Neden aldatıyorsunuz veya alenen aldatmasanız bile neden başka kadınlarla takılıyorsunuz? Biz sevilmeyecek kişiler miyiz cidden ya? Çok samimi bir şekilde soruyorum bunu. Bilmiyorum, kendimi hiçbir zaman mutlu göremiycem sanırım. Sürekli geçmiş travmalarımı düşünüyorum veya bunlar bir şekilde tetikleniyor. Karşıma hep çıkıyor sanki. Aynı film kafamda dönüp duruyor. Sanırım hiçbir zaman bazı şeyler silinmeyecekler. Belki zamanla unutulacak ama acısı orada duracak. Travmalar nasıl aşılır? Duygularımı aşırı yoğun yaşamaktan nefret ediyorum. Keşke birisi bana okkalı bi tokat atsa şu an belki kendime gelirim ciddili
Soran sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Çok Süper Cevap
+1 yılkendine gel kendin için yasa aşk meşk boş şeyler seni seven yanında durur ötesi yok oyuncu aldatan insanlar kendinj aldatır emin ol kadınlar daha çok aldatiyor
017 Yorumla
Soran+1 yılAldatanin kendini aldattığını biliyorum sadece.. off neyse ya cidden duygularımı ameliyatla aldırmak istiyorum böyle yaşanmıyor buzdolabı olmak istiyorum hiçbir şey hissetmeden yaşamak
- +1 yıl
kendini sev kimseyi hayatının merkezine alma gerisi gelir
Soran+1 yılHayatımın merkezine almamayı öğrendim sadece ya buz gibi oluyorum ki böyle olduğumda da sorun yaşıyorum sitem ediliyor ya da seviyorum bende sahte duygu yok o zaman sorun oluyor ben gerçekten duygusuz olmak istiyorum aksi halde çok bocalıyorum Allah rızası için hayatıma mantık abidesi birisi girip mentor olsun ya bak böyle olacaksın diye kafama vura vura öğretsin aklımı kaçırıcam 😂😂
- +1 yıl
çok umursama insanlar kalıcı değildir herkes birgün gider ha olurda gitmeyen olursa onla hayatını kurarsın basit bu kadar
Soran+1 yılYa senin burcun ne arkadaşım ne bu mantık 😂 Sinirimi bozdun 😂 Ha iyi mi iyi cidden böyle aklı başında yorumlar okuyunca biraz kendime geliyorum sadece bu kadar haklı ve net olman bende olmayan şey olabilir 😂
- +1 yıl
32 yıldır koç burcuyum ama daha ne işe yaradığını bilmiyorum
- +1 yıl
ee biz bir günde prens olmadık
Soran+1 yıl😂 bilmem öncü lider cesur mantıklı güçlü ve kararlı olabiliyorlar öyle yani karakter özelliği işte
- +1 yıl
boşuna prens demiyolar bana
- +1 yıl
seni sevmeyeni nextle gitsin direk next yap değiştir..
Soran+1 yılSen var ya adamsın. Bildiğim şeyler de olsa böyle duymak net bi şekilde söylenmesi falan on numara geliyor. Hayatıma daha çok Koç almalıyım 😂
- +1 yıl
kurban bayramı yaklaşıyor koçlar hiç ucuz değil 🤣
Soran+1 yılSksnsksksk yine yaptın şakayı
- +1 yıl
işte böyle yaşayacaksın rahat ol ya öyle aşk acısı filanla uğraşma git biraz eyeliner filan çek gözlerine far mar yap bisiler keyfin yerine gelsin
Soran+1 yılAhahahah haklısın şu an biraz daha iyiyim ama yine gelir o bana 😂 Aşk acısı çekmiyorum aşk acısı olsa çok kolay benim olayım aşk değil ne acısı bu anlamadım ben 😂
- +1 yıl
sen daha neyin acısını çektiğini bilmiyormusun Meksika biberi ye de acı neymiş gör
Soran+1 yıl😂😜
En İyi Cevaplar
Aslında sorunda teknik olarak mantık hatası var. "Sevilmeyecek kişiler miyiz" diyorsun, yani kadınlar olarak erkeklere soruyorsun bu soruyu. Fakat zaten aldatılan biri otomatik olarak bir kadınla aldatılmış oluyor. 😂
