Redamancy-4 | Aşk İlişkileri konusunda 17,4b görüş paylaştı.
Fenomen
1 ay
Elbette çektim herkes çekmiştir
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1 Kişi
Yorumla
Fatihdemirtas | Aşk İlişkileri konusunda 138 görüş paylaştı.
Xper 5
1 ay
Ben çektim uzun zaman önceydi bazen insanlar söyler hani ne kadar aptalmışım keşke hiç yaşamasaydım bu acıyı diye bi bakıma doğruda ama ben yanlış olan tarafı yine de tercih ederim o duygu yoğunluğunun ve saflığının verdiği tecrübeyi insana bu dünyada verebilecek doneler çok az ( o yaşadığımız sevgi bizim saflığımızın temsilcisi günümüz şartlarında o saflığa sahip olmayı çok isterdim )
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1 Kişi
Yorumla
merveee87 | Aşk İlişkileri konusunda 57 görüş paylaştı.
Xper 5
1 ay
2 yıl oldu hala ilk gün gibi yanımdan bile geçse kalbim 300 e fırlıyor ama o çoktan hayatını çizmiş birbirini çok iyi tanıyan iki yabancı olarak her gün denk gelip birbirimizin yanından geçip gidiyoruz... Yaşandı ve bitti saygısızca...
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1 Kişi
Yorumla
onur26vw | Aşk İlişkileri konusunda 4,3b görüş paylaştı.
Master
1 ay
Olmayan aşkın acısını çok çekiyorum. Son zamanlarda aşkı başka şehirde aramak, aşksızlık krizinin etkisiyle aşırı hız yapmak ve acilen arabamı değiştirmek istiyorum!!! Aşksızlık krizi beni ne hallere getiriyor?
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1 Kişi
Yorumla
KartalKuzeyli | Aşk İlişkileri konusunda 2,4b görüş paylaştı.
Guru
1 ay
en yakın yaşadığım şey ilk ve son aşkım ilk okul 1 de başka şehre taşınacağım zaman ona itiraf ettikten sonra onu öpüp de eve gittikten sonra ertesi gün taşının ca başka şehre onu bi daha görmeyişim oldu son 13 yıldır
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1 Kişi
Yorumla
merakettimmişte | Aşk İlişkileri konusunda 15,3b görüş paylaştı.
Master
1 ay
aşk acısı dediğin nedir? ben aldatılma acısını çektim.. ölüm gibi bişey ama ölmüyorsun öyle söyliyim
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1 Kişi
Yorumla
Kahraman1022185 | Aşk İlişkileri konusunda 2,2b görüş paylaştı.
Yoda
1 ay
geçmişte evet
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1 Kişi
Yorumla
furkanyazıyor | Aşk İlişkileri konusunda 193 görüş paylaştı.
Xper 6
1 ay
Zamanında bende çektim ama yaş biraz artınca böyle seylerin acısı daha az hissediliyomus galiba onu deneyimledim veya böyle hissettiren biri çıkmadı
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1 Kişi
Yorumla
EfnanYıldırım | Aşk İlişkileri konusunda 224 görüş paylaştı.
Xper 5
1 ay
Hayır arkadaşlarım çok güzel kızlardı ama hiçbirine aşık olmadım çünkü karaktersizlerdi yani ne aşık oldum nede aşk acısı çektim
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
Yorumla
Beyefendi61 | Aşk İlişkileri konusunda 798 görüş paylaştı.
Yoda
1 ay
Çektim Şimdi gülüp geçiyorum kendine yaptığın eziyeten başka bişey değil.
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1 Kişi
Yorumla
Akrep-Bir_Adam | Aşk İlişkileri konusunda 3,4b görüş paylaştı.
Master
1 ay
Aklıma geldi bak şimdi sjsjs Ne ağlamıştım. şıklık canımı çok yakmıştı.
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1 Kişi
Yorumla
Afacan_37 | Aşk İlişkileri konusunda 587 görüş paylaştı.
Yoda
1 ay
Buna bakıp bakıp gülüyorum zaten. Sunucu gülmemek için nasıl durabildi şaşırıyorum.
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
Yorumla
seymabasu1 | Aşk İlişkileri konusunda 1,8b görüş paylaştı.
Guru
1 ay
7 sene olucak aşka inanmaktan vazgeçtim ve birdaha aşık olmadım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2339Elbette çektim herkes çekmiştir
Ben çektim uzun zaman önceydi bazen insanlar söyler hani ne kadar aptalmışım keşke hiç yaşamasaydım bu acıyı diye bi bakıma doğruda ama ben yanlış olan tarafı yine de tercih ederim o duygu yoğunluğunun ve saflığının verdiği tecrübeyi insana bu dünyada verebilecek doneler çok az ( o yaşadığımız sevgi bizim saflığımızın temsilcisi günümüz şartlarında o saflığa sahip olmayı çok isterdim )
2 yıl oldu hala ilk gün gibi yanımdan bile geçse kalbim 300 e fırlıyor ama o çoktan hayatını çizmiş birbirini çok iyi tanıyan iki yabancı olarak her gün denk gelip birbirimizin yanından geçip gidiyoruz... Yaşandı ve bitti saygısızca...
Olmayan aşkın acısını çok çekiyorum. Son zamanlarda aşkı başka şehirde aramak, aşksızlık krizinin etkisiyle aşırı hız yapmak ve acilen arabamı değiştirmek istiyorum!!! Aşksızlık krizi beni ne hallere getiriyor?
en yakın yaşadığım şey ilk ve son aşkım ilk okul 1 de başka şehre taşınacağım zaman ona itiraf ettikten sonra onu öpüp de eve gittikten sonra ertesi gün taşının ca başka şehre onu bi daha görmeyişim oldu son 13 yıldır
aşk acısı dediğin nedir? ben aldatılma acısını çektim.. ölüm gibi bişey ama ölmüyorsun öyle söyliyim
geçmişte evet
Zamanında bende çektim ama yaş biraz artınca böyle seylerin acısı daha az hissediliyomus galiba onu deneyimledim veya böyle hissettiren biri çıkmadı
Hayır arkadaşlarım çok güzel kızlardı ama hiçbirine aşık olmadım çünkü karaktersizlerdi yani ne aşık oldum nede aşk acısı çektim
Çektim
Şimdi gülüp geçiyorum kendine yaptığın eziyeten başka bişey değil.
Aklıma geldi bak şimdi sjsjs
Ne ağlamıştım.
şıklık canımı çok yakmıştı.
Buna bakıp bakıp gülüyorum zaten. Sunucu gülmemek için nasıl durabildi şaşırıyorum.
7 sene olucak aşka inanmaktan vazgeçtim ve birdaha aşık olmadım
Depresyona girdim, tedavi gördüm, 3 ayda 15 kilo verdim. Canımdan oluyordum neredeyse. Peki değdi mi? Hayır. Aşk yalan arkadaşlar inanmayın.
Allah kimseye aşk acısı çektirmesin 10 yılımı çaldı.
Evet halada çekiyorum kalbim açıyor anlatsam roman olur bu konyada çok ciddiyim
Tülay dön ne olursun birde zirliyor ya ne zaman aklıma gelse gülerim 😂😂😂😂😂
Çekmedim, çekmem de
Aşk acısı çekmedim, daha fazlasını çektim
Evet çektim deli gibi