İyi karakterli ve çok iyi bir aşığım.. Mesleğim de, kariyerim de var çok şükür.
Büyük bir şehirde yaşıyorum, şehrin stresi, keşmekeşliği çok yorucu tekken.. Sevmek ve sevilmek istiyorum..
İyi karakterli ve çok iyi bir aşığım.. Mesleğim de, kariyerim de var çok şükür.
Büyük bir şehirde yaşıyorum, şehrin stresi, keşmekeşliği çok yorucu tekken.. Sevmek ve sevilmek istiyorum..
Hayatınızda biri olsun istiyorsunuz ve hemen olsun istiyorsunuz hemen olsun istiyorsanız eğer ozaman takılmalık çıkar karsınıza ve bir süre sonra biter bunun yerine hiçbir sekilde acele etmeden doğru kisiyi beklemek en doğru karar olacaktır beklemek istemiyorsanız karar sizindir takılmalık biri çıkar karsınıza ama ciddi birsey beklenmez bu kisiden de bunun yerine dediğim gibi doğru birini beklemek en doğru adım olur ve hep sevilir ve seversiniz yapmanız gereken normal hayatınıza devam etmek olacaktır siz rutin hayatınıza devam ettikce zaten karsınıza doğru sizi seven dürüst biri çıkar tabii ki bu kisiden önce karsınıza sizin duygularınızla oynamak isteyen kötüler çıkabilir bunlarada dikkatli olmanız lazım.
Cevap
14Cevap
Ahh ahh bu ask isleri isteyince bulunabilen, gidip parasıyla alinabilen birsey olsaydı sence bu kadar kıymetli olur muydu?
Ee evden ise isten eve nasil olacak bu is. Internetten tanis desem onada bahane bulursun. Eee o zaman dua et leylekler getirir sana
o istediğin şeyin aynısını bende arıyorum. Yakın zamanda denk gelrse istanbulu terk edebilirim bile
Gazete köşesine verilmiş ilan tadında olmuş bu paragraf
Bir bankta tek başına otur sürekli biri gelir zaten yanına seç beğen al
Bende istiyorum ama istemekle olmuyor maalesef
Hangi şehirdesin aynı şehirde isen tanışalım ben İstanbul da yaşıyorum
Burdancok cıkar sec birini
Bende arıyorum kız kardeşi varsa bana alalım
Aaa nerede yaşıyorsun
Neden kimseyle tanısamıyorsun?
Evden işe işten eve bir hayatım var şu sıralar ve çok zor sevebilirim
Ee nasıl alacaksın birini hayatına bu sekilde?
İşinden tanısamıyormusun ya da kimse sana yaklaşmıyor mu?
Allah kolaylık versin
denk ara..
Dengimi bulamıyorum işte
var mı sevdiğin biri
Niye acilen?
Biraz kader isleri
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?