Sevgilim ortak arkadaşlarımız ile bayramda kampa gidecek ama ben gidemiyorum ne yapmam lazım?

Millet erkek arkadasım ortak arkadaşlarımız ile (sürekli takıldığımız kişiler bunlar ve hepsi evli eşleride arkadaş grubumuzdan bir biz evlenemedik hala neyse) bayram tatilinde bir günlüğüne kamp yapmaya gidecekler hepsi eşiyle gelirken benim ki tek başına bensiz gidiyor benim gidememe sebebimde ailemle daha bu kamp olayı ortada yokken yaptığımız yazlık planından ötürü bu kamp olayı sonradan çıktı yani bu yüzden ben onlarla gidemiyorum sevgilime sen gitmede diyemiyorum çünkü en az 10 senedir tanıdığı insanlar kardeş gibiler artık ama bensiz gidiyor diye de sinir oluyurum ne yapmam lazım bir şekilde gitmesini engellesem mi yoksa boşuna mı kuruntu yapıyorum gitsin mi? Ama o arkadaş grubunda bir çocuk var ben ondan o da benden hoşlanmıyoruz benim gelmemem için planladı bu kamp işini zaten benim yazlıkta olucağımı öğrendi kamp planını ortaya attı Allah onu bildiği gibi yapsın 2 evli çift birde bu kendisinden hoşlanmadığım çocuğun kız kardeşi gidiyor kampa bir de benim ki toplam 6 kişiler

Sevgilim ortak arkadaşlarımız ile bayramda kampa gidecek ama ben gidemiyorum ne yapmam lazım?