Aşk İlişkileri Aşktan yana şansınız var mı? AsilayO1 Takip Et Guru Yaş: 41 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 26 Yapay Zekaya Sor Aşktan yana şansınız var mı?Kimsenin kokusunu özlemeyin zararlı çıkarsınız... Aşktan yana şansınız var mı? Cevapla Aşk Soruları Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı. Ne gezer bende şans hekeki birde aşkta 2 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 260,5b cevap paylaştı. Aşkta şansım yok 0 0 Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et FenomenMentor Yaş: 38 +1 yıl Bu aralar şansım yaver gidiyor çok şükür. Darısı herkesin başına.. 2 1 Yorumla AsilayO1 +1 yıl Amin 🙏 Yorumla
JustCoordinator Takip Et FenomenGuru Yaş: 28 +1 yıl Şu sıralar var tabi. :) Karşılıklı aşk yaşadığım biri olduğu için şansım baya iyimiş, onu fark ettim. 2 0 Yorumla
İstanbul_bey Takip Et Master Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl Aşktan yana şansım var ama istediğim gibi olmuyor 1 0 Yorumla
osiossi Takip Et Xper 5 Yaş: 46 , eic 94% +1 yıl Yok be gülüm O sans bizde yok . Sürünüyoz...Bi yanddan diyom ki iyi ki yok. Bi yandan da Deli gibi istiyom...Ne yapayim Bilemedim? 0 0 Yorumla
Ultra_Phoenix Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Aşk asla benimle olmadı, çabaladım, didindim ama geldiğim final mutsuz son. 1 0 Yorumla
ikizterazi Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Hayır yok. boş ver, ne yapalım. Olmuyor, olmayınca olmuyor. Olduranlar değerini bilmiyor. boş ver derin meseleler.. 0 0 Yorumla
Zincirler Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Ben hayatımda aşka dair hiçbir olguyu bulundurmuyorum.Yalnızlığımın efendisiyim. 😌 0 0 Yorumla
aslıı_7 Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Yok. Aşka yürek gerek anlasana her defa yanıyorum ama gitneliyimm yarani sarip acini dindiremem bak bana ben acının ta kendisiyimm 0 0 Yorumla
Şanssızgd Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 40% +1 yıl 25 yıl bekledim ama sonunda aşktan yana şansımı buldum yüzüm güldü 😍 0 0 Yorumla
_MütefekkirSeyyah Takip Et Xper 5 Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl ŞanslıyımAşk acısı çekmedim hiç.#Vesselam 0 0 Yorumla
Tezcan_Ağa Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 98% +1 yıl Hiç olmadı. Kumarda da kazanan olmadım. Ne olacak benim bu halim bilemiyorum. 0 0 Yorumla
ByCıLız Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 14,2b cevap paylaştı. Yok bu yaşıma kadar hiç sevgilim olmadı hiç aşk yaşayamadım 0 0 Yorumla
kaan_yzcı111 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Aşkta neymiş? İnsanların sevişmek veya bir çıkar doğrultusunda oluşturduğu kavram mı? 0 0 Yorumla
alsevgilimkırkalbimi Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Aşktan yana gülmedim kara bahtım ben ölmedim 2 1 Yorumla mrwoo5 +1 yıl :)) Yorumla
xramox Takip Et Xper 4 Yaş: 42 +1 yıl Var ama artık kumara baslicam.. sevince millet üzerinde hak talep edip sınırlar koyuyor kısıtlıyor ve iş çıkmaza giriyor 0 0 Yorumla
Yakısıklıkurt Takip Et Xper 6 Yaş: 35 +1 yıl Erkin Koray - Aşktan yana şansım yokAğlıyorum derdim çok 0 0 Yorumla
kodi34 Takip Et Yoda Yaş: 45 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Olduğunu düşünmüyorum 1 0 Yorumla
arasreis02 Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 87% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 586 cevap paylaştı. Şanssız olduğum tek konu diyebilirim 1 0 Yorumla
