Kızlar hakkında neler biliyorsunuz görmek istedim kendi düşüncelerime gelince kızlar şu dönemdeki kızlar tipe ve paraya önem veren insan olanı tersleyen ve sonra da insanlık bekleyen şahıslardır. Artık ben de kızlar sayesinde materyalist ve rasyonel biri olmaya karar verdim duygusuz ve matematik gibi rasyonel olmak başka seçeneğim kalmadı çünkü. Sizler de düşüncelerinizi aktarırsanız sevinirim. Görüşlerinizi bekliyorum:)
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Her zaman daha iyiyi ararlar çünkü seçenek çok sonun da yaş geçince seçenek azalır çok istemedikleri biri ile evlenirler
haklısın krall duygularımız hep hiçe sayıldı hep bizden daha iyileri olduğu için
Erkekler neye deger veriyor? Güzelliğe fizege takiklar
yoo beni anlayan bana değer veren biri olsun yeter ama değer veren yok işte
Ben paraya önem veirirm
Tipi çok önemli
Ve asla tek erkeğe bağlı kalmam
Kimseyi gönülden sevmem 1 hafta da soyup başkasını bulurum yorum yazanlari ciddiye alma hepimiz böyleyiz vdvsvsvssvwv
Hayır ben böyle değilim asıl kimse seni ciddiye almasın
Ya ben yorum yazmışsın hem bana yanıt vermişsin ne bu ikna etme kanıtlama çabası hepimiz aynıyız işte boşuna uğraşma
biliyorum zaten dürüst olduğun için teşekkürler
Gizemli hatunumuz da öyle 😂
Kim ben mi rosier
Hepimiz aynı değiliz senden kat kat iyiyim gizli kullanıcı senin pislikten farkın yok ben altınım sen pas arada fark var
Kes hadi
@Gizemlihatununuz yorumu ben değil görüşü yazan yazmış iyi oku
Atma ziyaaa sen de öylesin işte
Hayır sana şunu sordum hani demişsin ya biliyorum dürüst olduğun için teşekkürler diye hangi konuda kime dedin o kıza mi bana mi
Yav hehe bana kendini anlatma ben senin gibi dış kapının dış mandalı değilim hadi işine yazma rahatsız oluyorum harun abi
Sen erkeksin. :) Troll hesapsın.
@lilazambak kim
@Gizemlihatununuz sen değil, şu tüm kızlar aynı diyen. Muhtemelen ömrü boyunca red yediği için kızlardan nefret eden bir adam... :) Şimdi de aklınca trollük yapıyor tüm kızlar böyledir diyerek. Acaba kendi kadın akrabaları hariç mi onu merak ettim. :D
@lilazambak kesinlikle bende işte bundan şüphelendim ve bide erkeklerin şöyle huyu var dediğin gibi kız yanlış yapınca o da gidip hepsini aynı görüyor
@Gizemlihatununuz farkınız var acaba
@Gizemlihatununuz Aynen, acaba bunun cinsiyetle değil, kişilikle alakası olduğunu idrak edemiyorlar? :D Kadınları öldürürürler, döverler, aldatırlar, tiple kafayı bozmuşlar her şeyin en korkuncu onlarda bolca mevcut ama kadınlar en kötü. :D Allah bizleri böylelerinden korusun.
Yazma bana defol
@rosier47iyi insanlara karışma taş kalpli erkek yazma defol
@Gizemlihatununuz hahahaha ben mi taş kalpliyim şaka mısınız her zaman insan oldum kızlardan ya*şak*ık gördüm hepsi ağzıma sı*tı gelmiş bana kötü diyorsun sadece artık duygularım yok bundan sonra sadece rasyonelim rasyonel olmanın nesi kötü gayet açık ve netim işte 2+2=4
@rosier47bak rasyonel ol olma demiyorum ama iyi insanları üzmeye hakkın yok
@Gizemlihatununuz kızlar iyi insanları hayata küstürüp bunu mu diyor şaka yapıyor olmalısınız
@rosier47peki benim neyimi gördün de bana kimseyle olmadığım halde öyle imalarda bulundun resmen bilip bilmeden boş yaptın
@Gizemlihatununuz boş yapan sendin farklı olduğunu kanıtlamaya çalışmak herkesle aynı olduğun gerçeğini değiştirmiyor anlıyor musun konuyu hep sen uzattın yukarıdaki görüşe hak verdim sen ise boş yapıp uzattın farklı olsaydın dikkate bile almadan çeker giderdin
Hakkımı savunmayacak kadar aptaLll değilim boş insan
Her insan kendisi için en iyisinin peşinde, cinsiyetle alakası yok. Ünlü düşünür İsmail YK'nın da dediği gibi "beni beğeneni ben beğenmem, benim beğendiğim beni beğenmez".
