Sevgilim çok kıskançtı ve ondan ayrıldım. Sizce kötü mü yaptım?
#TauredKraliçesi <3 <3 <3
Sevgilim çok kıskançtı ve ondan ayrıldım. Sizce kötü mü yaptım?
#TauredKraliçesi <3 <3 <3
Kıskançlığı sana zarar veriyorsa eğer ayrılmakta iyi yapmışsın
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Olmadı sadece trip, tartışma...
Kıskançlık ilişkiyi öldürür
Hayırlısı olsun amacım benunde vardı yanlış anladı beni onu incitmek değildi doğruyu göstermek her iyi niyetli erkek gibi
Yakınlarında güçlü birimi diye görmek sağlam karakterli olma için mücadele vermek sevmek sevilmek oda bunu yanlış anladı tamm güzel kızdı bebegniyordum onu ama asla onu bir seks için beraber olmuyordum ne bilim ısinnmistim onun yanında huzurluydum oda bazen anlayış gösteriyordu iyiydi ama son zamanlar beni hep kötü bildi o öyle bildikce geldikçe hep hakkimda kötü sözlere ben değiştiğini fark ettim devamında var da konunuzu degistirmim
Olmadı ama kıskançlık ciddi bir şey dikkat edilmesi lazım.
Kıskandıracak hareketlerden uzak durulması lazım.
Bu hareketler; Karşı cinsle konuşmak, yakın olmak, gece mesajlaşmak ya da takipleşmek gibi şeyler olabilir.
Bu durum yakalandığında ise ayrılık kaçınılmaz olur
Hayır, olmadı. Zaten bir tane sevgilim oldu. Onunla da çok uzun sürmeden ayrıldık. Ayrılma sebebimiz de kıskançlık değildi.
Kıskanç bir insanımdır ama ayrılacak kadar kıskanacağımı sanmıyorum. Çünkü sonuçta birisi sevgilim olabilmişse, beni o raddeye getirmeyecek birisidir diye düşünüyorum.
Bence çok iyi yaptın kıskançlığın dozu çok önemli aşırı abartan tipleri var kıskançlık seviyesi sevgililik boyutun ilerledikçe bi zamandan sonra artıyor Buda iyi olmuyor tamam seven kıskanır ama öyle her şeyden kıskanıyorsa zarar veriyor bu zamanla sevgi olmaktan çıkıyor
Kıskanan güvensizlikle karşılaşmışkazık yemiştir k tetiktedir sürekli. Yani adı kıskançlık, aslında altında güvenini kıran olmuştur. Çoğu kes çapkın erkekler sevglililerine kıskançsın derler.
Kıskanç birinin herşeyden önce sana güveni ve saygısı yoktur. Doğru bir şey yapmışsın. Herşeyin fazlası zarar.
sevmediğim için kimseyi olmadı da kıskançlıktan da daha ala sebep olmaz ayrılık için bence bi kıskanma (ihanet de dahil buna) bi de saygısızlık
Evet çok kez oldu hemde.
Genel ayrılma nedenim eskiden hep kıskançlıktı. Şimdi kendimi hiç yormuyorum. Umrumda değil kimse
Kıskançlık var bir de saplantı.. Kıskançlık her insanda var zaten ama saplantılı haldeyse uzak dururum.. Keyifli geceler..
Kıskanç erkek şöyle bi 8 km uzağımda dursa mükemmel olur tahammülüm 0
Seni seveni kaybetmişsin kötü olmuş dicem ama dozunu artıyorsa bunaltıyorsa bir şey diyemem
Yerine göre kıskançlık olması lazım ya fazla kıskançlık zarar ya
Ben kendim aşırı kıskancım ve kinciyim eğer bana ve sınırlarıma saygı duyduğunu düşünmüyorsam direkt terk ederim ego yapıp soğurum.
Onun dışında karşı tarafın kısıtlamaya çalıştığı ilişkide onun bu tavrını umursamam zaten çok aykırı hareket eden biri değilim olduğum gibi davranmaya devam ederim hâlâ saygı göstermezse ayrılırım yes its true
senınkı sevmek deılmıs.. ılıskıymıs sadece yoksa erkek te kadında kıskanır sevıyosa
Oldu nişanlımı terk ettim kaç kere yapıştı kaldı seviyom bide evlendim şimdi kıskançlık kalmadı ama boşanmak üzereyim başka sorunları çıktı
Kıskançlık derecesi önemli bence çok aşırıya kaçıyorsa eğer hayatını kısıtlayacak kadar ise ayrılmakta iyi yapmışsın.
Seni anlıyorum kıskanmasından bunalmış olmalısın evet bu tamamen karaktere bağlı bazı kişiler üstüne çok gidince bunalanilir
Annemden kıskanan birisi olmuştu sonrasında kuzenlerimden ondan sonrasında da ayrılmıştık
En İyi Kız Görüşü