" Ne Whatsapp'da çevrimiçi, ne telefonu açıyor, ne smslere cevap veriyor... " Diyelim.
Sevgilinize bir gün boyunca ulaşamazsanız ne düşünürdünüz?

" Ne Whatsapp'da çevrimiçi, ne telefonu açıyor, ne smslere cevap veriyor... " Diyelim.
Sevgilinize bir gün boyunca ulaşamazsanız ne düşünürdünüz?
Huzursuz olurum korkarım aklıma kötü kötü düşünceler gelir hemen gidip bütün hastanelere sorarım insanlık hali sonuçta ne olur ne olmaz insanın başına her an her şey gelebilir baktım hastanelerdede yok polise giderim dünyanın bin bir türlü hali var ortalık karışık böyle bir durumda polise gitmek çok önemlidir ya kötü bir şey olduysa düşüncesi bile gerçekten çok kötü umarım böyle bir şey olmaz olmasını da istemem sonuçta kimse sevdiği insanın başına kötü bir şey gelmesini istemez onun hep iyi olmasını ister her zaman için
İlk böyle bir şey yaşadığım zaman çok korkmuştum hatta 2 3 gün sonra ulaşmıştım.
Meğer hesabı çalınmış, interneti de bitmiş 😂
Baktım 1 2 3... falan filan artık alıştım,
şu an sevgilim olacak kişi ölse de,
gömseler de benim haberim olmayacak.
Kötü bir umursamazlık durumu biliyorum ama hayat insanı bu hale getiriyor naparsın ki!!!
Telefonuna bir şey olduğunu düşünürüm ya da Allah korusun kendisine, yani hemen araştırırım noldu diye.
endişe ederim, başına bir şey mi geldi acaba diye düşünür, korkarım
🌸
Cevap
14Cevap
Endişe ederdim belli bir yerden sonra başına bir şey mi geldi diye
aşırı merak ederdim
% bir miyon başkası ile beraber olduğunu dusunurum ve %100 haklı çıkarım. Öyle olmasa cenazesi bile olsa önceden haber verir ya da bir şekilde (tuvalette bile) yazar bilgilendirir. Hiç bir şekilde iletişim kurmuyorsa kesin suçluluk psikolojisi yaşıyordur. Haklı gerekçelerle bu duruma düşürmez kendini çünkü.
şu an tam öyle bir durumdayım dün gece arıcam dedi 4-30 a kadar aramasını bekledim aramadı ve son görülmem 4-30 falandı ondan geç uyandım bugün 12-30 da günaydın yazmış bende geç yattığım için 14-41 de uyandım ve hemen mesajına cevap yazdım ama bu saat oldu son görülme haala 12-54 aklıma binbir türlü senaryo geliyor napacam bilmem yaa bu ara yoğun biraz yoğunluğuna veriyorum ama aklıma gelmeyen şey kalmadı 🤦🏻♀️
Hasta mı oldu? Başına bir şey mi geldi? Düşünüp yakınlarına sorarım.
En başta başına bişey geldiğini düşünür merak ederdim.. Sonra tabi ki aklıma başka ihtimaller de gelebilirdi.. Kendisine sorardım ve aldığım cevaptan tatmin olmazsam yoluma bakardım.. Keyifli günler.
Ölmüş ya da hastanelik olmuş olabileceğini yoksa mutlaka iletişimde oluruz yani benim sevgili olma anlayışım öyle, hadi ordan *oktan bir bahaneyle yok misafir vardı vs gibi eğerki mesajla bile dönmemişse zaten şutlarım
Bunu yaşamışlığım oldu. Uzak mesafe ilişkisiydi. Yanında bir başkası olduğu için telefonuna bakamıyordur diye düşünmekle birlikte kendime telkin vermiştim. Yalnız tam düşündüğüm gibi oldu.
Surekli çevrim içi olan biri ise endişe duyarım. Ya isyerinden ya da yakın arkadaşlarından ulaşmaya çalışırım.
Birkaç saat anlarım ama bir gün olursa felaket tellallığımla meşhurumdur bana böyle şeylerle gelmezse iyi olur.
İlk olarak insan başına bir şey mi geldi diyor, sonra belki işi vardır diyip daha sonra dönüş yapmasını beklerim.
Kafayı yerdim, bütün günüm çok kötü geçerdi.
Çıldıririm kafayi yerim. Arkadaş ya da aile ortamina haber verip ulaşmaya çalışırım.
Hannnkoyim sevgilinin umurumda değil sevgili olayı. Umurumda olmaz.
Ölüp kaldı mı diye çevresindeki arkadaşlarından birine ulaşmaya çalışırım. Belki biliyorlardır diye.
Uyuyup kaldı ya da hasta oldu ya da bi yakını öldü derdim.
Çok kötü olurdum merak ederdjm acaba bisimi oldu falan
Korkardım hemen aklıma kötü kötü düşünceler gelirdi. Evine giderdim
🔪 saplarım onlara 😃
Endişelenirdim muhtemelen ama insanlar bilerek yapıyormuş bundan dolayı umursamam
Yarına kadar beklerim, ertesi sabah hala ses yoksa ona yakın kişileri ararım.
Ne olabilir ki sanki sokakta kaçırıp , üstünde deney mı yapacaklar
Keşke birgün kaybolsa ortalıktan 😂😂😂daha uzun benimki mügede sezon arasında yeni evlendi😂😂😂
Kötü birsey hissetmem kesin yatiyordur derim 🤪🤪
Muhtemelen kafasını dinlemek için kapatmıştır sürekli öyle yapar 😒.
Herhangi birine bile ulaşamazsam hemen aklıma kötü senaryolar gelir
O da ömür billah bana ulaşamaz o kim köpek hayırdır la
bir süre daha baklerdim olmadı arkadaşlarına ulaşır ona nolduğunu sorardım
Banane artık takmıyorum böyle konuları çünkü bilerek ilgi görme cabasındalar boş boş işler
Sevgilim olacak adam buna dikkat eder işi varsa giremeyceni söyler güven mek çok önemli
İnşallah ölmüştürde katil olmam😂😂😂
Merak ederim bayağı aşırı özlerim
Cok merak ederdim tabi
Ölmesini. Ölmediyse benim için ölmüştür bb
Ölmediyse ilişki biter
Uzaylılar tarafından kaçırıldığını 😂
Üzülür korkarım aşkıma ne oldu diye düşünürüm.
Kesin uyumuştur 😃 alıştım.
Gün boyu kiminle birlikte oldugunu dusunurdum 😂
İnşallah uyuyordur nazlı yarim derim
Çok evham yapıyorum ya bin türlü şey gelir aklıma
Ben 23 yıldır ulaşamıyorum
başına bir şey geldiğini düşünür endişelenirdim
Baska kadınla diye düsünürüm (sevgili adayı)
Kaçırıldı
aynısını onada yaşatırım
Oldu heralde mekanik center
Anlamak istersen gel
Korkarım
kesin seks yapıyor derdim
Meşgul olmadığını
Olduğunu.
fazla endiselenirdim
hiçbir şey
Tedirgin olurum
yenisi ile değiştiririm