034 Yorumla
Soran+1 yılAldatılanlar olarak sevilmiyor muyuz demek istedim. Mantık hatası aramak yerine keşke duygusal olarak empati kursaydın
Soran+1 yılBen boğuluyorum zaten duygularımın içinde hem de 😂 Allah aşkına birisi iki tokat çaksın bana nolur yemin ederim laf edersem namerdim
Soran+1 yılSpesifik bir durum yok ortada ama ben bir şeylerin iç yüzünü hissediyorum görüyorum alenen bir şey olmasa bile düşüncesi bile bana koyuyor he dersen ki sen çok mu masumsun hayır değilim ama bilmiyorum bomb. k bir handikap bu ben duygularımı ameliyatla aldırmak istiyorum tanıdığın doktor var mı 😂😂😂
Soran+1 yılBurcun ne ki merak ettim insan analizi hoşuma gidiyo bir de tipine bi bakiyim dedim inanamadım çok değişiksin 😮 Yürümüyorum sakın yanlış anlama ben düşündüğümü direkt söyleyebilen birisiyim 😂 Çok şaşırdım daha önce hiç böyle birini görmemiştim vay be neler görücez daha buna hayret ettim 😮 ya konu atlatmak değil bişi oluyo bişi tetikliyo beynimi sildirebilir miyim ve sanırım hiç yeni ilişki kurmamam lazım çünkü artık kimse kimseye yar olamaz bence tahammül bitti leş bi dönemdeyiz
Soran+1 yılYengeç olduğunu biliyordum. Anladım yani ya hissediyorum ya da gözlemlerim sonucu tipin falan öyle düşündüm. Ya insan hisseder doğru görünce anlıyor bazen yanılıyor ama bazen de çok iyi biliyor falan değişik bir durum bizim bunu hissedebilmemiz. Hayır yılın korkunç mü bilemedim bakıcam bi daha ama güzelsin o manada söyledim ama değişik bir güzelliğin var o yüzden farklı geldi ve şaşırdım.
Soran+1 yılBu arada 26 olman imkansız. 30+ çok net bence
Soran+1 yılYengeç mi Akrep mi daha duygusal bunu hep merak ederim kapışırlar mı veya Balık bunlardan hangisi yener acaba 😂
Soran+1 yılİnsan sinirlenip duygusal ve karamsar bir şekilde böyle konuşuyor farkındayım yine de bizim gibi duygusal insanlar tekrar yara almamak ve dağılmamak için artık duygularına set çekmek istiyorlar illaki o duyguları tekrar uyandıran olur ama bilmiyorum ya buzdolabı oluyorsun ya tekrar seviyorsun ama yine aynı şeyleri yaşama korkusu oluyor veya birine yaşatma korkusu da olabilir her türlü leş bir durum
Soran+1 yılBaşına gelecekleri bilmek derken yani ilgilendiğin kişinin yamuk olduğunun farkında mıydın 😂
Soran+1 yılAkrep de duygularını çok yoğun yaşıyor o da kötü
- +1 yıl
Yani yamuk derken aldatılma değildi olay. 😂 Birbirimizle zıt insanlardık, hayata bakışımız bambaşkaydı, yani aslında hiç sevmeyeceğim karakterde biriydi. Bizden olmaz bir şekilde bozulur, boşuna direniyorum hatta o bozar kesin diye içinden geçiyordu en baştan beri ve öyle de oldu.
Soran+1 yılHmm anladım. boş ver o çok da önemli değil de bazen bazı insanlarla derin bağ kuruyorsun bu istemdışı oluyor hayata bakış değil aslında belki sen bunu hiç yaşamadın aşk gibi değil derin bi bağ ve sevgi işte o en çok yaralayan şey yemişim aşkı 😂
Soran+1 yılYa sen Yengeçsin herkesle o bağı kurarsın şaşırmadım 😂 Sürekli aşık olur seve bağ kurar falan yani Yengeç için sıradan bi gün 😂 İlk sevgilim Yengeçti çok iyi bilirim ilk aşkımdı böyle beyaz atlı prens gibiydi gözümde 😂 Sonra büyüdük değiştik falan ama o günleri hep güzel hatırlarım mesela. Herkes iz bırakıyor mu sende?
