3 gündür çıkıyoruz ciddi değiliz ama ikimizde öylesine konuşuyoruz. Bugünde oturduk birde yerde güzel vakit geçirdik. Kalktıktan sonra mesaj attım eve gittin mi diye, hyr kuzenimi bekliyorum onunla eve geçeceğiz dedi, erkek mi kizmi dedim, ondan sonra bir daha yazmadı 3 saattir arıyorum WhatsApp'tan başkasıyla görüşüyor ben de üst üste yazdım sesli mesaj da attım dedim, yaptığın ayıp bir şey seni burada merak ediyorum gittin mi cevap vermiyorsun saatlerce başkasıyla meşgulsun söze gelince erkeklere güvenim yok çok kötülüklerini gördüm diyorsun ama şimdi kalkmış başkalarıyla konuşuyorsun ve onlara yine o fırsatı veriyorsun kimse sana ben gibi yaklaşmaz benim gibi iyi niyetli olmaz oysaki inanmıştım sna dedim. Görüşüyor hala telefonda başkasıyla sizce başka erkekle mi konuşuyorduk, yazdıklarım verdiğim tepki doğru mu yoksa çokmu sıkmış olurum böyle yazarsam, ne yapmalıyım tavsiyenizi bekliyorum lütfen arkadaşlar
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Kızların hepsi öyle nadir böyle olmayan var yok değil de hayatına devam et mesajlarını silme onuda düşünme
Şimdi yazdı evdeyim sni aricam dedi. Saatlerdir kimle konuşuyorsun telefonda diye cevap verdim
Sende hemen yazdın mı
Evet ne tepki versem acaba şimdi utanması yaptığının yanlış olduğunu anlamasi için
Yanlış düşünüyorsun böyle yaparsan sadece sen üzülürsün aynı şeyi 100 kere yaşadım
Ciddi değilim zaten
Ciddi mi değilsin o zaman neden umursuyorsun
Sadece takılmak için
Ya bak sen ciddi birisin zaten normal hayatında da kolay kolay birine değer vermezsin ama verirsen de el üstünde tutarsın yazdıklarından anladığım sen bu kiza en kötü ihtimalle değer veriyorsun kız saatlerce kimle konuştu dersen seninle ilgili konuşmuş olabilirler değilse de yaptığı umursamıyor demektir ikiside olabilir ama senin her iki seçenektede fazla üzerine dusmemen lazım
Demin yazdı ben sni sabah ararım dedi, saatlerdir kimle konuşuyorsun dedim dediki iyi değilim aileni mesele var onu konuşuyoruz dedi doğrumu yalanmı bilemedim
Seninle otururken keyfi nasıldı
Konuşuyorduk öyle güldük falan fotoda çektik beraber
Bilemem o zaman yanında ol varlığını hissettir ama üsteleme sıkma yani önceden bildiğin bir sorun var mıydı ailevi
Yoktu ama bilmiyorum dedi yarın konuşuruz bende dedim sni bu şekilde bırakmaya gönlüm el vermez bu günündede yanında olmayacaksam nezaman olurum dedim, dedi, canımsın yarın konuşuruz bende dedim 5dk arayabilirmiyim bari bir şey diyeceğim hemen kapatacam dedim yok olmaz dedi
Tamam üsteleme o zaman o seni arar
Bir de dedimki kuzenin erkek mi kız mı diye attığım mesajı neden okumadan komple silmişsin, dedi of taktın boş ver ben de dedim sadece merak ettim yanında mesajlarımızı görmesini istemediğim birimi vardı anlayışlı biriyim anlarım sadece sordum ve takmamın sebebi sana vermiş olduğum önemdendir dedim kapat konuyu dedi ne desem
Çok detaycı olma irdeleme gergin gibi
Ciddi değiliz diyorsun mesajlarinizi gören birkaç yildir ilişkiniz var ve evleneceksiniz sanar ki ben öyle sandim
O değilde vermiş olduğum tepki iyimi yoksa gerimi çekse sikmazmiyim öyle
Çok üstüne gitmişsin
Ama haksızmym 6-7 saattir gitmiş o mesajdan sonra dönüş yapmadi bidaha girip çıktı birkaç kez mesaja bile bakmadı şimdi ise 3 saattir başkasıyla konuşuyor ve sadece watsap kullanıyor numarası kullanım dışı bu arada
Seni umursamiyorsa bos ver birak gitsin
Şimdi yazdı evdeyim sni aricam dedi. Saatlerdir kimle konuşuyorsun telefonda diye cevap verdim
İyi yaptin sor tabi
Ne tepki versem acaba utanması yaptığının yanlış olduğunu anlamasi içim
Soğuk davran bence o anlar hatasini
İyi değilim ailevi sorun var oyuzden yarın konuşuruz dedi bende dedim bugünundede yanında olmicaksam nezaman olurum derdine ortak olmak istiyorum böyle sni bırakmaya gönlüm el vermez dedim canımsın ama yarın konuşuruz dedi
Yalniz kalmak istiyor demek ki birak bir sey yazma
Belki grup konuşması yapıyorlar kankikeri ile senin dedikodunu yapıyorlar dönüş yapar illaki
Yani o attığım mesajları gerimi çekeyim
Bence çek geriye
Biz dün bukadar uzun konuştuk bugünde başkasıyla uzun konuşuyoruz 6-7 saattir gitti o son mesajdan sonra bidaha yazmadı birkaç kez girdi çıktı bakmadı şimdi ise 3 saattir başkasıyla konuşuyor ve sadece watsap kullanıyor numarası kullanım dışı bu arada