Arkadaş olur, eş olur, dost olur, kim olursa..

Arkadaş olur, eş olur, dost olur, kim olursa..
Uğradım evet.. Ohoo bunu yaşamayan insan yoktur zaten.. 😄 Keyifli geceler..
Uğrarsam belasını bulur uzun zamandır yok
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Çok fazla yaşadım bu durumu, kime gözüm kapalı güvendiysem aynı şey oldu sonucunda ama bir yerden sonra artık insanları da yavaş yavaş tanımaya başlıyorsun, daha temkinli davranıyorsun falan bir şekilde tekrar aynı şeyleri yaşamamak için elinden geleni yapıyorsun ama buna rağmen oluyorsa dahi önceki kadar ağır gelmemeye de başlıyor bir yandan. Alışıyorsun çünkü, o sürecin nasıl işlediğini, nasıl atlatacağını öğrenmişsindir artık.
Kim olursa olsun kendinin önüne geçirmemen gerekiyor işte, bir tık dahi dozunu kaçırsan sarpa sarıyor her şey...
Aşk konusunda uğradığımı düşünmüyorum ya da uğradıysan da haberim yok. Fakat dost ve arkadaş çevresinden maalesef başıma böyle tatlı şeyler geldi. Zaten az çok herkesin başına gelen şeyler bunlar. Her insan böyle darbeler yiyor maalesef.
Uğradım aile tarafından
Tabii ki kime değer verdiysem uğradım zaten
Uğradım
Birlikte olduğum adam tarafından kullanılıp bir kenara atıldım (cinsel anlamda degil) önceden bana karşı kibar olan adam attığım mesaja saniyesinde cevap veren adam her allahin günü mesaj atan adam gitti yerine yüzüme bile bakmayan bir adam geldi. Bundan ala ihanet mi olur?
İşte ben bu durumu anlamıyorum. İnsanlardan ihanet görecek kadar beklentiye neden giriyorsunuz? Ayrıca bir insanı henüz tanımadan neden bu kadar çok güveniyorsunuz? İnsan tanıdıkça güvenmeli, güvendikçe tanırsa ihanet kaçınılmaz olur.
Evet çok sevdiğim bir arkadaşım beni sırtımdan bıçakladı hâlâ ona çok kırgınım ikimiz birbirimizi çok severdik ama işte bir şekilde yollarımız bazı şeytanlaşmış insanlar tarafından ayrıldı
Çok olmuştur.
Eskiden insanların hayatlarının merkezi olduğumu sanırdım. Bensiz bi anlamları yokmuş gibu geliyodu😂 Oysa ki öyle bir dünya yok , kimsenin hayatının merkezi degiliz ve herkesin aldatma potansiyeli var.
Evet ve şimdi benim iş ortağım ama zamanı kolluyorum intikam almak için
Hep uğradım defalarca. Aptallık bendeydi tabiki affettim.
Çok sevdiğim bir dostum tarafından oldu, zor toparlandım..
Evet hem de şok edici şekillerde
Bu yüzden artık hiçbir şeye şaşırmıyorum
Uğradım ama umrumda değil eden kendine eder bana bir şey olmadı kendi kaybetti ve kendi pişman oldu
Uğradım. Ama hislerim o kıza karşı zaten bir tuhaftı. Kulak vermemezlik yapmamalıydım.
İhanet olmadı da hayal kırıklığı, kırgınlık oldu. Geçmesini bekliyorum...
Sevgili değil ama arkadaş sandığım bir iki kişi için yanılmışlığım olmuştur. Saftım geçti.
Kafam güzel sonra vereyim cevabı mantıklı düşüne miyorum
En hakikisinden. 6 senelik sevgilim kazık attı bana.
Not :altı sene sevgili mi olunur lan? Hak ettin.
Benim videomu paylaştı ifşamı bir çok kez izlemiş olabileceğiniz Twitter da bana bakıp dürtülerinizi giderdiğiniz biriyim. ( Kullanılan erkek )
En İyi Kız Görüşleri