Bikini bölgesi kararmasi için konuşuyorduk yurt dışında başka bir doktorla yüz yüze konusucam diyince kızdı kıyafetlerimi içime ne giydigim soruyor sürekli renklerini falan en son resmen sanal yapicaktik açık açık konuşamıyorum burada istemiyorum diyince baya kızdı bağırdı ses atıyor seste şeyini cekiyormus gibi ses geliyor kurcalayinca da bunlar oranin geçmesi için gerekli testler diyor
Güncellemeler
+1 yıl
Türk bu arada
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Dr değil dir o zat. dr lar ahlaklı insanlardir. dikket et kizim
Çok şerefsiz bir insan
Haklisin ahlaksiz bir insan a denk gelmissin. avrupada dr olmana gerek yok her yer olgun akli basinda bayana denk gelirsin. burdaki gibi inan trip yok orada bu gayet hava su gibi basit görülür. Dr sa zaten birsey demeye gerek yok türkiyede bile elini sallasa ellisi misali. dikkat etmenizi şiddetle tavsiye ederim. dr felan degil o. rahatsiz ederse ver dilekçe yolla savcılığa 🌷👍🏽
Teşekkürler 🤍
Rica ederim
Dikkatli ol bir doktor senin iç. Çamaşırını rengini sormaz
Kesinlikle sapik
Yaniii arkadaşım dikkat et bence kadın doktara git kafan rahat olsun hemde ne sapık arkadaşım ne hale düşmüş ya insanlar o kadar mı yoksun yani görmemiş embesil biz kızlardan kaçıyoruz etrafımız da sürüsüne bereket bunlar da tam a... Kafa olmuş
Başka doktorla gorusucem yüz yüze dedim bana bagirmisti canım haklısın cidden
Ya ben insan sarrafı olmuşum yazık bu topluma gerçekten kimse net değil kaypaklılta üstümüze yok maşallah sen benim dediğimi yap güzelim kadın doktora git kafan rahat olsun o asalaklada kesinlikle görüşmede girmeden bak sakın seni taciz edecektir aslında kanunları biraz bilsen o canım içeri bile tıkarsında neyse oralara girmeyelim yoksa sabahı ederiz mazallah
Teşekkürler🤍
Rica ederim arkadaşım
Boş ver saçmalamış sana yalan şöyle mis amacı kötü olabilir
Amacı zaten kötü
Evet ama sen böylemizden uzak dur en iyi doktor kimse una git için rahatlasın hatta bayan doktor olsun
Yine bir sapık bulunmuş..
İstemeyince de bağırıyor ruh hastası resimlerime bak beni üstünde hisset dedi
sapık birine denk gelmişsin sanirimm
Hayır elini oramda hisset diyor ne alaka diyorum bağırıyor bana konuşmak istemiyorum dedim baya bağırdı görüldü attım
seni istemiş resmen
Ses atıyor sürekli baya fark ettim yani mastürbasyon yaparken nasıl inliyorsun ah diye mi oh diye mi diyor bir de bana bunları söylemen gerek kararman için dedi bir de beni üstünde hisset şimdi dedi ruh hastası
aynen ruh hastası
Korktum
korkarsın tabi
Bi kararmadan konu sekse geldi resmen korktum tabi
elinden gelse orada bir şey yapacak halde
Allah'tan uzaktaydı yanımda olsa üstüme atlycak pç
yani onları yapan onuda yapardi
Yani terbisyesiz resimlerime bak kendini okşarken diyor ahlaksız
:) yürüyen cinsellik Ya Tam *
Attigim mesjlari geri cekeyim mi
Ney
Instagramdan konuştukta o hep ses attı ben yazı yazdım onları geri cekeyim mi engel mi atayim direk
Engellemedin mi daha?
Evet şimdi engelledim
Engelle canım gec bile kalmışsın ya normal biri yapsa tamam diyecem doktorlar zaten yeminli insanlar degil mi
Evet çok korkunctu istemediğimi söyledim bağırdı sürekli seste ve bir taraftanta şey sesi geliyordu 31 çekerken çıkan ses
😂 çok komik bi durum degil mi doktorlar BİLE ne hale gelmiş
Gerçekten ama o bence doktor bile değil ya da doktorun en sapığı
Doktorlar yeminli hastalarına öyle bakmayacaklar diyr
O zaman kesin doktor değil sapık herif
Evet degil zaten engelle yoluna baksın
Engelledim zaten duyman gerekiyordu seste bana ah diye mi inliyorsun oh diye mi elimin *minin içine girdiğini hisset üstünde hisset beni dedi korkunc sapikkk
Korkma ben buradayım :)
🙂🙂
Gizliliğimi kaldırayım gel uzun uzun konuşuruz
Olur
Gel :)
Takip ettim
Gördüm
Uzak durmanı tavsiye ederim ;)
Zaten cok korkunctu
Senin meslek ne
Ogrnci
Bu dojtor PC uzak dur
Kesinlikle
Hem anlamıyorum sizi. Ozel bölgenizi bir erkeğe nasıl beyazlatiyirsunuz
Hayır kremler falan daha çok karartiyormus vajina asidinin rengini falan varmış karışık neyse krem bakicam
adam seni istiyor
Görüldü attım baya bağırdı konuşmak istemiyorum diyince
Kim bu
Yurt dışında bi turk doktor