Gizli Üye(30-35)+1 yılBunu söylediğinde inanmazlar." Nasıl yani hiç mi sevgilin olmadı? derker yüzüne. Üniversite okuyosa kesin vardır onun. Ooo bir de...'de okuyorsa zaten vardır"diye saçma sapan atar tutarlar ardından. Evet benim de hiç sevgilim olmadı. Hiçbir erkeğin eli değmedi elime. Kimseyle öpüşmedim. Hiçbir tecrübem yok cinsellik adına. Yaşadığım çevre açık bir çevre. Ancak ben aile sevgisiyle terbiyesiyle büyüdüm. Her şeyin yeri ve zamanı vardır ideolojisiyle yetiştim. Cinselliği evlendiğim sevdiğim kişiyle yaşamak isteyenlerdenim. Bu sebeple cinsellik yaşamayacağım biriyle sevgili olmaya da gerek yok diye düşünüp red cevabı buldu karşımdaki. Kim bilir belki de hayatımın aşkını kaçırdım bu şekilde :)) İlerde hiçbir pişmanlığım olmasın , çocuğuma bakınca içim acımasın. Annem gibi anne , babam gibi de babası olsun. Onlar kadar başı dik olabileyim. Evleneceğim kişi için ise aynı şey geçerli olmayabilir. Benden sonrası önemlidir. Her insan hata yapabilir. Benim aklım başımdaydı , ailem ilgiliydi. Herkeste bu şans olmayabilir. Evet denilebilir ki bunlar onların doğruları. Tohum ağaç meselesi diyelim :) Benim de fidelerim benim gibi olsun isterim , bundandır tüm sabrım :)
307 Yorumla
Soran+1 yılAynen ben de babamı dinledim diyebilirim uni. bitene kadar olmasın dedi son sınıftayım su an :)
Cevap sahibi+1 yılBenim ailem asla olmasın demedi hiç doğrusu. Her zaman önce okul hayatın , önce kendini kurtar sonrası gelir derler. İyi bakalım az kalmış senin de. Bitiyor , artık ciddi düşünen kişiler olur çevrende muhtemelen :) Umarım gönlünden geçtiğince bir hayat sürersin :)
- +1 yıl
Soyleyecek hic bisey birakmamissin tebrikler :)))
Cevap sahibi+1 yılTeşekkürler @sevimliyüz :)
- +1 yıl
Sizi klonlamak lazım.
En İyi Cevaplar
+1 yılDoğru adami bulman önemli kimisi ezik diye düşünür kimisi de seni el üstünde tutar. Ama senin gibi masum kizlar genelde şerefsiz erkeklerin elinde oyuncak oluyor sakin öyle bir hataya düşme çok dikkatli ol.
11 Yorumla
Soran+1 yılTamam :D
Hayatinda su ana kadar deneyimledigi olaylarin onun boyle bir ozellige sahip olmasina neden oldugunu dusunurum, sonucta kisilik ozelliklerimiz ne kadar "bizim" olsa da aslinda kisiligimizi olusturan her bir gelisme yasadigimiz olaylarin bize yansimasidir. Dogru kisileri bulamamis, ya da cevrenin baskisiyla biraz icine kapanik bir ozellik kazanmis olabilir diye tahmin ederim. Herhangi bir olumsuz dusunceye kesinlikle kapilmam, zaten bu da onyargidan baska bir sey olmazdi, ve onunla vakit gecirip onu tanimak isterim. Bana gore "Siradan"in disinda insanlar daha ilgi cekicidir ve onunla gecirecegim vakit boyunca kendime ve ona biseyler katabilecegimi dusunurum :)
01 Yorumla
Soran+1 yılGuzel
Muhtemelen erkeklerden canı yanmış arkadaş (lar) ı olmuştur diye düşüneceğim ve bir erkeğe güvenmesi zor olan kızıdr. Belki de karşısına kafasına uyan birisi çıkmamıştır. Belki de çıkmıştır ama tercihi yalnızlıktır. Bilemeyiz oldukça değişken bir durum. bir kızın ilki olmak da çoğu erkeğin isteyebileceği bişeydir ayrıca. Ben oldum zamanında hem benim hem onun ilkiydi. 5 yıllık ilişkşden sonra verdiğim fazla değerden götü kalktı terketti ama neyse sonuçta bir kızın ilki de olsam 20. si de olsam sütten ağzı yananın yoğurdu üfleyerek yemesi misali her kıza kuşkuyla yaklaşırım ben artık..
