Bana kalırsa, güven olayı lafta kalıyor. Çoğunluk, şüphe içinde, dedektif gibi iz sürüyor.
Peki özellikle evliler bu konuda ne diyor?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bana kalırsa, güven olayı lafta kalıyor. Çoğunluk, şüphe içinde, dedektif gibi iz sürüyor.
Peki özellikle evliler bu konuda ne diyor?

İlk başta güven üzerine kurulur. Ancak birlikte farklı bir kültürden gelen insanla hayatını aynı çatı altında ve sürekli bir arada geçiriyorsun. İnsanların beyaz yalanlara ihtiyacı da olabilir, bir kez duyduğunda şüphelenme ve merak başlıyor seni kumaya, sonra dediğin gibi parçaları birleştirmeye çalışıp hata yakalamaya meyilleniyorsun.
Evliliği tek eşlilik cenderesine sokmanın neticeleri bunlar.
Eşler hayat yolculuğunda birbirlerinin can yoldaşı olacaklarına, evi bir hapishaneye ve eşleri de birbirlerinin gardiyanı olmaya yönelten bu anlayış değişmediği sürece burada daha çooook konuşuruz. Aldatan mı haklı? aldatılan mı haklı? diye.
Ben Nasreddin hoca gibi diyeyim: İki taraf da haklı.
Peki evlisiniz, eşinizi seviyorsunuz ama maddenin doğası gereği rutin sizi boğmaya başlıyor, kırmak istiyorsunuz bunu fakat arayış içinde değilsiniz, gün geliyor işyerinde bir flörtleşme, karşılıklı bakışma, kalp atışlarının hızlanması ve ani gelişen osasuna ataklarıyla karşılıklı güven oluşuyor, onu nereye koyacağız peki?
Çok doğru @KumruSahin İnsanlar maalesef her konuyu aldatma olarak irdeliyor. Aslında aldatma, karşıdakine yalan söyleme, söz verio tutmama üzerinedir. İlişkilerde çiftler belli bir olgunluğa eriştikten sonra, aradaki duvarları kaldirabilirlerse, konuşarak hayatı daha eğlenceli hale getirebilirler.
Evlilik çiftlerin her şeyi payalaşabilmesi üzerine kurulmalı...
Empati yapabilmeleri, çiftler hislerini olumlu olumsuz konuşabilmeli ve anlayışla birbirlerine yaklaşmalilar.
Kesinlikle
Mercedes markasının bir sloganı vardı GÜVEN İYİDİR KONTROL DAHA İYİ diye 🫢güvenle başlar kontrol elden bırakmadan devam eder. 😉
Cevap
8Cevap
Güven ve sevgi
Güvenemem; servetim malına garima 😝
O değil de kanka
Güvenen sevsin
Güvenmeyen kırbaçlasin 🤪
Şüphe üzerine şart artk aldatan aldatana bu devirde bu sitedede bile çok var 😃
Şüphe edilen her şey şüphe edenin başına gelir.
Güven, her zaman huzurun kaynağıdır.
Üç sac ayağı üzerine kurulu olmalı "sevgi, saygı, sadakat gerisi kendiliğinden gelir
Yakalayana kadar güvenmek ister genelde. Toz konduramaz inanmak güvenmek ister o ana kadar...
Şüphe olunca çok uzun soluklu bir ilişki olmaz
İrkekler bozmasa güven hep kalırdı🙂
Evlilik güven üzerine kurulur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?