu gibi sunsun. Eksik yanlarını da saklamasın ki, ben onu eksikleriyle sevebileyim. Bir seyimi begenirse begendim desin, sevmediginde de sevmedim, asla pohpohpamasın. Yalandan nefret ediyorum. Onda da bu var, beni seviyor diye kayırmıyor abartılı sozcukler kullanmıyor göz boyamıyor; o ne ise o, ben ne isem benim. Tum cıplaklıgımızla, cesaretimizle birbirimize ruhlarımızı acabiliyoruz. Bu kadar gercekci olunca da beni hayal dunyasında yasattıgı karaktere degil, gerçek benligime asık oldugunu hissediyorum. Ihtiyacım da bu, gerçekten sevilmek..
Öff yazar olduğunu belli ettin be
Sen haklısın ama kızlar yalandan ilgiyi sever
O yuzden çoğu erkek ilk zamanlar baya ilgileniyor
Sonra kızı tavlayıp ilgiyi azaltinca kiz diyor ki bu değişti...
Halbuki seninde istediğin yalancı ilgiyi verdi
Seni olgun buluyorum
Çoğu büyükten daha olgunsundur bence
Abarti sözcükler gırgırana zevkli oluyor
Ama tabi obur türlüsü yapmacık...
Senin adına sevindim
Sahip çık hıyara...
Umarım bir ömür mutlu olursunuz
Ama sen baya hayransın
Bu seni aldatsa yıkılır gibisin
Kimseye bu kadar güvenme bence be usta
Ilham gelmis
Kendimden cok sevmiyorum kimseyi.. beni ben, terk etmedigim surece herkes terk edebilir. Ayrıldık diyelim demekki ayrılmak gerekiyordu yanlıs bir seyler vardı. Bir sey bitiyorsa, daha iyisi baslayacagı icindir. Akısa bırakıp kadere guveniyorum. En hayırlısı benim icin coktan planlandı. Yanlıs iliskilerde ısrar edersem dogrusunun gelmesini engellerim. Her sey aslında iyi hissetmek icin, tamamlanmıs hissetmek bir lutuf. Bana tanınan sansı kabul ediyorum verildigi sure boyunca tadını cıkarıyorum. Dunya cok kısa insan bir hiç ömürumuz bu denli azken takılmamalıyız boyle seylere zaten olüp gideceğiz hepimizi bekleyen bir mezar var. Kızlar ilgiyi sevdigi icin hep kandırılır, bu bir zaaf. Duygularına ket vurup ilgiden etkilenmezsen kullanılmazsın. Bunun aclıgı cok kotu bir sey ki iki guzel soze kanıp yatak yatak geziyorlar. O yuzden diyorum aile iliskileri en temeli ve bası. Sen sen ol ilgisiz bir baba olma
Tevekkül içinde olman çok güzel
Bu hal seni hep huzura ulaştırır hayattaki ağ kadar zorlukları tümsek haline getirir.
Bu kanmanin temelinde türk aile yapısının kötülüğü var
Anneler babalar çocukları ile ilgilenmiyor
Kendinelerine hayri yok ki çocuklarına olsun
Saygı duymuyorlar sürekli aşağılıyor emrediyorlar
Bunun sonucunda da akla ve bileme önem vermeyen haz odaklı yaşayınca mutlu olucağını sanan bir nesil yetişiyor
Bu sapkın aile yapısı kökten değişmeli
Saygı ve sevgiye dayalı hale getirilmeli
Bu arada şunu da söylemek gerekir
Ben ne kadar iyi olursam olayım
Annesi çöpse ne kadar akıla önem verebilir?
Çevresi çöpse ne kadar aklını kullanabilir
Bazen her şey ailenin elinde olmayabilir
Çevre deneyimler de çok önemli
Haklısın o kadar cok parametre var ki nereden tutsan elinde kalıyor. Bi yeri duzelt diger yer bozuk. Saglam bir egitim sistemi ile 3 kusak sonra anca duzelme yasanabilir. Bisi dicem sohbet suresince beni analiz ettin mi
Aşağıdaki ikiz terazi sen misin😂
O zaman sayayım
Olgun Felsfe ve psikoloji sevmeye yatkın
Sorgulamayı seven
Yaşamayı seven
Hayattan zevk almaya bakan
Düşünmeyi seven insanların " garip" olarak gördüğü
Belki çoğu zaman Anlaşilmadigimdan ötürü yalniz hisseden birisisin
Bu kadar muhabbetten sonra analize gerek kalmadı
Her şeyini soyledin zaten
Bence hic bir sey soylemedim
Peki sen nasıl birisin?
