Selâmm 🧚🏻
Sitede çoğunluk aile evinde yaşayan gençlerden oluşuyor biliyorum. Azımsanmayacak düzeyde de evli arkadaşlar var 😅 Herkes tek yaşadığını düşünerek cevap verirse sevinirim. 😇

Selâmm 🧚🏻
Sitede çoğunluk aile evinde yaşayan gençlerden oluşuyor biliyorum. Azımsanmayacak düzeyde de evli arkadaşlar var 😅 Herkes tek yaşadığını düşünerek cevap verirse sevinirim. 😇

Selamlar,
Eski sevgilim olmasına gerek yok, gerçek anlam zor durumda olan her insana evimi açabilirim. Sırf eski sevgilim diye kimseni sokaklarda sürünmesine gönlüm razı olmaz. Masaya bir tabak daha koyarız olur biter.
Hayır çünkü hak etmiyor. Zor durumda kalması geçmişi benim hafızamdan sıfırlamayacağı için içimden gelmeyerek bir insana evimi açamam, onunla aynı masada oturup yemek yiyemem. Bir zamanlar beraber yattığımız odadan ayrı tutup ona kanepe falan açamam ya da o içerde yatarken ben eski yatağımızda uyuyamam. Maddi olarak destek çıkarım nerede kalırsa kalsın.
Hayır açmam. Eski sevgilime evimi açmak demek onu mevcut hayatıma yine sokmak demek. Öyle veya böyle onu geçmişten günüme taşırım ki gerek yok. Ona aynı konforda başka bir yer ayarlarım düze çıkana kadar orada kalabilir. Benim evim olamaz ama.
Eski sevgililerin çok şanslı o zaman 😇
Yenisi kadar olamazlar 😏
Ailemin evini bile açarım eğer bende hatrı varsa. Ki çoğu eski sevgilim benim kendisini düşman olarak gördüğümü düşünsede aslında bir dönem beni mutlu ettiği için büyük bir hatrı vardır kötü ayrılmış olsak bile.
Cevap
26Cevap
Açarım jsjxj Ama benden uzak dursun
Açardım
Geberip gittiğinde lokma dağıtacağım diye adağım var. İsterse evsiz, yurtsuz kalsın yine açmam hiçbir şeyimi ona.
Bu ne şiddet bu ne celâl 😳
Ben giderdim o kalsın sonuçta bayan dışarda aç kurtların elinemi düşsün vicdanım rahat olmaz
Helâl olsun 👏🏼
Teşekkür ediyorum
Ailesiyle bir sorun yaşadıysa tabiki açarım ama bir yandan benim aileme ne diyeceğim bilemem ama o an da gerçekler ortaya dökülür sonuç ikimiz dışarıda 😂😂😂
Nasıl bir zor durum? ‘Evi afet görmüş, cebinde 5 kuruşu yok’ zoru mu bu zorluk? En son sevgilim olsa evimin anahtarını veririm de, ondan öncekilere yağmurlu havada su yok.
Bilemiyorum kendisi mi çok abartıyor bir bahane mi bulmaya çalışıyor yoksa gerçekten zor durumda mı ve benden başka gidecek kimsesi yok mu bunu ölçmek lazım
Tek yaşasam sevgilim bana gelirdi muhtemelen
Kalabilirdi de. Beraber yaşardık hem evlilik icin alıştırma da olurdu.
Eski sevgili diyorum canım ne evlilik alıştırması 😂
Ah okumamışım iyi
Ne alıcam onu ya sürünsün kopek gibi asla acımam oh derim ustüne😅
😂😂😂
Neden ayrıldığımıza bağlı olarak değişir. Eğer kötü şeyler yaşadıysam hayır açmam fakat özünde iyi biriyse alırım evime.
Hayatta açmam. Eski ise zaten bana bir yanlış yapmıştır üzerine kucak açamam. Çok zor durumda ise otel parasini veririm anca okadar
Ne kadar zor durumda olduğuna göre değişir ancak parasızlıktan açlıktan kırılması falan lazım
Açarım geçici bir süre için kendi evim olmasada ailem ile kalması için yardımcı olurum
Zor günümde yanımda olmayanla, beni yarı yolda bırakmayanı asla unutmam
Evet evimi ona açarım ve o evdeyken eve gitmem
Hayır açmam. Cebine birkaç günlük otel parasını koyarım. Baksın başının çaresine.
Açarım tabi. Zor durumda olanı görmezden gelemem ben.
Açarım insanlık namına, kötü veya iyi ayrılsakta.
Arkamdan attığı iftiralardan sonra son çaresi olsam da gelmeye yüzü olacağını sanmıyorum. Şayet o kadar yüzsüz olursa asla ama asla almazdım eve, kovardım.
Ailemle yasamiyorum ancak erkek misafir agirlamayi tercih etmiyorum.
Seks yapmak için mi açalım, hee evli olduğunu gizleyen kadınlar var bu sitede ortada en doğru onlarmis gibi dolaşmaları yok mu bir de assdf
Tek yaşıyorum ve açmam hatta eski kız arkadaşım beraber yaşamayı teklif etmişti ev arkadaşı istesem evlenirdim zaten demiştim
Eski sevgilim yok, herifle ayrıldıktan uzun bir süre sonra kalp krizi geçirip ameliyat oldu. Aldım eve getirdim sonra da barıştık zaten.
Hayır allahindan bulsun bazen çok vicdansiz olabiliyorum ben
Eski sevgilim diye düşmanlık edemem insanlık namına açarım
Nasıl gittiğine veya ne verdiğine bağlı kötü anıyosam değil evimde kapıda yatamaz
Evimi açamam sırf eski sevgilim diye değil eğer gerçekten çok zor durumdaysa başka bir şekilde yardımcı olurum.
Ben açarım ya baya baya kalır gitmek isteyene kadar ama ben zor durumda kalsam bana evini açar mıydı bilemedim
Köpeğimin kulübesini bile açmam
O derece 😳
O derece valla
Ki yüzünede söyledim daha it olsan kapıma bağlamam diye
Eski sevgilim olmasına gerek yok gerçekten zor durumdaysa ve bende açabilcek durumdaysam açarım
Açmam. Eskiler eskide kalır.
Tabii ki, kapilarim her zmn acık ona 😕
Benden başka kimsesi yok mu? Duruma bağlı.
Git demeye vicdanım el vermez.
Kendi evimi açmam ama bir yer ayarlarım.
Aynı evde sabit durmaz o. Evi nasıl açayım
Bilmiyorum çok zor bir soru
Hayır açmam zerre umrumda olmaz.
Açarım yufka yürekliyim 😀
Nasıl ayrıldığıma bağlı o mesele..
Acarim 1 tanesi hariç
Hayır!
Ne işi var benim evimde!
düsmanima. bile. acarim
Eğer kötü ayrılmadıysak açarım
Çok büyük bir afet olur, oda bel ki…
Elime geçse kan çıkar ne diyosun sen kfkdk