Kız arkadaşı İzmir Fuarı Yerine, Akvaryuma götürmek Hayal kırıklığı mıdır?

eski kız arkadaşımla çözümlenmeyen sorunlarımı daha sağlıklı bir birey olmak adına burada sizlerin görüşüne sunuyorum. buda üçüncü sorum. eski kız arkadaşım sürekli benden ayrılıyordu. 3 yılda 200 üzerinde ayrılık yaşadık. abartmıyorum gerçekten 200.

Yine birgün bir şekilde barıştık ve çeşmeye gittik. Benimde arkadaşım İzmir'de bir avm akvaryumda çalışıyor. beni aradı konuştuk akvaryuma davet etti bizi bizde sevgilimle tamam dedik akşam gidelim. neyse dönüş yolunda biraz yorulduğumuzu farkettik ve yemek ardından ertesi güne erteledik. sevgilimin yanında arayıp durumu ilettim Akvaryumda çalışan arkadaşa. ertesi gün oldu. uyandık kahvaltı vs. 12 gibi dedikki saat 16:00 da fuara gideriz. saat 20:00 dada akvaryuma geçeriz oradan. kız arkadaşımla okeyleştikten sonra arkadaşımı aradım ve 20:00 da oradayız dedim. rezarvasyon vs yaptım ve bunu sevgilim duydu. Sonra bir tartışma konusu açtı sevgilim ve yine beni bir nedenden fırçaladı filan saat 16:00 oldu hala kavga bir konuyu hallediyoruz, ardından 1 yıl önce yaptığım başka konu açılıyor, o bitiyor , 6 ay önceki konular. böyle böyle saat 18:00 oldu. bu sinir oldu gitti içeri. bende pc başında birkaç işim vardı onlara bakıyordum. yine tüm gün p. ç oldu derken saat 19:00 gibi kız arkadaşım hazırlanmış gelmiş. tabi bende aktiviteyi seven bir insan olarak sevindim hani aramız tatlıya bağlandı filan sandım tabi. dedim hemen bişiler söyleyeyim yiyelim çıkalım dedim. oda tamam dedi. yemek geldi hızlıca yedik saat 19:45 filan oldu hemen bindik arabaya çıktık yola. tabiki rezarvasyon vs olduğundan ben akvaryuma doğru sürdüm arabayı. daha 1 km gitmeden nereye gidiyoruz dedi bende "akvaryuma gidiyoruz " deyince dellendi bu " sen güvenilmez bir insansın. bir kerede güvenimi boşa çıkarma" gibilerinden bana bağırmaya hakaret etmeye başladı. bende "ne alakası var" dedim "ya dün konuştuk, bugün konuştuk akvaryuma gidicez diye plan yapmadık mı?" . tabiki olay yine büyüdü büyüdü ben bunun büyük bir şey olmadığını isterse fuara da gidebileceğimizi söyledikçe dellendi. "indir beni ya " dedi en sonra. çektim arabayı sağ in dedim. sonra "ben buradan nasıl gidileceğini bilmiyoruüüööm" dedi. sonra inmedi de. fırçalamaya devam vs. en son gelmeden önce isterse kendisini indirebileceğimi ifade ettim. inmedi. bende tüm güzel ses tonuyla ikna edercesine ona bunun bir yanlış anlaşılma olduğunu, 2 gündür anlaştığımız için akvaryuma gideceğimizi düşündüğümü söyledim. "lütfen gel aşalım bunu güzel bir akşam geçirelim. hem arkadaşımda çift hep beraber güzelce balıklara bakarız, onlara yem veririz. fotoğraf çekiniriz." vs dedim. bu inat etti gelmedi. arkadaşım sağolsun bizi karşılamaya geldi. tabi benim kız arkadaşım ben arabada bekliycem dedi. bende tamam dedim.

Özetle; sevgilimle 2 etkinlik planı yaptık fuar ardından akvaryum. Ancak aramızda standart ve hep olan bir tartışma çıktı saatler geçti, ve bu yüzden fuarı kaçırdık bende akvaryuma doğru gidince dünyanın en ş. refsiz ve güvenilmez insanı oldum. sizce burada problem neydi?

Evet, Büyük hayal kırıklığıdır. dünyanın en güvenilmez insanısın
Hayır, Ne alakası var basit bir nüans ve iki yerde gayet keyifli
Hayır dostum sende bir problem yok, Bu tür insanlara toksik deniyor ve acilen kaçman gerek.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Kız arkadaşı İzmir Fuarı Yerine, Akvaryuma götürmek Hayal kırıklığı mıdır?