Merhaba
Kadınların
" Dostum, Arkafasim vb söylemleri arkadascil midir gerçekten yoksa flört içerir mi?
Zeka seksi midir?
Merhaba
Kadınların
" Dostum, Arkafasim vb söylemleri arkadascil midir gerçekten yoksa flört içerir mi?
Zeka seksi midir?
Zeka seksi...
Aga nasıl kafa var sizde? Flört dediğin biriyle dostane imalarda bulunmak zaten. İkisinin arasında öyle net bir ayrım falan yok hiç insan görmeden yetişince böyle ''zeka seksi'' gibisinden saçma sapan kavramlar uyduruyorsunuz herhal
Hmm o zaman sapyoseksüel denen bir kavram var..
Yani " Zekanın seksi" olduğunu ben iddia etmiyorum...
Sence hangimiz insan görmemiş kardeş?
Mal mal kavramlar. Biliyorum o dediğin şeyi de, saçmalıktan başka bir şey değil
Entelektüeden köylü adam da etkilenir, cahil vatandaş ''adama bak lan okumuş'' diye dumur olur.
Bunu cinsel bir yönelim addetmek moronluktur i
Zeka seksiymiş, seks bir. m ile bir mik arasında geçer
Sen hala anlamadın
Seks demedim.
Seksi dedim
Seksi cinsel yönden çekici olması, karşı tarafı etkilemesi anlamını taşır...
Zekaların sevişmesi gibi anladıysan eğer burada sanırım moron sen oluyosun
Türkçe'de neyin nasıl yazıldığını bilmiyorsan da moron sensin. Noktalama işaretlerini bilmeyen embesillerin yazı yazdığı parmakları kesilse gerçekten aydınlığa kavuşuruz
Tekrar baktım o kadad ciddi bir imla hatası göremedim neyse...
İşte avel olduğundan
Yaw he he sen haklisin
Anlıyamazsın.. Zamana bırak.. Bazen biz kanka gibi yapıp fırsat kollarız.. bazende.. Aşık gibi yapıp seni iyice tanıyıp anlayınca arkadaş olmak istiyordum sen yanlış anladın deriz
Aslında bu yüzden net olmaya zorluyorum herkesi
Cevap
2Cevap
arkadaşınız , yeri geldiğinde sizi eleştirir. sizi seven biri eleştirmez, söylediğiniz herşeye güler, sizinle konuşurken gözlerinize bakmaya çalışır, nefes ritmi bozulur.
Ben Arkadaş gördüğüme arkadaşım derim flört ettiğime zaman geçirmek ismcin bahane atarım
36 yasına gelmissin nasi bilmiyosun bunu
Otizmin siyah beyaz dünyasına hoş geldin
sorarak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?