Arkadaşlar sizce olur mu? Bunları yapsam her şey değişir mi? Sonuna kadar detayı okur musunuz?

Çoğunuz olayı biliyor zaten benim sorularıma cevap yazan kesimde belli ama ben kısa özet geçtikten sonra yine fikir almak için sorumu sormak istiyorum cevap verenlere çok teşekkür ederim? Biliyorsunuz ben birine deliler gibi aşığım. Ama onun kafası çok karışık dün bir hata yaptım onca iyilikten sonra beni her yerden engelledi diye arkadaşlarına babasına annesine herkese yazdın ama daha sonra muhteşem bir ses kaydı yolladım neden yaptığımı anlatan bana 1 kaç gün kafami toplayıp yazcam şu an sayende başım çok ağrıyor dedi. Neyse evet ben buna 1300 lira para verdim yani 650 lira borcu için geri kalanları ile de orijinal bjk forması Lacos parfüm bir sürü şey aldım. Çok seviyorudum çünkü gözüm hiç bir şey görmüyordu. Hala çok seviyorum ama böyle olmayacak düşündüm benim kendimde köklü bir değişiklik yapma zamanim geldi de geçiyor bile diye düşündüm hayat böyle akmaz işim yok kendimi geliştirmemişim 16 gün sonra otuz olcam çok sıkıcı Bir hayat bu. 6 ay evden çıkmayıp harıl harıl ders çalışıp imkansız gibi geliyor biliyorum ona verdiğim paralar yüzünden test kitabı alacak param da kalmadı ama.. Şu memurluk sınavlarını kazanırsam kendimi değiştirsem zayıflasam onun istediği tipte güçlü biri olsam tekrar hayatına girsem işe yarar mı diyeyim düşünüyorum. Olmadı normal bir işe girip az parayla bunları yapmayı çok istiyorum. Kendimi baştan aşağı değiştirmek.. Cevap verenler için çok teşekkür ederim.
Arkadaşlar sizce olur mu? Bunları yapsam her şey değişir mi? Sonuna kadar detayı okur musunuz?