novel Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 18,3b cevap paylaştı. Şanslı olduğumu düşünüyorum. 1 0 Yorumla
frknkskn Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Ne gezer bizde o şans aşktan yana yüzümüz gülmediki bizim 0 0 Yorumla
Korays01 Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 94% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 623 cevap paylaştı. Hiç şansım olmadi 0 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et FenomenMentor Yaş: 34 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı. Şansım Everest 0 0 Yorumla
_Make_love_ Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 75% +1 yıl Çok şanslıyım ya. Nerde sıkıntılı hep beni buldu 0 0 Yorumla
Hemeraaa Takip Et Yoda Yaş: 110 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Kadının dövmesi güzelmiş 0 0 Yorumla
_Daphnee_ Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Şu aralar aşırı şanslıyım galiba 😊 0 0 Yorumla
Adanaaşk Takip Et Master Yaş: 47 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı. Yok hala o aşk kokusunu hissedemedim. 0 0 Yorumla
hot_chocolate Takip Et Master Yaş: 44 , eic 43% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,7b cevap paylaştı. Hiç yok 1 1 Yorumla etkindusunceler +1 yıl Etkinin tepkisidir hayat.. Yorumla
vzbz7172828228 Takip Et Xper 3 Yaş: 23 +1 yıl Aşktan yana gülmedim kara bahtım benn ölmedimm 1 0 Yorumla
Sefir34 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 592 cevap paylaştı. Hiçç olmadı 😃😃 1 0 Yorumla
uomoitaliano Takip Et Master Yaş: 29 , eic 61% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı. Yok ya 0 0 Yorumla
KıyametAlameti Takip Et Master Yaş: 42 , eic 62% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,5b cevap paylaştı. Uzun zamandır yok. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
50Cevap
Ne gezer bende şans hekeki birde aşkta
Aşkta şansım yok
Bu aralar şansım yaver gidiyor çok şükür. Darısı herkesin başına..
Amin 🙏
Şu sıralar var tabi. :) Karşılıklı aşk yaşadığım biri olduğu için şansım baya iyimiş, onu fark ettim.
Aşktan yana şansım var ama istediğim gibi olmuyor
Yok be gülüm O sans bizde yok . Sürünüyoz...
Bi yanddan diyom ki iyi ki yok. Bi yandan da Deli gibi istiyom...
Ne yapayim Bilemedim?
Aşk asla benimle olmadı, çabaladım, didindim ama geldiğim final mutsuz son.
Hayır yok. boş ver, ne yapalım. Olmuyor, olmayınca olmuyor. Olduranlar değerini bilmiyor. boş ver derin meseleler..
Ben hayatımda aşka dair hiçbir olguyu bulundurmuyorum.
Yalnızlığımın efendisiyim. 😌
Yok. Aşka yürek gerek anlasana her defa yanıyorum ama gitneliyimm yarani sarip acini dindiremem bak bana ben acının ta kendisiyimm
25 yıl bekledim ama sonunda aşktan yana şansımı buldum yüzüm güldü 😍
Şanslıyım
Aşk acısı çekmedim hiç.
#Vesselam
Hiç olmadı. Kumarda da kazanan olmadım. Ne olacak benim bu halim bilemiyorum.
Yok bu yaşıma kadar hiç sevgilim olmadı hiç aşk yaşayamadım
Aşkta neymiş? İnsanların sevişmek veya bir çıkar doğrultusunda oluşturduğu kavram mı?
Aşktan yana gülmedim kara bahtım ben ölmedim
:))
Var ama artık kumara baslicam.. sevince millet üzerinde hak talep edip sınırlar koyuyor kısıtlıyor ve iş çıkmaza giriyor
Erkin Koray - Aşktan yana şansım yok
Ağlıyorum derdim çok
Olduğunu düşünmüyorum
Şanssız olduğum tek konu diyebilirim
Şanslı olduğumu düşünüyorum.
Ne gezer bizde o şans aşktan yana yüzümüz gülmediki bizim
evet şanslıyım bu konuda çok şükür..
Hiç şansım olmadi
Şansım Everest
Şans diye bir şey ben de yok
Çok şanslıyım ya. Nerde sıkıntılı hep beni buldu
Kadının dövmesi güzelmiş