+1 yılİçinden geleni yazdın daha doğrusu tam o dakikalarda aklından neler geçtiyse onu yazdın. Bazı şeyleri tekrarlayıp durdun. Bazı şeylere de cevap verilmez çünkü cevabı yok. orada bir iki soru şeklinde bir şey sormuştun onlara cevap verebilirdi elbette. Ama kısa yazması seni sevmediği anlamına gelmez. Bazı erkekler uzun mesajları sevmez. Bazıları sever yani mantıklı ve güzel bir şey olduğu sürece. Bazen bende severim hatta bazen bende uzun uzun yazarım.
040 Yorumla- +1 yıl
Bu arada yaş kaç?
Soran+1 yıl20 yaşındayım
- +1 yıl
İlk sevgilin mi?
Soran+1 yılHayır
- +1 yıl
tamam çünkü yazma şeklin biraz o şekilde gibi yani ilk sevgili ve 17-18 yaş arası gibi.
Soran+1 yılÇok beceremem öyle güzel yazmayı anca bu kadar oldu işte
- +1 yıl
Ağlama kız 😂
Soran+1 yılNe agliycam mk sinir etmeyin beni
- +1 yıl
Ağlama tamam 😂😂
- +1 yıl
Sadece mesaj yani
Soran+1 yılSus Allah aşkına
- +1 yıl
Belki
- +1 yıl
Hemen alındın, üzüldün. Şimdi de bir daha yazmam diyorsun. Yaz istersen ama şaçmalamadan ve gereken şeyleri yazmak daha güzel olur. Mesajda gereksiz ayrıntı fazlaydı o anki heyecanla normal ama
Soran+1 yılBilmem soğudum açıkçası doğum günü mesajı olmasa çoktan silmiştim o mesajı ama o da ayrı bir aptallık olurdu
Soran+1 yılAyrıca ne güzel düşüncelerle niyetlerle yazdım ben onu biri olumsuz bir şey söyleyince tabiki üzülür insan yani bu normal bence
- +1 yıl
Evet olabilir. Silme boş ver. Niyet ve düşünce iyi olabilir ama yazılış şekli biraz bozdu. Yazmayı falan beceremediğin için de normal bu takma işte kafana. Ya yazılış şeklinde biraz çalışırsın ya da boşverirsin
- +1 yıl
Yazılış şeklin bana eski sevgilimi hatırlattı biraz öğğğ 🤮🤮 dedim. Muhtemelen siz daha yeni tanıştınız veya tam yakın değildiniz. Yani mesajdan öyle anladım. Sanal mı sevgili yoksa real mi yani dışarıda falan görüşüyor musunuz?
İyi ki annen doğurmuş seni, lütfen bana kızma, sen doğmuşsun bunu geciştiremem gibi şeyler bence gereksizdi.
Soran+1 yılYani kusura bakma ama cidden hassas olduğum bir konu oldu artık bu bunun üzerine bir şey konuşmak ya da duymak istemiyorum artık yorum için sağol
- +1 yıl
Tamam ağlama hemen ya 🙄. Sana bir şey söyleyim mi misal ben de sevdiğim insana senden daha iyi ve anlamlı bir şey yazdım. Doğum gününden bir kaç gün önce tartıştık. Ben doğum gününde mesajımı yolladım ve o gün yollarımız ayrıldı. Geç cevap verdi. Hiç yazmayacak zannettim. Yani ağlamayı kes yaptıysan yaptın. Yaptığın şeyin arkasında dur ve sevdiğin kişi yanındaysa daha ne istiyorsun
Soran+1 yılMk zikicem ha seni ne ağlaması bak gerginim gelme üstüme fena patliycam sana yoksa
- +1 yıl
Patla ağlama işte
- +1 yıl
Hüğğğ ağla hemen sende hüğğğğ 😭😭😭😭
Soran+1 yılKes şunu
- +1 yıl
Hüğğğ ağla 😭😭😭😭
- +1 yıl
Bebek misin kızım sen Hüğğğ ağla 😭😭😭😭
- +1 yıl
Ağlama Hüğğğ 😭😭😭😭 Ağlamaaaaa 😡😡😡
Soran+1 yılBiraz daha boş yaparsan yorumunu kaldırmak zorunda kalıcam ve ayrıca insnaların kırgın tarafları ile dalga geçmek de hoş bir şey değil bunu ogretmediler mi size
- +1 yıl
Boş yapan ben değilim sensin çünkü boşuna ağlayıp duruyorsun. İstersen kaldır umrumda değil ki 🤷♂️. Öğrettiler bana ama sana ayar oldum. Sevdiğin yanında, kısa yazdı eee ne olmuş. Seni seviyor muhtemelen vakit geçiriyorsunuz. Daha ne istiyorsun 🤷♂️. Şaçma bir şey yazdıysan yazdın.
