Aşk ilişkileri oldukça karmaşık ve aklımızı karıştıran bir durumdur. Hatta mantığı alıp götürebilir. Peki aşk ilişkilerinde en çok nelere dikkat etmemiz gerekiyor?

Aşk ilişkileri oldukça karmaşık ve aklımızı karıştıran bir durumdur. Hatta mantığı alıp götürebilir. Peki aşk ilişkilerinde en çok nelere dikkat etmemiz gerekiyor?

Tecrübeyle sabit asla zaafınızı karşı tarafa belli etmeyin asla.. Kendiniz olun elbette ama bilinmeyen bir tarafınız mutlaka olsun. Her şeyi bir anda tüketmeyin.
Aşk ilişkileri aslinda okadar zor ve karmaşık değil dir. Iki tarafın da bir birine saygılı ve dürüst olmasi gerekir. yani hayati zor yapan bizleriz. Halbuki anlayış hoş görü herzaman mantik tir. bazan kiz arkadaşın sana patlayabilir buna gerçekten hazir olmalisin. onun saçını okşayıp bugün neye kizdigini sormak varken, erkeklik yapip hayatindaki insani alçaltıp ona kizan dan adam olmaz. hayatinizdaki insani taşımasını bilmelisiniz. Bayan arkadaşınız sizden başkasına patlayamaz bunu gurur yapmadan onun derdini dinlemelisiniz. tabiki hayatinzdaki insanda bazi konularda yaninizda olmasini bilmeli
Iste bekledigim cvb..
Yureginize saglik soylemlerinizin eylemlerde cokca hayat bulmasi dilegi ile 😊
Rica ederim bu böyle olmali🌷👍🏽
Bu bilincte olunmadigi icin karsilikli mutsuzluklar cogunlukta 🪴😊
Haklısınız fakat burada en büyük is bizlere düşüyor. Iyi bir partner analizi yapmak gerekir. 1 gunde kimin ne olduğunu anlarsin. yeterki ona firsat ver acik versin... uzun vade kapalii iskilerde kimseyi tanimak mümkün olmaz. aptali oyna acik ver o kendisini belli ediyor. uzaklas hatada asla 1 sans verme...
"Hatada 1 sans daha verme"
Iste altin kural bu tavizin tavizi dogurdugu gercegi pek cok kisinin hayatinda vukú bulan bir eylem.. insanlari her zaman tam anlami ile tanimak mumkun degil, zira yillarca tanidigini zannettigin kisilerin bile bilmedigin cok yuz (suz) lugu ile karsilasiyorsun.. Fakat ayni an ve zaman tekrar gelmiyor, yorucu olan iliskiler ile vakit kaybetmemek gerek
Size katılıyorum haklisiniz tabiki... ben şahsım adina söylüyorum ben 1 sans daha asla vermiyorum. Ben hayatima birini almaya kalkmis sam ve o insanla adim atmayi düşünüyorsam... herseyim ile kemdimi oma adiyorum... tanimak ve benide iyi tanimasi adina ona sans veriyorum. hata yapmam asla. bir iliskide hata nedir? aldatma eskiyi yasama ve anlatma... ben her zaman gecmisi gecmiste birakirim. herkes ayni olmali. bundan sonrasi bizim hayatimizdir. dunu bugün yasamak yerine, bugunu yarinla yasamak bizi bir üst düzeye taşır. Yarın ne yapabiliriz demen bile, seni inan ki moyive eder...
Siz dogru olan yoldasiniz.. size sizin gibi karsilik verebilecek ve ayni adimlar ile ilerleyebeceginiz guzellikler diliyorum😊
Bu varlik ve ozunuzu kaybetmeyin
Yazliktayim geç yaziyorum kusura bakma ancak gelebildim. teşekkür ederim görüş ve düşünceniz için. Rabbim hepimize güzel ahlakli dürüst insanları tanımayı nasip etsin. kalbiniz kadar iyi ve güzel günler 🌷👍🏽
Sorun degil 😊 bende yeni firsat bulabildim en son yazdiktan sonra simdi aktif oluyorum sayfada..
Yazlikta tatili tatil gibi gecirmek önemli elimde telefon bulunduğun anı kaçırmak güzel olmaz �yi tatiller diliyorum😊🪴
Haklisin güzel kizim sanada iyi güzel tatiller🌷🙏
Berhudar ol evladim🤣 tatil sehrinde tatilsiz calisanlar olarak eksik olma
Ağız alışkanlığı ya özür dilerim. canim kizim balim tatlim ablam kuzum ve kizim... gercekten tatili herkesin yapmasini en içten dileklerim ile diliyorum. bende yapiyorum sayilmaz göz hapsi var annem yanimda yani tatli bi tatil havam yok😁
😀 sorun degil takilmam oyle , anliyorum🤗 anneler iyi birer dedektif ve gozlemci 😅 kolay gelsin demek duser
Hocam önce hakikaten bir aşk var mı diye bakmak gerek reklam olsun şan olsun yalnızlık gitsin eş dost alışverişte görsün sanki zamanla severim yok zeki yok manken gibi ne biliyim yok babasının dolmuşu taksisi belediye otobüsü var gibi gibi sebebler ile artık flörtmüdür beraberlikmidir çıkmamıdır her neyse o oluşuma giriyorsak zaten dikkat etcek bir durum yoktur ne edebiyat yaptım
Gün içinde kavga edilsede gün sonunda aynı yastığa baş koyup sarılarak uyumasını bilmek.
Hayat inişli çıkışlıdır. Herkes kavga edip küsebilir. Bu aşık olduğun insanlada geçerli. Ama günün sonunda iki tarafında birbirinin gönlünü alması gerekir ki sonraki güne hala kalpleri bir olarak uyansınlar ❤️❤️❤️
Cevap
8Cevap
Karşı tarafın hayatının tamamı olmamak
Olduğun gibi davranmak.
zevklerim uyumlu olması
Karşındakinin kaşı gözü oymamamalı , insanlarıda tanıyamıyorsun ki çok iyi hoş gözüküyor ama arka planda neler neler 😂
Karşılıklı saygı, anlayış, ve dürüstlük bunlar bir ilişkiyi tutan 3 önemli unsur bunlar yoksa isterse aşkından öl bir ilerleme olmuyor sadece mutsuz oluyorsun
Ölçüler. Küçük memeli ve popolu hanımlardan uzak durmalı.
Saygıyı kaybetmemek gerektiği.
saygı anlayış güven
Hergün sevişmemek
Saygı
Aldatma
Saygı saygı saygı
Yalan söylememek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?