Güncellemeler
+1 yıl
Aldıramam
Güncellemeler
+1 yıl
Lütfen kınamayıb
Sevgilimle 3 senedir beraberiz çocuğu aldır dedi aldırmak istemiyorum evlenelim diyorum benim yaşım küçük ne evliliği diyor bağırıyor bana 22 ben 25 yaşındayım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
abi zaten evlenme yasina gelmissiniz seni sevseydi zaten kabul ederdi bence sevmiyo ki 3 sene olmus yani evlilik gayet olabilir bahane uydurmasin
Okuyor 4 sınıf tıpçı
tamam evlenince okunmuyo mu yani seni yari yolda mi birakcak bebekle yani simdi bahane uyduruyo sen istiyosun bebegi o istemiyo deger verseydi isterdi bence o da can cünkü ve baba olucak sonucta
Ortada kaldım hamile halimle çalışıyorum
bence kesinlikle ailenle konusmalisin birileri sana destek cikmazsa belki yapamazsin tek basina ya da aldir zor durumda kalcaksan
Ailem öldürür
annenle konus sadece ya da kendini en cok kime yakin hissediyosan onla konus ya da aldir ama bence gizli gizli doguramazsin ki fark edilir o zaman daha kötü olur senden ögrenmezlerse
Vallahi adamın hayatı kayar hayatı! Ben bile korktum şu an.
Bittim
Naneleri yerken öyleeeeee demmiiiyyorduuuğğğğhhhh
🥺
Aldır o çocuğu
Ömür boyu bir picin çocuğuyla yaşama
Tamam o bir canlı
Ama bütün günahı artık senin boynuna
Ya doğurursun rezil bi hayat sürersin ya aldırırsın
İki türlü her türlü günah senin.
Umarım hakkında hayırlısı olur mucize falan olur.
Çocuğu aldıramam doktor dedi bidaha anne olamazsın
burada doğur çocuğu kendin anası babası ol diyenler de olur ama çok şey yaşayacaksın bunlara hazırlıklı olman gerek güçlü olman gerek ayrıca maddi özgürlükte gerekli, herife bir sihirli değnek dokunur döner değişirse bilemem ama naneleri yemişsiniz olan masum sabiye olacak
Niye olamayacakmışsın
Kınarım !!!
Kocan olmayan herifin daha doğrusu adamlığı kalitesi olmayan sana karşı yüce bir sevgi beslemeyen herifin koynuna girmeyeceksin !
Bak işe girdim çalışıyorum doğuracağım çocuğu patronum var evlenmek istiyor olmadı onla evleneceğim yaşı 50 ama yapacak bir şey yok
Allahım sabır ver
Yaşın kaç senin
Seviyor sandım
27
:D :D hahaha deveye diken insanı s.. demişler beter ol
niye böyle bir hata yaptın diyeceğim ama çözüm olmayacak tek yol aldırmak bence.
Of
oflamak çözüm değil.
Olan olmuş aldırma çocuğu günahtır. Şimdilik şokta bence belki fikri değişir değilmese bile o senin imtihanın onun suçu yok. Allah affetsin ve yardımcın olsun
Sağol ama bir ay oldu istemiyor yazmıyor aramıyor hamile halimle işe girdim ailem öğrenirse öldürür diye gizli doğum yapıp bakacağım
Bacağını açtı diye imtihan mı olur?
@ladymelo ne anlamadım
@ladymelo açtıysam açtım sana batan ne yargılıyorsun
Doğacak bebek masum onun yaşam hakkı var onu kastettim
@ladymelo 😂😂😂😂 kahkaha attım 🤣🤣🤣
@Kahvesiz_olmaz kes
Açtın şimdide geldin burada ağlıyorsun
Evlenip darlama cocugu
Hamile kalmadan önce sordun mu bize?
Altına yatarken düşünecektin
içine bebeği bırakmadan önce düşünecekti
bu yaşta ne çocuu delirdinmi haklı adam