Soran+1 yılNe mi oldu? Belki daha iyi olurdu bilmiyorum ama ben de onca şeyi " Seni seviyorum iyi ki varsın " a sığdırabilirdim ben ona olan sevgimi anlatmaya çalıştım emek verdim vakit ayırdım çaba gösterdim samimi olduğumu anlasın hissetsin diye kalıplaşmış şeyler bana hiç samimi gelmiyor iyi ki varsın demek var bir de bugün bu bu oldu şunu düşündüm iyi ki varsın demek var his yani anlıyor musun samimiyet. Tamam ben bir halt yapamamışım ama.. biraz olsun kalıplaşmış şeyler dışına çıkıp bana emek verip bir şey yazmasını ne hissettiğini yazsın istedin hepsi bu ve sende bunun üstüne son kez yorum yap ve konu kapansın lütfen
- +1 yıl
Ben ne dedim sanki şu an? Emek verdin evet yazma şeklinde sadece çalışman gerekir sonuçta bazı şeyleri sanki 15 yaşındaki kız yazmış gibi gözüküyor. Evet dediğinde haklısın onun da neler hissettiğini yazsaydı daha iyi olacaktı ama yazmadı. Ya yeni tanıştınız fazla yakınlık yoktur, ya sanal sevgilisiniz ya da sevgi azdır bilmiyorum yani. Ya da o kişi neler yazabilirim diye bilmediği yazmamıştır ve sadece teşekkür ile, bende seni seviyorum dedi. Misal yok ya niye kızayım. Merak etme ben iyim falan filan yazsaydı daha iyi olacaktı. Her neyse işte seviyorsanız birbirinizi sevin takılma bunlara.
Soran+1 yılTm 👍
- +1 yıl
Ağlama geçti 😂 tamam şaka şaka
Soran+1 yılBak çarpacam ha sana
- +1 yıl
Çarp 😂🤷♂️
Soran+1 yıl👊👊👊
- +1 yıl
Tamam şimdi ağlamaya devam et 😂😂
Soran+1 yılKomik olmaya başladın ha sen 😂😂
- +1 yıl
😂😂 iyi ağlama o zaman
Soran+1 yılSen ağla çok eğlendin benim üzerimden helaaaaal godumun gülü 😂😂
- +1 yıl
😂😂😂
En İyi Cevaplar
+1 yılİki seçenek var. Birincisi karşı taraf bu kadar yazıya bu kadar kısa cevap vererek aşırı odunluğunu kanıtlamış oluyor. İkinci seçenek ise sevgi anlamında senin kadar sevmiyor olabilir. Benden sana tavsiye herkese hak ettiği kadar değer ver. Karşı taraf bunu haketmiyorsa hak ettiği kadarını ver...
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılOyy, çok sevimli olmuş mesajın :)
Odun kızların aksine, böyle hayat dolu kızların olması çok hoş oluyor.
Tamam belki senin ki kadar uzun yazamayabilir ama senin de gönlünü yapacak enerjide, güzel bir kaç cümle ve emoji kullanabilirmiş.
00 Yorumla
+1 yılAşkom üşenmeden okudum bana böyle bir mesaj gelse ben de aynı bu şekilde cevap verirdim, başka ne desin ki? Yazdıkların pek günün anlam ve önemine uygun olmamış uzun olsun diye uğraşmış gibisin sadece ya da ben fazla odunum bilemedim
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. Sen boş ve gereksiz uzatmışsın. Çok samimiyetsiz oluyorsunuz yapmayın beyle.😃
O olması gereken kadar yazmış.00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılÇok uzun olmuş inanılmaz yani bu kadar uzun mesaja gerek yok.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yılUzun cevap yazılacak bir şey dememişsin ki
25 Yorumla
Soran+1 yılEvet de çok sade kalmadı mı sanki her gün çok normal gibi yani
- +1 yıl
Bebeğim aynı şeyleri tekrar etmissin hani ben doğru düzgün iyi bir dilekte görmedim orada
Soran+1 yılFarkındayım edebiyatım kötüdür benim napim ya herkes gibi güzel şeyler yazamıyorum
- +1 yıl
Aman yabancı değil karşındaki sevgilin, bugün sacmala yarin düzelt takilma fazka
Soran+1 yılTeşekkür ederim 🦋
+1 yılNasıl Bi sevgi pıtırcığısın sen böyle bu yaşlarda normal tabi zamanla bunların ne kadar gereksiz olduğunu anlayacaksın. Sevgin tam olarak karşılıklı değil diye düşünüyorum. Öyle olsaydı bir cümle ile geçiştirmek yerine bir kaç cümle de o bişeyler karalardı. Zaten onun sana olan davranışlarını biraz gözlemlersen seni sevip sevmediğini kendin de anlayabilirsin.