Soran+1 yılÇapkın manasında değil ya, insanlarla bağ kurmaya meyillisiniz yani bu doğuştan gelen bir şey hemen sevgi bağı alışma falan oluyor sizde ki belli ki sen benim o sevgilimden bile daha Yengeçmişsin 😂 Ona rağmen o da böyle bağ kurardı :D Bu yaşına dek 1 kişi olması inanılmaz ya sen cam fanusta falan mı yaşadın bu dünyadan olamazsın 😂
Soran+1 yılAslında bence çok normalsin yani toplum çok aceleci :D Bu şekilde ilerlemen güzel bence çok sağlıklı olmuş bizim kadar yıpranmamışsındır ki ben de yaşıtlarıma göre hiç bir şey yaşamadım denebilir :D O ilk olan kaç yaşındaydı peki
Soran+1 yılAilenden tam sevgi aldın galiba
Soran+1 yılO zaman sen çok çalışkan birisiydin ve dersler harici pek bir ilgi alanın olmadı?
Soran+1 yılNiye kızdın? Ben analiz etmek için sordum. Kusura bakma lütfen. Yani bu yaşına dek fazla insanla olmamış olman ilk defa karşılaştığım bir şey. Sanırım arkadaşlarınla vakit geçiriyordun veya kendi kendine uğraş bularak falan ne biliyim... Keşke ben de senin gibi olsaydım, çok fazla olmadı ama yine de hiç olmaması belki ruh sağlığım için daha iyi olurdu. Sal. ak bi insan olduğum için aşktan uzak kalamadım hep sevdim sevildim bu açıdan çok güzeldi ama bir o kadar da yara
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Erkekler Ne Diyor
10
Aşk İlişkileri konusunda 31,3b cevap paylaştı. Kişiliği doyumsuz kişileri bı kenara bırakırsak gerçekten sevilmeyi hak edecek çok az kadın var
03 Yorumla
Soran+1 yılKafam çok karışık ne kendimi ne başkasını bilmiyorum anlamıyorum çok karışmış bir haldeyim
Soran+1 yılMutsuzluk güvensizlik ya buzdolabı olmak ya da sevmek yani sahte olamıyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 444 cevap paylaştı.
+1 yılaslında aldatan erkek sayısı fazla degıl ama nedense kadınların cogu bu tarz alavare dalaverecı erkeklerden etkılenıyor
015 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum belki zeki belki karizmatik erkek seviyoruz sonra yapacağını yapıyordur klasik erkek işte kendini bilince aşmaya çalışıyor falan
- +1 yıl
yakısıklı erkegı sectıgınız ıcın ıllakı o erkegı baska secenlerde olunca erkegın aklı o kadına kayıyor. efendı erkekler kadınlar tarafından pek tercıh edılmıyor sence neden
Soran+1 yılBıktım her şeyden hiç kimseyi istemiyorum ne yakışıklı ne değil umurumda bile değil
- +1 yıl
o sekılde kestırıp atmak ta olmaz. arzular zaman zaman azalır ve artar akısına bırak plan yapma ))))))
Soran+1 yılÇok yıpranıyorum duygularım düşüncelerim çok derin ve çok yoğun gerçekten bu çok ağır bir şey bunu istemiyorum böyle yaşamak zor oluyor
- +1 yıl
dedıgım gıbı acele etme zamana bırak efendı olanlara yonel baska kızlara bakanlara degıl
Soran+1 yılBataklığa girince çıkmak zor birisi oluyor aranızda bi bağ oluyor onu kesip atamıyorsun sevgili değilsin ama insani bir bağ ve bu bomb. k bir durum
- +1 yıl
düzgün bır adamsa sevgılın olmasa da kestırıp atma zaten ne gerek var kestırıp atmana devam et paylasmaya haksız mıyım
Soran+1 yılZaten insan olarak sevdiğim ve değeri olduğu için silip atmıyorum zaten aslında pek bir beklentim yok baştan kabul ettim geçmiş deneyimlerimden sonra aşık olmuyorum kimseye ama birisiyle duygusal bir bağın olunca ve insan olduğunda her şeyden önce kanlı canlı olduğunda derinden hissediyorsun ki ben duygularını iliklerine dek yaşayan birisiyim
Soran+1 yılHe ben harika mıyım hayır zaten bu da ayrı mesele başkasına laf ederken kendime de bakmam lazım
- +1 yıl
ılıklerıne kadar yasaman harıka bır ozellık. ben deger verdıgım dosluklarımda asla kesrtırıp atmadıgım gıbı ilıklerıne kadar guven verırım karsı tarafa. beklentı ıcınde olmadan tabi
Soran+1 yılBurcun ne insan analizi hoşuma gidiyor. Hiç güzel bir şey değil kim duysa veya beni tanısa bunu söylüyor nah güzel arkadaş 😂 insanı o kadar çok yıpratıyor ki alıp silkeliyor seni hiç iyi değil son kanaatim bu yönde keşke tamamen mantıkla ilerlesem ben her şekilde mantık insanıyım ama benim duygular işi bozuyor onlar olmasa on numara hayat sürücem
- +1 yıl
kovayım. butun ozellıklerını tasıyorum. bazen sılkelenmek ıyı gelır ınsana olgunlastırır. analız yeteneğıne güvenıyor olmalısınız?
Soran+1 yılSilkelene silkelene yamulduk kardeşim yetti artık 😂😂
- +1 yıl
anlıyorum sımdı de yaraları sarma zamanı. gecmısı unutup ılerıye baksan neler ıstersın ask dısında tabı
+1 yılBizim gözümüzde sadexe cinsel objesınız unutma bunu
04 Yorumla
Soran+1 yılMan. yak mısın
- +1 yıl
Bos konuşma bi bak bakalım sağına soluna cinsellik olmasa erkekler sizi ne yapsin
Soran+1 yılCinsellik olmasa biz sizi napalım o zaman saçmalıyorsun hem sevgi hem dostluk hem de cinsellik için birbirimize muhtacız
- +1 yıl
Kadınlar bizim kadar önem vermiyor cinselliğe onların hayatında olmasada olur bunu ikimizde biliyoruz
Kadınlar aldatmıyor demek 🤔
02 Yorumla
Soran+1 yılAldatıyor dostum ben bunu asla savunmuyorum zaten aldatma kavramı komple yok olsa keşke vallahi bıktım genel olarak
- Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılAldatılan benim sjsjsjs
01 Yorumla
Soran+1 yılBişi diyim mi ben bizim de ta a. yav. herkesin ya öyle b. ktan bir durum ki iki ucu b. klu değnek yemin ederim sözün bittiği yer
Değişiklik sadece
08 Yorumla
Soran+1 yılBiz de seviyoruz değişikliği
Soran+1 yılEvet sizinki can da bizimki patlıcan mı 😂😂😂
Soran+1 yıl😂😂 ne alaka tek tek aldatılmıyo mu
Soran+1 yıl😂😂😂
+1 yılErkeklerin doğasında var
01 Yorumla
Soran+1 yılBizim yok mu biz de biliyoruz
Samimi olduğu düşünmüyorum kanki ben ya
01 Yorumla
Soran+1 yılDaha ne yapayım a... q zaten sinirlerim bozuk insan gibi mantık çerçevesinde öğrenmek istiyorum
Gizli Üye(18-24)+1 yılDeğilsiniz
03 Yorumla
Soran+1 yılTamam biliyorum karakteri böyle oluyor en kötüsü de bu zaten birini doğası böyle olduğu için kızamıyorsun küsemiyorsun bununla yaşamak zorundasın
Soran+1 yılAynı şey kendim için de geçerli ben de harika değilim bu konuda benim de defom çok ya kendi defolarıma rağmen hala karşı taraflara alınıyorum canım bak ama bilmiyorum ya belki güven sevgi bağlılık olsa ben de adam olurum bi fikrim yok
Soran+1 yılKüfürlü yazmıştım ama canım diye düzeltmiş kusura bakma
Gizli Üye(30-35)+1 yılAldattılar mı seni
04 Yorumla
Soran+1 yılBelki tam olarak değil ama bilmiyorum ben her şeye duygu olarak çok yükseliyorum çok yaralıyor bir şeyin iç yüzünü çok iyi anlıyorum çünkü
Soran+1 yılBu da çok koyuyor birisi neyin var dese spesifik bir şey diyemem ama çok şey var olmuş oluyor ifade edemiyorum
Cevap sahibi+1 yılÇok derin düşünüyorsun
Soran+1 yılElimde değil doğuştan böyle programlanmışım ya hem derin düşünüyorum hem de duygularımı çok derin yaşıyorum yemin ederim leş ötesi bir şey bana sürekli iki tokat çakacak insanlar istiyorum hayatımda ciddili eyleme dökecek laf edersem namerdim
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Erkekler, neden aldatıyorsunuz veya başka kadınlarla takılıyorsunuz, biz sevilmeyecek kişiler miyiz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım