Ne yaşattıysa yaşasın istiyorum lütfen yardım edin?

3 yıl kadar uzun süreli bir ilişkim vardı gerçekten çok seviyordum o da beni seviyordu ve buna emindim. Başlarda çok mutluyduk ve her şey çok güzeldi ama sonlarına yaklaştığımızda her günüm ağlayarak geçiyordu. Hiç bu kadar üzülmedim ağlamadım. Halen daha canım acıyor. Onun için asla yapmayacağım şeyleri yaptım mutlu olsun diye kendimi feda ettim. Bir süre sonra beni kullanıyor gibi geldi. O sıralar kötü bir dönemimdeydim ve yanımda birinin olmasına ihtiyacım vardı. Hareketleri de bana ters gelince üstüne bir de olay olunca açıkça bunları dile getirdim. Sonra soğuk yapmaya başladı kalbi kırılmış. Gerçekten kötü bir şey demedim söylerken bile adının sonuna 'm ekleyerek seni seviyorum diyerek söyledim aslında yumuşak olmamam gerekiyordu. Kısa süre sonra da ayrıldık. Konuyu o açtı ben bitirdim. Şimdi peşimi bırakmıyor ama flörtü de var. Bunu kimse için istemezdim ama bana ne yaşattıysa yaşasın istiyorum. Ondan nefret ediyorum ve çok kin doluyum. Ne yapmam gerekiyor bu durumda kalıp bir şeyler yapan var mı? Anlayışlı olun aksi bir şey söylemeyin lütfen durum bu ve düşüncem değişmeyecek. Büyü tarzı bir şeyin karması büyük oluyor. İkimizin de başını o denli belaya sokmak istemiyorum. Böyle tavsiyeler aldım. Herkes onun nasıl biri olduğunu anlasın ya da onun da canı yansın.

Ne yaşattıysa yaşasın istiyorum lütfen yardım edin?