23 Yorumla
Soran+1 yılİşte beni anlayan biri dmeek istediğim bu aslında ben ona olan sevgimi nasıl bir cümlede anlatamıyorsam tekrara düşsem bile ama o başka seni seviyorum la bitiriyor anlamıyorum
- +1 yıl
O yaşlardayken ben de böyleydim ama benim sevgilim ben böyle bir mesaj yazıyorsam o 10 fazlasını yazardı. Bıkmazdı hiç sevgi öyle heyecan verici oluyor ki o zamanlar içine sığdıramıyorsun sürekli dile getirmek istiyorsun. Karşılıklı olduğu sürece dile getirilmeli ama böyle tek taraflı kaldığı sürece sadece üzülen sen olursun.
Soran+1 yılmaalesef hep öyle oluyor zaten içimde sevgi zerrresi yoktu bir daha kimseye Böyle bir şey yapamam artık
Yani Göktürk kitabesi gibi bir mesaj atmışsın ama buna da aynı uzunlukta cevap vermek bir zor.
54 Yorumla- +1 yıl
@askolar 🤣ay gülmekten öldüm
- +1 yıl
@askolar djfjxjsjdjxj
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Alt tarafı doğum günü kutlanacak bu kadar uzun uzadıya yazmanın anlamı nedir ki? Şahsen ben doğumgünü kutlamayı sevmem, bana böyle uzun bir mesaj gelirse de teşekkür eder geçerim. Başka ne yapacağım ki? Karşılığında destan yazmamı bekleyen yanılıyordur.
11 Yorumla
Soran+1 yılHerkesin anlayışı kendine ben uzun mesaj severim zaten senin gibi birine de kimse içinden geleni uzunca yazmaz tek kelime de özetler seni seviyorum demek der geçer yani 👍👍
Birisi bana Karlofça antlaşması gibi upuzun bir mesaj atsa, ilk olarak okumaktan üşenirim. Ardından okusam bile, ne yazacağıma bir türlü karar veremem. Bence sevgilin güzel bir mesaj yazmış.
Kısa ve öz yazın bu mesajları. Bu nedir ya? Gılgamış destanı mı kardeşim? 😒😅
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı. İlk ve son cümleleri okusa mesaj aynı kapıya çıkıyor. Böyle mesajı okuduğuna dua et. Zaten doğum günü mesajı çocuk ne yazsın sana.
12 Yorumla- +1 yıl
Bana balım yazsın yeter ben ordan hepsini anlarım 💕
Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı. Vay be burada ben üzüldüm senin adına. Umarım değerini bir gün anlar.
12 Yorumla- +1 yıl
Emojilerinle, pozitifliğinle çok tatlısın. O ise değer bilmeyen bir odun. Neden senin gibi kızları hep onlar kapar ki?
Soran+1 yılİnan bilmiyorum yoruldum artık
+1 yılErkekler okumuyor böyle uzun roman gibi mesajları dua et tek bir kalp emojisi atmamış okumadığına da yemin edebilirim ama ispatlayamam boşa kendini yormuşsun
25 Yorumla
Soran+1 yılBence her erkek aynı değil benim de okuduğuna inanasım yok ama inanmak istiyorum
- +1 yıl
Umarım ilişkinin geri kalanında da bu kadar çocukça davranmıyorsundur, bir de bu seviyorsan da bir kısmını içinde yaşa sonra nasılsa benden vazgeçemez i. t gibi seviyor der kaybeden sen olursun demedi deme
Soran+1 yılÇocukça? Neresi çocukça pardon sevgimi göstermek kutlu etmeye çalışmanın neresi çocukça komik olmayın Allah aşkına
- +1 yıl
Kötü bir şey demek istememiştim ama kusura bakma canım bu tepkinden bile belli henüz olgun olmadığın, Allah sabır versin sevgiline 😌
Soran+1 yılNe alaka? Çocukça diyorsun sebebini sordum sen bence kendini fazla olgun sanıyorsun.
Aşk İlişkileri konusunda 388 cevap paylaştı. Seninle sadece takılıyor gibi geldi, bence sen normal hayattaki davranışlarından da bunu anlarsın birşeyleri görev edâsıyla mı yapıyor içinden mi geliyor diye...
13 Yorumla
Soran+1 yılBana da görev edasıyla yapıyor gibi geldi ya
Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı. 00:00'da doğum günü mesajı atma terörü..
Boş ve gereksiz. O şekilde cevap vermesi ise normal. Kutlayan uzatır, kutlanan teşekkür eder geçer.20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 817 cevap paylaştı.
+1 yılOha bana böyle ilgi gösteren bi kız olursa taparım her halde odunmuş senin ki
10 Yorumla Şakamı ya bu tür kızlar niye böylelerini seviyor ki bana böyle şeyler yazsa alıp başıma koyarım
08 Yorumla
Soran+1 yılBugünden itibaren bende anladım ki erkekler cidden böyle şeylere gelmiyor bundan sonra bende uzun uzun sevgimi anlatmaktansa herkes gibi iki kelimeye " seni seviyorum " a sığdırıcam
Soran+1 yılZaten soğuk biriyim birkaç gündür öyleyim ama doğum günü diye yakın olayım üzülmesin dedim iyice batırdım herşeyi
Soran+1 yılToplarım ben kendimi hep topladım sağol
Soran+1 yılTeşekkür ederim 🦋
+1 yılBazı kişiler gercekten konuşmayı sevmiyor. Yani o kadar şeyin içinden sadece bir kısmını çekip nasıl konuşuyorlar. Hayret ediyorum 😂😂😂
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 874 cevap paylaştı. Cevabı samimiyetsiz geldi ama sende abartıp uzunca yazmışsın alt tarafı doğum gününü kutlayacaksın üstelik aynı şeyleri tekrar edip durmuşsun
00 Yorumla
+1 yılBeklenti ne kadar az olursa, o kadar mutlu olursunuz. Ödevler bile artık bu kadar uzun olmuyor gözünüzü seveyim abartmayın
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 523 cevap paylaştı.
+1 yılBi sürü paragraf yazmışsın adama ne dese sana kısa gelecek zaten gayet normal bi mesaj atmış takılma bunun üstünden sevgi mi ölçülürmüş saçmalamayın
00 Yorumla
+1 yılHayır bence gayet güzel bir mesaj atmış bu kadar uzun yazmanıza gerek yok insan okurken bir süre sonra sıkılıyor
00 Yorumla
+1 yılUzunca bir şey yok ıçindeki duyguları yazmış o da heralde pek önemsemiyor doğum günü onun için böyle yazmış olabilir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılDoğum günü kutlarken ilişkinin tarihçesine girmek saçma olduğu için kısa yazmış da olabilir.
01 Yorumla
Soran+1 yılNeresi saçma mk
+1 yılErkekler uzun mesaj sevmezmiş, Göktürk alfabesi mesajlarımmış demek sevilmeme nedenim 😐
10 YorumlaAma neden böyle bisey yapiyon sen 😂 erkekler uzun mesaj sevmez 3 cümle hadi biraz ileri gideyim 5 cümle çünkü anlamıyorlar ondan sonrasini. Beyinle ilgili bi durum kitapta okumuştum. Seni seviyordur böyle bi anlam çıkarma
12 Yorumla
Soran+1 yılAy ne bilim ben ya bak şimdi kötü oldum
+1 yılVerdiğin değeri bu kadar belli etme.. Şımartmayın değmiyorlar
00 Yorumlavalla kanka okuduğunu bile düşünmüyorum kdkdkf
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11,8b cevap paylaştı.
+1 yılYapılacak en mantıklı hareketi yapmıs. Bana böyle vahiy inse okumam ben
00 Yorumla Neden biz iki kişi arasında olan özeli görüyoruz
00 Yorumla
+1 yılYani baya fazla yazmışsın buna uzun cevap vermek zor ama bu seni sevmediği anlamına gelmez
00 Yorumla
+1 yılYoo erkekler hep böyle onlar düz mantık düşünür bizim gibi ayrıntıcı değiller.