İsmail YK ne alaka ya ben sadece düşüncelerimi yazdım bunlar benim doğrularım.
Ben de diyorum ki, erkekler de masum melek değil. Güzel kız istiyorlar, bakir olmadıkları halde bakire kız istiyorlar, ev işlerinde hamaratlık istiyorlar, temizliği, yemeği kadına yığıyorlar.
hahahaha bakir olmadığımı ne biliyorsun kızlar konusunda iyi değilim ve kurtlar vadisindeki memati aşk hayatında nasılsa ben de öyleyim sap geldim sap gideceğim bu gidişle
ve yaşım 31 değil 19 bunu da göz önünde bulundurun
Ben senden bahsetmiyorum ki, kızları ve erkekleri konuşuyoruz.
tamam
1 biz paraya önem vermeyiz
2 ben sevdiğime bakarım tip ne alaka
3 sevdiğim çocuk için ağlayan ben mi herkesi kırıyorum
Kısacası dediklerin bana göre yanlış
sana göre yanlış olabilir çünkü kendi gördüklerim ve kendi doğrularım bunlar.
Evet biliyorum 😌 ben şahsen böyle saçma sapan bir kız tipi degilim
Haklı mıyım ben farklıyım hak veriyor musun sinirlerim bozuldu şu kızı savunuyosan eğer beni de aynı sanıyorsan
farklı bir kız var mı ki bu dünyada bu dünyada şöyle bir şey keşfettim adı da MENFAAT. menfaat için herkes kol kola mefaat çıkar ilişkisi bitti mi herkes ama herkes tekmeyi basıyo birbirine
@rosier47sence ben mi haklıyım o kız mı ben farklıyım yahu
Ya bilip bilmeden konusuyosun yemin ederim çok günahımı aliyosun
şu an gülmekten yıkılıyorum diğer sonuna kadar haklı çünkü dediğim gibi Menfaat çıkar işiniz bitince tekmeyi basıyorsunuz o yüzden artık matematik gibi rasyonel oluyorum duygusuz oluyorum çünkü duyguların önemi yok bu yüzden duygulara da gerek yok
Ben öyle değilim benim kıymetimi bilmiyosun kalbimi kiriyosun
kırdığın kalplere say
🤣🤣🤣benim bir sevgilim oldu hala sevgiliyiz
Ben biriyle ne zaman aşk yaşayıp kırdım onu ne zaman biri bana teklif etti de onu red ettim
Ben erkeklerin kölesi oldum. Be canım ne sacmaliyosun
elbet kalbi kırıp unuttuğun birileri vardır
Allah biliyor inşallah sende ömür boyu mutlu olamazsın
Sen benim günahımı alırsan bende sana en kralından beddua ederim hadi bb
BEDDUA et nolacak zaten bi gün öleceğim mutsuz olmuşum nolacak
Bir kız olarak görüş aktarim erkekler ne bekler tip karakter anlayış vs kızlarda yanı fazla farklı bir şey bekleme ama her kızın düşeceği şey sevgisini kısıtlamadan hissetirenler abi limitsiz kredi kartı basarım buna jzkskslal
Şaka yapıyorsun anlayış bekleriz ama anlayışlı olan bir tane kıza denk gelmedim ve gördüklerim iş Brad pitt olmak ve elon musk kadar zengin olmakta yoksa istediğin kadar iyi ol anlayışlı ol bakmazlar.
Yok be abartma her yastık kendi çapında bir kılıf bulur evet biliyorum çok felsefiyim şaka maka bunları düşünme piskolojin bozulur bak tecrübe ile sabit
psikoloji mi kaldı zaten sen felsefi olmaya devam et ben sayılar gibi rasyonel olmayı tercih ediyorum
Tamam kızlarla bol şans
kızlarla aram yok zaten bende şans olsa babam Ali koç olurdu
bir çok şey biliyorum
anlat o zaman biz de bilelim