Sevgilim çok kıskançtı ve ondan ayrıldım. Sizce kötü mü yaptım?
#TauredKraliçesi <3 <3 <3

Sevgilim çok kıskançtı ve ondan ayrıldım. Sizce kötü mü yaptım?
#TauredKraliçesi <3 <3 <3
Hayırlısı olsun amacım benunde vardı yanlış anladı beni onu incitmek değildi doğruyu göstermek her iyi niyetli erkek gibi
Yakınlarında güçlü birimi diye görmek sağlam karakterli olma için mücadele vermek sevmek sevilmek oda bunu yanlış anladı tamm güzel kızdı bebegniyordum onu ama asla onu bir seks için beraber olmuyordum ne bilim ısinnmistim onun yanında huzurluydum oda bazen anlayış gösteriyordu iyiydi ama son zamanlar beni hep kötü bildi o öyle bildikce geldikçe hep hakkimda kötü sözlere ben değiştiğini fark ettim devamında var da konunuzu degistirmim
Kıskançlığı sana zarar veriyorsa eğer ayrılmakta iyi yapmışsın
Teşekkür ederim 🌸
Hayır, olmadı. Zaten bir tane sevgilim oldu. Onunla da çok uzun sürmeden ayrıldık. Ayrılma sebebimiz de kıskançlık değildi.
Kıskanç bir insanımdır ama ayrılacak kadar kıskanacağımı sanmıyorum. Çünkü sonuçta birisi sevgilim olabilmişse, beni o raddeye getirmeyecek birisidir diye düşünüyorum.
Olmadı ama kıskançlık ciddi bir şey dikkat edilmesi lazım.
Kıskandıracak hareketlerden uzak durulması lazım.
Bu hareketler; Karşı cinsle konuşmak, yakın olmak, gece mesajlaşmak ya da takipleşmek gibi şeyler olabilir.
Bu durum yakalandığında ise ayrılık kaçınılmaz olur
Cevap
30Cevap
Olmadı kıskançlığı sevmiyorum
Kıskanan güvensizlikle karşılaşmışkazık yemiştir k tetiktedir sürekli. Yani adı kıskançlık, aslında altında güvenini kıran olmuştur. Çoğu kes çapkın erkekler sevglililerine kıskançsın derler.
Evet çok kez oldu hemde.
Genel ayrılma nedenim eskiden hep kıskançlıktı. Şimdi kendimi hiç yormuyorum. Umrumda değil kimse
Kıskançlık var bir de saplantı.. Kıskançlık her insanda var zaten ama saplantılı haldeyse uzak dururum.. Keyifli geceler..
Seven sevdigi için bazen cogu seye göze alabilir bence bnmde sevgilim kıskanc hemde aşırı ama toparlamasını onunla ögrendm bırakıp gitmek kolay seven mücadele etmeli
Yerine göre kıskançlık olması lazım ya fazla kıskançlık zarar ya
Bence çok iyi yaptın kıskançlığın dozu çok önemli aşırı abartan tipleri var kıskançlık seviyesi sevgililik boyutun ilerledikçe bi zamandan sonra artıyor Buda iyi olmuyor tamam seven kıskanır ama öyle her şeyden kıskanıyorsa zarar veriyor bu zamanla sevgi olmaktan çıkıyor
senınkı sevmek deılmıs.. ılıskıymıs sadece yoksa erkek te kadında kıskanır sevıyosa
Ama kalp kırıyor :) :)
Kıskanç birinin herşeyden önce sana güveni ve saygısı yoktur. Doğru bir şey yapmışsın. Herşeyin fazlası zarar.
sevmediğim için kimseyi olmadı da kıskançlıktan da daha ala sebep olmaz ayrılık için bence bi kıskanma (ihanet de dahil buna) bi de saygısızlık
Pek kıskanmadığım için şikayetçi olan manitalarım oldu , sayılır mı?
Kıskanç erkek şöyle bi 8 km uzağımda dursa mükemmel olur tahammülüm 0
Seni seveni kaybetmişsin kötü olmuş dicem ama dozunu artıyorsa bunaltıyorsa bir şey diyemem
Aşırı kıskancım kısıtlayan birisiyim fakat hiçbir zaman sırf kıskandım diye karşımdakinin kötülüğüne bir şey yapmadım
Ben kendim aşırı kıskancım ve kinciyim eğer bana ve sınırlarıma saygı duyduğunu düşünmüyorsam direkt terk ederim ego yapıp soğurum.
Onun dışında karşı tarafın kısıtlamaya çalıştığı ilişkide onun bu tavrını umursamam zaten çok aykırı hareket eden biri değilim olduğum gibi davranmaya devam ederim hâlâ saygı göstermezse ayrılırım yes its true
Kıskançlıktan değilde başka nedenden dolay terk ettim
hayır genel de diyom da kale almıo bilerek dedimi biqlio çünkü
kıskançlık sevgi fazlalığıdır ama kısıtlamaya gelirse olay direk biter benim icin bu kadar net.
Olmadı sadece trip, tartışma...
Kıskançlık ilişkiyi öldürür
Annemden kıskanan birisi olmuştu sonrasında kuzenlerimden ondan sonrasında da ayrılmıştık
Yok olmadı pek kıskanç değilimdir
Oldu nişanlımı terk ettim kaç kere yapıştı kaldı seviyom bide evlendim şimdi kıskançlık kalmadı ama boşanmak üzereyim başka sorunları çıktı
Kıskançlık derecesi önemli bence çok aşırıya kaçıyorsa eğer hayatını kısıtlayacak kadar ise ayrılmakta iyi yapmışsın.
Seni anlıyorum kıskanmasından bunalmış olmalısın evet bu tamamen karaktere bağlı bazı kişiler üstüne çok gidince bunalanilir
Sevgilim kıskanılacak bir şey yapmaz
Ben kıskandım o terketti galiba 😂😂😂
Ooy öyleleri de mi varmış
Direk siliyorum ben 😂
Kıskanan erkek seviyordur. Paylaşmayı sevmez hiçbir zaman.
sormak için çok geç olmuş ama eğer takıntılı hale getirdiyse kötü yapmamışsın
Hayır tabiki ben evlenirsem cuckold ilişkisi yaşamak istiyorum
Kıskanmayan sevgiliden eştende hayır gelmez
Sen hiç anlamamışsın :D
Oldu evet, hayattan bezdirir öylesi.
Hayır olmadı. Seven kıskanır.
Abartıyorsa mantıklı tabi.
yok ama kıskanınca soğuyorum
Kıskanç olupta boğan insandan ben de ayrılırım.
Sen evli ve bir bebişli değil miydin İrlandalı
Birde resmi sen mi koydun bilmiyorumda, yatağa üçlü girmek nedir, burada sınır kalmamış threesome s*x parti başlamak üzere. Kıskançlığımı kalmış bu manzaranın
Kıskandırmaya çalışırsa soğurum
Hayır olmadı öyle bir şey
Yok canım olmadı
Sevgiliyi kıskanmak ya kıskanmam ki
Olmadı ama terk edilmişimdir
Bu nasıl bir resim lan. Midem bulandi
ergenus dönemlerinde gelmişti başıma evet
Ettim
Olmadı
Hayırlısı olsun.
Hayr
Evet oldu maalesefki