00 Yorumla
+1 yılBen kimseye böyle mesaj atamazdım. Helal olsun vallahi 😇😇😇
00 Yorumla
+1 yılBiraz haklı çok uzun yazmışsın bazı erkekler uzun mesaj sevmez
00 Yorumla
+1 yılUzun mesaj yazdın diye kızıyorsa defolsun bir zahmet bunu bir görevmiş gibi yazmış
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıluzun mesaj yazan genelde daha cok seven taraf kisa mesaj atan az seven taraf..
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYa evet ama o sana yazsaydıda sende kosa yazıcaktım öyle düşünme herkes bir değil.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYa bu uzun mesaja "ok" yazan tiplerden fjfjh. Bu kadar mı yani?
00 YorumlaFazla mı çocuksun acaba 🤩 belki uzun mesaj sevmiyordur
13 Yorumla
Soran+1 yılÇocuk ruhluyum evet
Soran+1 yılSanmıyorum evet neden büyük
+1 yılBence verdiği cevap yeterli sen biraz fazla uzun yazmışsın hepsinde cevap düşünmemiştir normal olarak
00 Yorumlayani herkes uzun uzun yazamaz ki öyle ondan da olabilir samimiyetini de sen anlamalısın senin sevgilin
00 Yorumla
+1 yılŞu kadarcık sevilsek yeterdi be.
10 Yorumla
+1 yılSeviyordur ama benim gibi üşengeç olduğu için kısa şeyler yazıyordur
00 Yorumla
+1 yılHer ilişki de biri daha çok sever:) Umarım kıymetini bilir sevgilin verdiğin bu değerin.
00 YorumlaDeğerini bilmeyenler utansın ne diyim 💔
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. sen de abartmışsın jejdjjdn bu nedir
00 YorumlaFazla değer böyle olur
00 Yorumla
+1 yılİkinizin Burcu nedir
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 577 cevap paylaştı. AŞÖDMNCMSKSKDKXJS
çok güldüm
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılAşkım sen manas destanı yazmışsın
00 Yorumla
+1 yılsevmekten çok önemsemiyor gibi..
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÖf ben bile sıkıldım ne bu
00 Yorumla
+1 yılBana biri bu kadar uzun yazsa net engellerim
011 Yorumla
Soran+1 yılKimse o kadar kolay sevmiyor zaten merak etme
- +1 yıl
Kısa ve öz diye bişi gar birinin bir kelimesi bazen dünyalara bedel olur
- +1 yıl
@babydrama off tek lafı ağzında gevelemis Allah için neresi sevgi bunun
- +1 yıl
@babydrama abartmış bogmus sıkmış gibi duruyo bana da ordan
Soran+1 yılOlabilir bazıları sevgiyle kucaklanmayı ister bazıları ise mesafeli samimiyet her insan bir değil ayrıca herkesin dediği gibi kısa ve öz iyi ki doğdunla geçiştirebilirdim belki tekrara düştüm belki düzgün yazamadım ama en azından ben içimden geleni yaptım ve pişman da değilim ha sizin gibiler ayrılacaksa buyrun ayrılın bu mesajlara gerçekten mutlu olacak insanlar var...
Soran+1 yıl@babydrama aynen bende bundan bahsediyorum değer verdiğimi anlasın istedim biri bana bunu yapsa vakit ayırıp düşünüp yazmış derdim yani
Soran+1 yıl@babydrama 💚💚
Napcakti ki baska
01 Yorumla
Soran+1 yılSiz anlamazsınız boş ver
+1 yılDaha ne desin adam. Abartma
02 Yorumla
Soran+1 yılBen ne dedim ama o nasıl diyor
- +1 yıl
Yahu olabilir. Adam ana fikri soylemis. Teşekkür etmis. Sevdigini söylemiş. Farkli yerlere yormayin ya
Gizli Üye(25-29)+1 yılVay be sevgiliye bak
10 YorumlaBundan ayrılmazsan sende akıl yok derim
10 YorumlaSevmiyor
00 Yorumla
+1 yılBiz erkekler maalesef boyleyiz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılAyrılık yakın
00 Yorumla
+1 yılBen isterdim kaldı mı böyle kızlar
00 YorumlaBiraz daha uzun yazsaydın ya kısa oldu bu mk
00 Yorumla
+1 yılBayağı uzatmışsın
00 Yorumla- Devamını Gör (6)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği