Aşk İlişkileri Yanağımdan öptü normal mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Erkeğin bir kızın yanağından öpmesi normal mi? Güncellemeler+1 yıl Çoğunluk normal diyor sanırım Yanağımdan öptü normal mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Turkuaz88 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 94% +1 yıl ben poposundan öperim genelde kızları yanağa bişey diyemeyecem şimdi 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ciddi cevap? Yorumla Turkuaz88 +1 yıl Ben ciddiydim zaten ama dalga geçen sensin heralde Yorumla
SquarX Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 92% +1 yıl Samimiyetine bağlı bir durum. Şu sorulara detay verin ya, yazmaya üşeniyonuz. 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Yıllar sonra ilk defa karşılaştığım ve abi olarak gördüğüm biri kan bağı filan yok Yorumla SquarX +1 yıl Yani kültürel ve manevi bağ olarak sende bir değeri yok ise izin vermemeliydin. Yorumla Soran +1 yıl Aniden öptü bende bir şey diyemedim o an Yorumla SquarX +1 yıl Sonrasında tepkini koyabilirdin. O kişinin yaşantısını bilmiyorsun, belki normaldir onun için. Ancak senin için değilse söylemeliydin Yorumla Soran +1 yıl Evet onun için normaldir belki diye bir şey demedim ama demeliydim Yorumla
Şakişaki2 Takip Et Xper 7 Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 424 cevap paylaştı. Normalde normal değil ama arkadaşlar yapabiliyor. Ya da sevgili adayları. 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Arkadaş değiliz abi olarak gördüğüm biri Yorumla Şakişaki2 +1 yıl Yani ne kadar yakın bir abi bilmiyorum ama orijinal abin değilse yapmaması daha doğrusu Yorumla Soran +1 yıl Samimiyet yok Yorumla Şakişaki2 +1 yıl O halde sıkıntı yani. Yorumla
Powerlifter00 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 44% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Sevişmesi daha. Olmak 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Nee Yorumla Powerlifter00 +1 yıl Sevişmek kadar normal Yorumla Soran +1 yıl O zaman normal değil Yorumla Powerlifter00 +1 yıl Yani kimin ne niyetle öptüğünü bağlı Yorumla Soran +1 yıl Yorumlardan birine yanıt olarak anlatmıştım nasıl olduğunu. Niyetini bilemem. Yorumla Powerlifter00 +1 yıl Bazı insanlar alışkın ortamları öyle sana yakın davranmadıysa sonra devamı olmaz. Zaten ama sen böyle insanlara mesafeni koy yinede Yorumla Soran +1 yıl Öyle yapıcam teşekkürler Yorumla
kanarya001907 Takip Et Master Yaş: 55 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı. Öpmenin bir dozu şekli var 0 12 Yorumla Soran +1 yıl Aniden öptü Yorumla kanarya001907 +1 yıl Senin tepkini ölçüyor hoşlanmış gibi durursan devamı gelir Yorumla Soran +1 yıl Abi olarak gördüğüm biri Yorumla kanarya001907 +1 yıl Bu zamanda ani kardeş hikaye fırsatını bulan yatağa atmaya çslışıyor Yorumla Soran +1 yıl Zannetmiyorum öyle bir şey sadece öpmesi rahatsız etti o da kötü niyet sezdigim için değil alışık olmadığım için Yorumla kanarya001907 +1 yıl Sebebsiz yere diyorsun ortada güzel bir şey olmuştur mutluluk sevinç onun etkisiyle olurda durduk yere öpmesi soru işareti Yorumla Soran +1 yıl Ortama girdiğimde uzaktan selam verdim daha sonra yanımdaki küçük çocuğu sevmek için yanıma geldi bende çocuğa bakarken tek yanağımdan öpüp nasılsın dedi yani tam sebepsiz değil selamlasmak için sanırım Yorumla kanarya001907 +1 yıl Aranızda samimiyet nasıl buda önemli Yorumla Soran +1 yıl Samimiyet yok en son yıllar önce gördük birbirimizi Yorumla kanarya001907 +1 yıl Dikkatli ol yoklama çekiyor Yorumla Soran +1 yıl Sanmıyorum o kadarını çünkü sadece davetler filan olunca toplulukta denk geliriz yani Yorumla kanarya001907 +1 yıl O zaman kafaya takmıyacaksın Yorumla
Chiceyim Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Gerçekten bunu soruyor musun 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Bazılarına göre normal bazılarına göre değil o yüzden bende çoğunluğu merak ettim Yorumla Chiceyim +1 yıl Sana göre hangisi düşün ve kendi kararını kendin ver. Kimse sizin ilişki durumunuzu bilmiyor Yorumla Soran +1 yıl Sevgili değiliz ki Yorumla
Greyx Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Hayır basması lazım 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ne Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
ben poposundan öperim genelde kızları yanağa bişey diyemeyecem şimdi
Ciddi cevap?
Ben ciddiydim zaten ama dalga geçen sensin heralde
Samimiyetine bağlı bir durum. Şu sorulara detay verin ya, yazmaya üşeniyonuz.
Yıllar sonra ilk defa karşılaştığım ve abi olarak gördüğüm biri kan bağı filan yok
Yani kültürel ve manevi bağ olarak sende bir değeri yok ise izin vermemeliydin.
Aniden öptü bende bir şey diyemedim o an
Sonrasında tepkini koyabilirdin. O kişinin yaşantısını bilmiyorsun, belki normaldir onun için. Ancak senin için değilse söylemeliydin
Evet onun için normaldir belki diye bir şey demedim ama demeliydim
Normalde normal değil ama arkadaşlar yapabiliyor. Ya da sevgili adayları.
Arkadaş değiliz abi olarak gördüğüm biri
Yani ne kadar yakın bir abi bilmiyorum ama orijinal abin değilse yapmaması daha doğrusu
Samimiyet yok
O halde sıkıntı yani.
Sevişmesi daha. Olmak
Nee
Sevişmek kadar normal
O zaman normal değil
Yani kimin ne niyetle öptüğünü bağlı
Yorumlardan birine yanıt olarak anlatmıştım nasıl olduğunu. Niyetini bilemem.
Bazı insanlar alışkın ortamları öyle sana yakın davranmadıysa sonra devamı olmaz. Zaten ama sen böyle insanlara mesafeni koy yinede
Öyle yapıcam teşekkürler
Öpmenin bir dozu şekli var
Aniden öptü
Senin tepkini ölçüyor hoşlanmış gibi durursan devamı gelir
Abi olarak gördüğüm biri
Bu zamanda ani kardeş hikaye fırsatını bulan yatağa atmaya çslışıyor
Zannetmiyorum öyle bir şey sadece öpmesi rahatsız etti o da kötü niyet sezdigim için değil alışık olmadığım için
Sebebsiz yere diyorsun ortada güzel bir şey olmuştur mutluluk sevinç onun etkisiyle olurda durduk yere öpmesi soru işareti
Ortama girdiğimde uzaktan selam verdim daha sonra yanımdaki küçük çocuğu sevmek için yanıma geldi bende çocuğa bakarken tek yanağımdan öpüp nasılsın dedi yani tam sebepsiz değil selamlasmak için sanırım
Aranızda samimiyet nasıl buda önemli
Samimiyet yok en son yıllar önce gördük birbirimizi
Dikkatli ol yoklama çekiyor
Sanmıyorum o kadarını çünkü sadece davetler filan olunca toplulukta denk geliriz yani
O zaman kafaya takmıyacaksın
Gerçekten bunu soruyor musun
Bazılarına göre normal bazılarına göre değil o yüzden bende çoğunluğu merak ettim
Sana göre hangisi düşün ve kendi kararını kendin ver. Kimse sizin ilişki durumunuzu bilmiyor
Sevgili değiliz ki
Hayır basması lazım
Ne
Normal
gayet normall
Normal
Normal ya olur öyle
Evet normal
Normal
Değil
Yok anormal