Aslında 3 nesil bile sürmez
Çünkü artık internet çağı
Gençlik artık doğruyu yanlışı daha çok buralardan öğrenecek ve başladı bile
Akilci ve öğretici bir eğitim sistemi ile
20 seneye çözmek mümkün
Asagidaki ikiz terazi sen misin 😂😂
Ben düşünmeyi seven boş dolu bir çok hayali olan bir insanım. Hayattaki en büyük amacım insan olmak. Insan kalmaya çalışıyorum
Ve huzurlu bir omur yasamak istiyorum
Araştırmayı ve sorgulamayı seviyorum
Gozlemlemeyide severim
Internet cok daha tehlikeli. Bilgiye ulasmak kolay evet ama yanlıs cöp bilgilere ulasmak da oldukca kolay. Bide ben gelisme asamasındayım kisiligim oturmadıgı icin tam bisi diyemem bugun A dedigime yarın B diyebilirim kendimi senin kadar iyi tanımıyorum
Tehlike olsada realite bu engelleyemezsin
Yasaklamadan ziyade doğru kullanmayı öğretmek gerikiyor
Bence doğru kullanıldığı takdirde
Tehlikeden ziyade aşırı büyük fırsat
Tek çırpıda gelişmiş devletlerle farkımızı kapatabiliriz
Ama bunu yönetecek kadro yok
Eğer bu fırsatı kaçırırsak
Bir daha onları yakalama fırsatı elimize geçmez diye çok korkuyorum
Sen niye inatla aşağıdaki ikiz terazi adlı kullanıcı olup olmadığını söylemiyorsun
Sacma bir soru oldugu icin cevap vermedim
Cevap
1Cevap
Buyrunuz olur.
Ben şahsen efendi insanlardan etkileniyorum.
Sinirli tripli dominat bir insan mısın
Özgüvenli birisi misin
Asabilik var biraz, atar gider anlamında. Trip biraz biraz.
Çokta baskın karakterliyim diyemem çünkü uyum sağlamaya meyilliyim ama lidersi bir ruh var.
Özgüvenli biriyim.
Ama pi. cler daha eğlenceli de mi
Onlarla daha fazla vakit geçirmekten keyif aliyrosun
Özgüvenli baskın bir erkek seni çekemez muhtemelen
Inatçı kadın doğuştan lazdır
Şimdi senin profile biraz baktım karadenizliymissin aaa ne tesadüf ( bir ihtimal daha var O da tesadüf mü dersin )
Hayır aksine o erkeklerden nefret ediyorum. Eğlenceli değiller, uzakta olsunlar.
Evet öyleyim 😂
Felsefe de sev tam olsun
Felsefe seviyorum, lisede en sevdiğim hocam felsefe hocasıydı.
😂😂
Haydaa bir de en çok ilkçağ Felsfesi'ni sev tam olsun
İlk çağ felsefesi seviyorum Aristo severim Platon severim sokratesten pek bir şey anlamıyorum Kant hayranı olduğum filozof gerçi o ilk çağ değil olsun 😅
Heraklitos severim
Eee ben ne oluyorum şimdi kişiliğimin incelemesi ne🙄
Celâl şengör derkii kant zırva ( heralde kanıt tı)
Baş örtülü musun
Hayır Kant ahlak felsefesini okudun mu hiç dünyanın en mantıklı şeyi
Açığım.
Kant 'ın eserini okumadım ama ahlakla ilgili bir çok farklı şeyler okudum ve dinledim
Benim dinlediklerim çok zevkliyfi
En çok sevdiklerinden birisi
Izzet güllü suçluluk ve vicdan psikolojisi videosu
Ben daha çok işin psikoloji ve Felsfe kısmı ile ilgileniyorum
Evet🙂
Kant hakkında bilgim lisede biraz okumuştum
Ama anlatsan bu mesele üzerine konuşabilirim
Konulari bilsemde ısimleri aklımda tutmam zordur
o tarz kızlar sevdiğim tek kız türü zaten ondan hariç en fazla arkadaş olabilirim.
Ben efendi erkrk seviyorum. Eski sevgilim efendiydi. Yanağımdan bile öpmedi
Oyyy
Dominat misin
Yanı sert karakterli
Sinirli tripli hatta cesur
Özgüveni yüksek?
Dominant değilim sert karakterli de degilim özgüveni cok yuksek biri de degilim
Sinir trip?
Eğer sinir ve tripte yoksa
Sen akıllı kimsesin
Sinirle de degilim tripli de
Normal insanların kıyafet ev hevesi sende çok yok değil mi?
Evet doğru nerden bildin
Benim işim analiz😘
Sebebi basit Sen ozguvenlisin ve kendini baskasina ispatlama ihriyacin yok.
Kendinisi başkasına ispatlama ihtiyacı olmayan kişi süse püse çok da önem vermez sadece dikkat çekmeyecek kadar bir şeyler alır
Kendisi bir şahıs olmuştur ve hürdür
Insnalarin laflarına çok da bakmaz
Bu yüzden efendi adam seven kişi kendisini önemseyen insanların düşüncelerini çok da oenmsemeyen kişidir
Ogretmenlik yapıyorum. Okula bile rahat olsun diye eşofman tarzi pantolonla gidiyorum hahahah
En iyisi sürekli o neder bu nederle vakit mı geçer
efendi ama sıkıcı olmayanları severiz
Uuu dominat birisi misin
Evet var
Sinirli tripli dominat bir insan mısın
Ve özgüvenli misin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?