14 Yorumla
Soran+1 yılYıllarca platonik takılmıs da olabilir :(
- +1 yıl
İşte o durum gerçekten çok kötü. Kızın aklı hep o platonik aşkında olduğundan yanına kimseyi de yaklaştırmaz hatta düşünmez bile. Bu karşı cinsten daha da uzaklaşmasına daha da içine kapanık bir hal almasına neden olur hele bir de platonik aşkı bir başkasının geeçek aşkıysa of...
Soran+1 yılAkıl hala orda kalabiliyo cok zor :(
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
95Cevap
+1 yılİlki olmak zor olacağı gibi ilki olarak kalmanında zor olacağını düşünür. Onunla bir ilişkiyi yürütmenin zorluğunu bilir, tecrübeliyse kaçar, acemiyse korkar...
Olumsuz düşünceler yalnızca bu konulara aşina olmamanızdan kaynaklı olur, onun dışında olumsuz düşünce olursa ancak sizin ortaya koyacağınız olumsuzluklar ile sınırlıdır.
cut.14 Yorumla
Soranbir cok sacma iliski yasayıp tecrubeli olmak daha iyi yani
- +1 yıl
Hayır, kastettiğim bu değildi..
Ben genel açıdan söyledim bunları... Bir tecrübesiz, tecrübeli takıntısı var şu dönemde kadınlarda - erkeklerde, bunlar olmayınca genelde özgüvensiz, can sıkıcı gibi ön yargılar oluşabiliyor... Kimi zaman bu yargılar kırılabiliyor...
Zaten bir ilişkiniz olursa elbette bu ilişkiye saçma olması için başlamayacaksınız, onun devamlılığı o ilişkinin ciddiyetini belirler...
O halde siz seçimlerinizi doğru zamanda, doğru anda, doğru kişilikte yapacaksınız.
Soran+1 yılSacma dedigim iste hic dusunmeden baslamak ben cok dusunurum her seyiyle illa bir sorun cıkar.
- +1 yıl
Sorun her daim vardır, çözülmesi olası sorunlar varsa ona göre adımlar atılabilir...
Zaten detaylara girince çok şey çıkar...
Bir de dediğim gibi, zaman meselesi, mesela sen 18 yaşında bir ilişkiye başlarsın, 23 e kadar sürer, sonra evleniriz diye planlarsın, öyle sürmez, adam 20' sinde olgunlaşırken kendini bozar, çünkü değişir ve gelişir... Zıt kalabilirsiniz, zıtlıklar çıkabilir..
İlla bir olsun, tam olsun denirse, doğru zaman, doğru kişilik, doğru ayarda olmalı :)
+1 yılHiç sevgilisi olmamış köylü kızını alıp şehre getiren erkeğin ızdırabı. Sonradan görmenin etkisiyle "vuaaoov" cinsinden "haam" yapabilir. Tecrübe sonradan kazanılan bir şeydir. İlkse zorluk çekilir ama sevgi her şeyin ilacıdır.. Bunu kişilik gösterir..
02 Yorumla
Soran+1 yılNe koylusu ya
- +1 yıl
Yaşanmış olay. Köylü örnektir
Hem güzel hemde sevgilisi olmamış 17 yaş üstü varsayıyorum on numara 5 yıldız sevdimi tam sever hele aşık olunca oyle ayda 1 sevgili yapan kızlar gibi saçma seyler cıkartmaz itirafı o yapdıysa hele herseyi goze almış benliğini kenara bırakmış kendini aşmış keşke bizede oyle gelse sadık olsak birbirimize bu devirde güzel olup yılda 12 tane erkekle çıkmayan kızlar elmas gibi değerli valla benim gorüşüm bu :)
12 Yorumla
Soran+1 yılİtiraf zor
Benimde olmadı ve bu genel olarak arkadaş ortamında eziklik olarak görülüyor maalesef -,-
11 Yorumla
Soran+1 yılAynen
Hiç aşık olmamış kızdır 😊 aşık olduğunda hayır diyemeyeceği için sevgilisi olmuş olacaktır..
30 Yorumla
+1 yılbende beğenemiyorum kolay kolay birini hatta sürekli sevgili değiştiren kızlara hayret ediyorum
11 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,3b cevap paylaştı. Özgüvensizlik sadece erkeğin yalnız kalmasına sebeptir, kızın değil..
Hiç sevgilisi olmayan kız ya kimseyi beğenmiyordur, ya da kimse onu..02 Yorumla
Soran+1 yılNadir begenirim kimse teklif edemez yuzume birine soyletir direk reddederim.
Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Bir insanın ilki ve sonu olmak. Benim gibi ilişkileri ciddiye alan bir insan için bulunmaz nimettir. Çok değerlidir ve kaybetmek istemem. Allah nasip eder umarım.
20 YorumlaOrta bir güzelliği olsa bile bu devirde el değmemiş kız bulmak samanlıkta iğne bulmaktan daha zor iyi düşünürüm yani
22 Yorumla
Soran+1 yılEvlenmek icin arıyolar ne sacma.
yaşta önemli şimdi... olmamışsa nolmuşli benimde olmadı hiç :) keyfe keder rahatına düşkün. no woman no cray ;) no manita dırdır muhabbet gırgır :)
02 Yorumla
Soran+1 yıl22.
Kafaya vurmuş bonz mu takıldın sen ya verecem ben ya
https://www.youtube.com/watch?v=OrDGYnqEN7s03 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka be
Soran+1 yılNe dedim ben ya
Umarım ilk sevdiğin son sevdigin olur :) ama söyle de birşey var benim 3 tane erkek arkadaşim oldu ama hiçbirine nasıl olsa bitecek diye baslamadim ki. Biraz sans işi bu isler
10 Yorumla
+1 yılsenle bütün ilkleri bir hevesle yaşayıp sonra tekmeyi basarlar :D
15 Yorumla
Soran+1 yılOha :(
- +1 yıl
yapcak bişey yok :D ailesi seni görmüş beğenmiş çocuğa göstermiş o da beğenmiş bir çay kahve içme yle başlayan bir ilişki olcak onun harici dediğim gibi olur büyük ihtimalle
Soran+1 yılha gorucu usulu yapayım yani. s
- +1 yıl
yani ya da hiç sevgilisi olmamış birini bul
Soran+1 yılNe alaka ya oyle bir istegim yok
Sorunu kendin cevaplamışsın zaten, özgüven olayını çöz, gerisi gelir. Maddi durumun nasıl bilmiyorum, psikoloğa gitsen çözülür.
00 YorumlaBakiredir :D :D :D :D :D :D :D :D şaka hiç sevgilsii olmamış kız güzeldir iyidir bakirdir güvene bilirsin bence ok güzel olurdu :)
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 433 cevap paylaştı. Candır işte, temiz bir sayfadır. Hiç sevgilisi olmamış erkek ile yanyana iyi dururlar. Özgüvene gerek yok erkekler gelir zaten. Sistem o şekilde işliyor malum.
14 Yorumla
Soran+1 yılİzin vermezsem nasıl gelecek :D
Soran+1 yılKolay kolay begenmiyorum birini
Hiç sevgilin olmaması bence evleneceğin erkek için avantaj. Ama evlenmek istiyorsan bence annene bu konudan bahset sana kocca bulsun :P
03 Yorumla
Soran+1 yıl100 kere mi dicem EVLENMEK İSTEMİYORUM
Soran+1 yılHahaha
Benimde hic sevgilim olmadi , ama özgüvensiz degilim mesela.
Sen sadece hazir degilsen evlenmeye, herseyin bir zamani var :-)02 Yorumla
Soran+1 yılYa ben sadece sevgilim olsun isterim gercekten kafama ve kalbime uyan birisi evlilik ne ya :(
peki hiç sevgilisi olmamış erkek. hatta kız çevresi bile olmayan erkek? kimse eşcinsel ya da gay demesin harbi olay çıkar.
266 Yorumla
Soran+1 yılSonucta erkekler teklif ediyo ulkemizde malum o yuzden ozguvensiz derim ben de oyleyim :/
Soran+1 yılTip derken bazı kızlar yakısıklılıga bazıları vucuda bakıyor malesef sen de cirkin sisman bir kıza bakmazsın herhalde.
- +1 yıl
obezlere kimse bakmaz ve ben de obez bir insan değilim. ha olsaydım o zaman bunları yazmadım. ayrıca ben sadece sevgili olarak ta demiyorum arkadaş olarak bile istemiyolar beni. sevgili olarak ztn hiç bir kız olmaz benle hayatım boyunca bekar ve yalnız olarak yaşicağım orası kesin ztn.
- +1 yıl
vay kardeşim gene karşılaştık adam haklı soran kardeş benide kızlar tipinden ve vücudumdan beğeniyorlar yoksa zeki akıllı düzgün bir insan değilimdir :D
Soran+1 yılOyle demeyin ya cok yakısıklı olmasına gerek yok bana yakıssın yeter derim ben hoslanmak onemli vucuda falan bakmam ben
- +1 yıl
ben çok mu yakışıklıyım?
Soran+1 yılYakısıklı olmayabilirsin ama onune gelen kıza yazmıyorsan iyi birini hak ediyosun herkesin dengi olan biri vardır 'bence'. Bunu diyen de kimseyi kabul etmeyen biri :(
Soran+1 yılNasıl gorucem
Soran+1 yılHmm valla benim icin boy falan onemli degil elektrik almak lazım :D profilini degistirsene bir bakim merak ettim
Soran+1 yılYa deme oyle uzuluyorum ama benim icin yuz guzelligi onemli baska hicbir sey degil obez bile olabilir biraz takıntı iste napim :(
- +1 yıl
obez değilim Allah'a şükür biraz fazlam var ama 1 hafta sonra spora başlicam ve 1 yıl kadar sürücek. vücuttan kurtarabilirim fakat tipten asla hele hele boydan. senin bile hiç sevgilin olmayan biri özgüvensiz olan biri beni görünce rabbine şükredeceksin ve benim üzerimden özgüvenin tavan yapcak.
Soran+1 yılYa su an gozumde yaratık canlandı korkutma beni benim de boyum kısa 1.60 ama yuzden kurtarıyorum sanırım :/
- +1 yıl
senin boyun falan önemli değil seni 2 metre olan herif te ister ve sende de tabi boy takıntısı olduğundan kabul edersin napcan ki 1.60 olan bir adamı. beni hakkaten görmek istemessin kızların en nefret ettiği erkekğimdir tip olarak hiç bir kız istemedi arkadaş olmak istemedi konuşmak istemedi hep uzaklaştılar dışladılar hor gördüler tanımadan etmeden beni sapık yerine koydular sürekli bide abaza tipi var sende sana güven olmaz dediler. ulan kaltak sen gidip piçin tekiyle yatağa girip ertesi gün seni aldatıyo ona bir b*k diyemiyosun sonra gelmiş bana güven olmaz diyosun la sktr git.
Soran+1 yılOoo sakin ol ya benim unlulerden begendigim kisiler hep kısa boyludur merak ettim cidden seni :(
Soran+1 yılKime benziyosun mesela bir ornek ver bari hic umut yok mu belki de kendinden cok guzel kızlara bakıyosundur :( kendimi bıraktım sana uzuluyorum su an ne hakkın var :(
- +1 yıl
çok güzel kızlar kaşardır benim tabirimde neden? çünkü onlar egosu tavan yapmış şımarık verici tiplerdir. ben ise beni beğenen orta halli bir kız arıyorum ama hiç bir kız kabul etmiyo gidiyo piç serserinin yatağına. kime benzediğimin bir önemi yok ki ztn benzetemezsin. beni çok merak ediyosun biliyorum ama gördükten sonra keşke merak etmeseydim diceksin sonra piç serserilere bakmaya devam edeceksin. bende arkadadn 750 defa bela okucam. bir atasözü vardır alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste.
Soran+1 yılOf napim uzuldum ya boyle konusma :( ben pic serserilere falan bakmıyorum ya bir kere platonik asık oldum o kadar asık olmadan olmaz benim icin.
Soran+1 yılYa ben ne dedim uzuldum sadece bana tarif ettigin tipte biri teklif etmedi ama ben herkesi aynı sekilde reddediyorum :(
Soran+1 yılOf😭
Soran+1 yılYa bir sakin ol ne sinir yapmıssın
Soran+1 yıltipin nerde
Soran+1 yılYa kızlara olan sinirini benden ne cıkarıyosun arkadasım gormek falan istemiyorum seni kendini bu kadar asagılayan birini gormemistim saygın olsun kendine.
Soran+1 yılYa insanlar sekilci evet ama sen niye bu kadar sinir yapıyosun yani kusura bakma sen de dengin birini bulmaya calıs ozur dilerim yanlıs anlama ama durum boyle kendini gelistir falan
Soran+1 yılHayır beyin olarak. Kendine uygun birini bul tip bakımından.
Soran+1 yılYa demesene soyle merak ediyorum ama facebook linki falan versen
Soran+1 yılBurdan yazmak cidden zor oluyo su profilini degistir bakim meraktan catlicam ugrastırma beni artık :D
Soran+1 yılAnlattıgın kadar mı diye korkutuyosun beni kendini kabullen ama bu kadar da gomme.
Soran+1 yılCok uzuldum anlattıgın gibiyse yapacak bir sey yok ben de insanlara katlanamıyorum uzun yıllar hafif kiloluydum obez falan degil yine de laf yedim bir suru sekilci insanlar malesef takma dicem ama cok takıyosun hak etmiyosun senin sucun degil bu :(
- +1 yıl
takmamak için napmak gerek peki sen laf yemişsin sadece ben nefret ediliyorum istenmiyorum sevilmiyorum kime selam versem selamımı almayıp trip atanlar bile oluyor. sen beni görünce bile aynı durumda olcaksın diğerleri gibi beni kötüliceksin dışlicaksın o zman bende bak sana napıyorum? hayattan soğutmassam seni şerefsizim.
Soran+1 yılOf tamam korkutma beni
Soran+1 yıloffff su profilinden bile korkuyorum yani delirttin beni
Soran+1 yıloff😭
Soran+1 yılNerden bakıcam hadi goster de nefret edim senin bu umutsuzlugunla dertlerimi unuttum sayende
Soran+1 yılEe nasıl nefret edicem senden hadi degistir fotoyu inan bana bu daha korkunc
Soran+1 yılNapcaz o zaman
Soran+1 yılBen burada sana uzulup bin tane cevap yazıyorum ne diyim ki kotu biri olsam ugrasmam emin ol
+1 yılHiç kimseyle çıkmamış en iyisidir çoğu erkekler ilişki yaşamamış bayan ister en azından ben ole istiyom ben neisem karsımdakininde ole yani ilişki yasamamış olmasını isterim:))
03 Yorumla
Soran+1 yılBenim icin onemi yok karsımdakinin karsılıklı sevgi olsun yeter :(
- +1 yıl
Nasıl yani erkek birsürü ilişki yasayacak sona sen gelip onla evlenicen ben istemem şahsen kınıyorum seni:((
Soran+1 yılEvlenmeyi dusunmuyorum su an
+1 yılAynı durumdayız fikirlerde😂😂ama amacım evlenmek değil tabiki istemem öyle bişey
00 Yorumlakeşke gerçek hayatta karşıma çıksa derim , benim gibi :)
10 Yorumla
+1 yıl0 kilometre diye lakap takar erkekler. Erkeklerden öyle derin ve manalı düşünceler beklemeyin 😂😂
12 Yorumla
+1 yılEn temiz ve en karakterli kızdır bence. Var mı öyle kızlar?
14 Yorumla
Soran+1 yılVar
- +1 yıl
Bravo kardeşim sana. Sen gerçek aşkı hakediyorsun :)
Soran+1 yılHahaha tesekkurler :)
- +1 yıl
Rica ederim. Ama şakasına demedim gerçekten ;)
Şaka yapıyorsun herhalde :D Senin özgüvenli olmana gerek yokki. Hem güzel olup hemde hiç sevgilinin olmamamsı hemde Türkiyede bana hiç inandırıcı gelmed. Eğer gerçekse ne diyeyim helal olsun sana
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılaynı senin durumundayım canım boşveeeer birgün inş iyi biri çıkar karşımıza ;)
42 Yorumla
Soran+1 yılins canım ya :D
Cevap sahibi+1 yıl:))
+1 yılHic bise dusunmem sadece nerde onu soylesin hemen gorusuf konusur nikahi kiyar sevhili esim olarak devam ederim
15 Yorumla
SoranOff
- +1 yıl
Noldu benimde bitane sevgilim oldu o kadar
- +1 yıl
Onunda elini bile tutmadim
Soran+1 yılYa niye evlilik diyosunuz ki illa evlenmek icin mi
- +1 yıl
Once sevgili olur tanirim sonra evlnirim temiz kiz bulmak zor
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe demek evlenmiyorsn bacaklarini kirarim istesende istemesende evlencksn karim olcaksn ahuhaha :)
14 Yorumla
Soran+1 yılNe demek evlenmiyosun hahaha
Cevap sahibi+1 yılAhaha babama soyledim seni alacak snra seni alinca binicem ustune vurucam kirbaci vurucam kirbaci :P
Soran+1 yıloha :(
Cevap sahibi+1 yılNoldu Canım Korktun Sanırım Korkma Sana Oyle Yapar Mıyım Hıc Kus Sutuyle Beslerım Kendı Ellerımle Bebek Gıbı Yedırırım Sana Yemegını Vs... ;)
Candır oo can çok iyi sevgiliden olur eşte olur neden farklı birşey düşünecek mişim ki
14 Yorumla
Soran+1 yılTecrubesiz diye
Soran+1 yılHer ikisi de yok sonucta
- +1 yıl
İllah ikiside olacak diye birşey yok olmazsa Olmasın zamanla öğrenilir Tecrübe edilir cinsel Tecrübe olmamısı Artı bir durumdun benim acımdan bakarsak tabi sen geri kafalı felan olacakta görebilirsin beni ama benim düşüncem sevdim mi bir kere adam gibi sevmek sadece bu Dünya'da değil ahirettede beraber olmak o Yüzden hem ruhen hemde bedenen temiz olması benim açımdan çok önemli ki ilk tercih edeceğim kız tipi senin yazdığın olur anlatabildim mi
ne güzel işte ilk sevglisi eşi olur :))
diyor @neolsun5502 Yorumla
Soran+1 yılNerden belli ki sonu
Bence güzel değildir yüzde 90 böyle oluyor çünkü. Ama istisna olabilir mi belki peki bu istisna sen olabilir misin belki!
09 Yorumla
Soran+1 yılBen demiyorum kendime guzel diye etraftakiler diyor sadece kilo sorunum vardı bir 10 kilo onu da hallettim :D
Soran+1 yılCirkin degilim emin ol :) kiloluydum yıllarca sadece sana kanıtlamak zorunda degilim guzel oldugumu.
Soran+1 yılOyle olmuyor iste siz gerizekalı erkekler sadece vucuda bakarsınız aptallar :)
Soran+1 yılSen ne sacmalıyosun ya guzel oldugumu gunde kac kisi soylemese kac kisi ogluna bir seyine istemese hahhaa yazarken utandım boyle bir konu acmam herhalde ozguvenim zaten yok deli etme insanı.
Soran+1 yılDefol git gerizekalı
+1 yılBir erkek için cok güzel bişey. karşındakıne verebileceğin en güzel hediye..
10 YorumlaUtanınca yüzü kızarır çok sevimli olur.( Yani ben böyle bir kızı severim :) )
20 Yorumla
+1 yılNasıl olmamış? Nerde yaşıyordun da hiç fark etmediler 😞
02 Yorumla
Soran+1 yılOnlar fark etse nolur ben istemiyorsam zorla mı?
- +1 yıl
Evet ulan zorla 😃
benim şuanki sevgiliminde daha önceden hiç sevgilisi olmamış ben ilkim ve evlenelim diyor. bense dini hristiyanlık old. sıcak bakamıyorum
00 Yorumlaevlenmelik kız hemen arkadaşlık kur ve nikah masası :):)
15 Yorumla
Soran+1 yılOyle istemiyorum iste evlilik ne ya :(
Soran+1 yılBu iste ben sadece evlenecek kızım istemiyorum ama o zaman hic sevgilim olmicak.
+1 yılözgüvenini yükseltmek için gerekli ilaç bende bulunuyor :)
02 Yorumla
Soran+1 yılNe gibi
- +1 yıl
bilgi birikim gibi 1 ay ilgilenirim özgüvenin tavan yapar :)
Benimde yok istemiyorum boşver kariyere önem ver 30da filan evleniriz :D
02 Yorumla
Soran+1 yılYa evlilik falan istemiyorum ben sorun orda kac senedir istemeler falan basladı bıktım ben hic sevgilim olmadan direk evlenmek istemem :D
+1 yılÖzgüven kazandırmaya çalışır ve çabalardım fakat daha sonra bunu kazanınca beni beğenmeyecektir
03 Yorumla
SoranNiye seni begenmis ki kabul etmis zor begenen biri sonucta :D
- +1 yıl
Zor beğenen değil karşı tarafa açılamıyor yoksa bu sorununu aşsa emin ol daha egoist olur
Soran+1 yılKendi adıma zor begeniyorum ve begenince de ozguvenim yok
+1 yılCekinebilir erkek neden olmamis bir sorunmu var diye.. varmi?
010 Yorumla
Soran+1 yılYoo
- +1 yıl
Cirkinmi kiz?
Soran+1 yılDegil :)
- +1 yıl
O zaman neye guvenmiyo kendine :))
Soran+1 yılGuzel olmak yetiyo mu karakteri boyle
- +1 yıl
Guzel olunca pesinde cok kisi olur zaten onu bir sekilde ayarlarlar :) senin pesinde yok mu kimse
Soran+1 yılFazla yok cekingen bir insanım facebook falan kullanmam telefonum cok az kiside vardır cok az arkadasım var.
- +1 yıl
Sen sevgili istemiyosun anlasilan :)
Soran+1 yılArtık olmalı bence oyle birini bulup evlenmek falan bana gore degil ama ne yapmam lazım bilmiyorum
- +1 yıl
Bencede gerekiyor.. hayat yalniz gecmez.. mesaj at istersen konusuruz
+1 yılBenimde hiç sevgilim olmadı, bende kolay kolay beğenmiyorum bakalım ne olcak sonumuz 😄
10 Yorumla
+1 yılPatlican salatalık pürüzsüz soda şişesi vs vs veya tatlı oyuncaklar dükkanı
04 Yorumla
Soran+1 yılO ne ya
- +1 yıl
Bunlari bilmiyomusun en basiti patlıcan mesela
Soran+1 yılSapıkca bir anlamı var galiba
- +1 yıl
Ama başka türlü napacaksınki söyler misin hayvanlar aleminin saymadım tabi
+1 yılbence taktir edilir bu devirde öyle biri kaldı mı acaba
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
hımm ne güzel sevindim valla
Nerde böyle bir kız bulsam nikah basardım hemen ;-)
04 Yorumla
Soran+1 yılNiye sevgili olunmaz mı
Soran+1 yılBenim de tanıdıgım bir ben varım :D
Eic seçilmiş kızın görüşlerine aynen harfi harfine katılıyorum
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 551 cevap paylaştı. Sevdiği vardır belki kızın olmamıştır oda tek takiliyodur
00 Yorumla
+1 yılben de istym ewlenmek askerden geldık ısımz war nerde :)
00 YorumlaSimdi o kiz cok atesli olmali yanmamak icin uzaktan teklif gonderirim kabul ederse atesi ile yakarim kendi mi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayrola kardeş bir mevzumu var beni çağırmışsın o_O
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl1.85 boyunda gayet yakışıklı biriyim ama benimde hiç sevgilim olmadı özel biri olsun istiyorum basit değil herkez 2 olabilir ama herkez 1 olamaz
10 Yorumla
+1 yılTek sevgilin olsun son olsun. Hiç sevgilinin olmaması bir sürü sevgiliden ayrılmaktan iyidir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBenim le cıkarmısın. Tüm özguvenını sana fazlasıyla kazandırıcam ;)
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı. hiç ne düşüncez üstünde durmuyoruz
02 Yorumla
Soran+1 yılOnemi yok mu
ilk olmak güzeldir :D
00 YorumlaNamuslu bir dilberdir. Genelde azgın olurlar.
00 Yorumlakocasina allah kolaylik versin derim ne diyim:)
00 Yorumla
+1 yılkanka bende istiyorum hadi tanışalım ;D
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Lahana sarması yapabiliyorsa hemen evlenirim
00 YorumlaEn güzel en ideal aday
10 YorumlaNe güzel işte hiç aşk acısı çekmemiş
02 Yorumla
Soran+1 yılPlatonik olamaz mı?
- +1 yıl
Olurda en azından onda ayrılık acısı kavga dert tasa yok. Aslında çok güzel bişey iki insanın sevgili olması herşeyi payaşması aynı zamanda çokta kötü bişey o kadar zaman geçiriyosun ve sonunda ayrılıyosun. İnşallah karşına ilk söylediğim gibi birisi çıkar ömürlük olur ne diyeyim
- Devamını Gör (55)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat