Gece gelen, başka birinde nefes almak istegi?

Evliyim ama Çok bunaldım çok mutsuz ve yalnız hissediyorum nefes alamadığımi hissediyorum. Keske beni gerçekten seven biri olsaydı da onun yanında olsaydım kedi gibi mırmır olurdum diye düşünüyorum. Hiç gerçekten sevilmedim bunun ezikliği ve acisini yaşıyorum en çok da hayatımın berbat olduğunu dusundugum gecelerde ortaya çıkıyor bu duygu. Birileri tarafından gerçekten sevilen insanlar ne şanslı umarım kiymetini biliyorlardir. Evli olmak ama aynı zamanda yalnız olmak, duygularının karşılığı olmamasi zerre kadar ilgi sevgi anlayış olmaması buna rağmen psikolojik şiddet artık basedemiyorum. Düşünüyorum eğer gerçekten biri beni sevseydi nasıl olurdu belki de beni gerçekten sevecek biri çıkacaktı karşıma ama evlenerek hayatımı mahvettigim için o şansım da gitti. Birinin kölesi gibi yaşamak beni yok ediyor. Keşke hadi ben gidiyorum bosaniyorum dediğimde bu gerçekleşse ve pat diye bosansam. Neyse soru amaçlı yazmadım içimi dökmek istedim ya da tek ezik hisseden ben miyim diye merak etmiş olabilirim çünkü sadece benim hayatım berbatmis gibi düşününce daha da kötü hissediyorum. Kimse sevmediği biriyle evlenmesin gerçekten seven tarafa yazık oluyor arkadaşlar. Üç kuruşluk birine beş kuruşluk değer verirseniz aradaki iki kuruşluk fark için falan ve filan demiş burhan altıntop
Gece gelen, başka birinde nefes almak istegi?