Ben sürekli sevgilimle konuşmak istemiyorum çünkü çok muhabbet tez ayrılık getiriyor. İnsanın kendine ait bir alanı olmalı. Aksi halde ben sıkılabiliyorum. Her şey tadında güzel. Sü ne düşünüyorsunuz?
Sevgiliyle 7/24 konuşmak zorunda mıyız?

Ben sürekli sevgilimle konuşmak istemiyorum çünkü çok muhabbet tez ayrılık getiriyor. İnsanın kendine ait bir alanı olmalı. Aksi halde ben sıkılabiliyorum. Her şey tadında güzel. Sü ne düşünüyorsunuz?
Sevgiliyle 7/24 konuşmak zorunda mıyız?

Kesinlikle şahsi alan çok önemli. Eğer bu durumda sıkıntı yaşanıyorsa evet zor biliyorum ama en doğrusu bunu açıkça konuşmak veya zamanla sürekli müsait olmadığına alıştırmak. Bir kere ödün vermeye gelmez.
Sevgili 16 yaşında liseli ergen değilse. Hayır değiliz.
Lisede ilişkilerde aşırı beklentiler oluyor. Sürekli mesajlaşma, haddinden büyük sözler verme beklentiler falan .
O dönemi atlatmak önemli
En sevmediğim şey: neden aramadın? Neden yazmadın? İyi de ben seninle 7/24 iletişim halinde olmak zorunda değilim ki. Bazen günlerce süren bir işim olabilir, konuşmak istemiyor olabilirim.
Cevap
16Cevap
Tabii ki değiliz kendi hayatlarımızda var
Zorunda değiliz ama ben sevdiğim için konuşurdum
İlişkinin en başında cicim ayı dediğimiz evrede 7/24 olursa oluyor sonrasında zaten olmuyor. Dediğin gibi kişilerin kendilerine ait bir kişisel alana ihtiyaci oluyor
Zorunda değiliz. Sürekli konuşmak sıkar, arada konuşmak lazım
Yani robot degiliz
Bünye dayanmaz öyle bir ikili iletişime
Ama tabi ilk mesguliyetlerimizden birinin sevdigimiz olması önceligi ona tanımak cok romantik bir davranis
Bunu zorunluluk olarak görmek çok saçma.
İnsan sevdiğine doyamaz ki. Birlikte yeri geldiğinde susulur ama orada olduğunu bilmek huzur ver.
konuşuyoruz hatta gece konuşurken uyuya kalıyoruz telefon kendiliğinden kapanıyor ve her gece böyle geçiyor onun verdiği huzur herşeye bedel🤗
Konuşmak zorunda değiliz ki ben konuşmam 7/24 konuşmak demek sıkılmak ve erken bir bitiş demekb
Konuşacak bir şey yokken konuşmayı ilerletmeye çalışmak tartışma çıkarıyot maalesef :) çiftlerin birbirini özlemesi gerek biraz
O hatayı ben yaptım zamanımdan ömrümden verdim bitti. O yüzden seviyeli düzeyde en iyisi ara ara muhabbet etmek konuşmak.
Aşırı boğar insanı ya. Sevmem öyle 7 24 konuşmaları. Gün içinde konuşulur ama her saat her dakika da olmaz
Yeri gelir 7/24 konuşursun yeri gelir hiç konuşmazsın ama hep karşıda olduğu hissedersin. Konuşmanın bi sınırı olmamalı bence.
Hayır değiliz. Kızlar işte bunu sorun ediyor. Yahu her gün konuşulur mu? Bazen insanın canı sıkkın olur işi olur vakit ayırmak ister kendine
Değiliz her insanın kendine özel alanı olmalı. Söylediklerine katılıyorum
hayır sürekli konuşulmamalı bence herkesin kendi hayatı var bireysel vakit geçirebilmeli insan
Gün içinde pek değil de geceleri full konuşulur yaşadığım için diyom
Hayır tabiki işi olabilir meşgul olabilir ben asla sıkmam bu tarz şeyler olursa
Ben çok taraftari değilim. Yani arada yazarsin/ararsin, ama durmadan yazismak ne bilim ergenlikte olur. Olgun insanlar, birey olarak birbirlerine alan tanirlar ve bu sayede sağlikli bir bağ oluşur. Sonuçta herkesin hayati, işi, ailesi var. Özel alana saygı lütfen🙏
Yaptığım en büyük hata diyebilirim dayanamıyor atıyordm mesaj ama ayrılıkla alakasız diye düşünüyorum tabiki karşı taraf istemiyorsa zorlayamam ama seviyorsam içimde saklarım ömür boyu napalm
Sevgiyle alakası yok... sevdm:)
Sevgiye tok bile olmuş olsaydım onu yine severdim emin ol
Çünkü her insan sevilmez bence
Sevgiye tok insanlarda yarr@k arıyor ya da kadın 🤣 niye o zman
O zaman sen yalnız kal hayatın boyunca
Kesinlikle hayır. Herkesin bir özel hayatı ve kendi sınırları vardır. bunları aşmamak lazım
Biz 20 saat konuşuyoruz ((
Eskiden 7/24 konuşmak isterdim ama şu anda hayatıma biri girse o kadar istemem diye düşünüyorum her gün konuşulur ama her an değil
Sürekli olması zaten sıkar, kişisel alan önemli ama bunu da abartan var ayarı tutturamıyorlar.
Hayır değilsin dediğin gibi çok muhabbet tez ayrılık getirir sürekli konuşursan bıkarsın zaten
Sıkıcı bence. İstediğin kadar sev bıkkınlık gelir bir yerden sonra.
@mervelerkotuuu sen söyleeeee
Zorundasın dsjdjdf
Hayır tabiki. Kişisel alan diye bir şey var.
Aynen bende öyle düşünüyorum.
Sürekli olması sıkar
Değiliz rahat olun vurun tekmeyi gitsin oldu bitti
Tabiki hayır
Yo akşam bi hal hatır sor ig de bye bye
sıkıcı tabi monotonlaşıyor hem özlem iyidir arada
Ben iki mesajdan sonra sıkılıyorum ne 7/24'ü
hayır ne zaman müsait olduğında
Duruma göre musaitlige göre değişir
Hayır her an konuşmak zorunda değiliz.
Enn nefretlik ilişki. Bence hastalık
Değiliz ama konuşmak güzel olur
Sanmam insanı sıkar yani
ne konusuyolar ki zaten durmadan ya
Bncede her şey tadında
Çok sıkıcı
Bu yüzden sevgililik, evlilik bana göre değil.
Sıkılırım
degilizzzz
Yok hayır tabiki
Tabiki de hayır insanın kendine göre hayatı olmalı
Değiliz bence
Tabiki hayir 😅
acayip sıkılırsın
Hayır
maalesef evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?