AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Hiçmi netten alışveriş yapmadın millet ayakkabı siparişi veriyor salatalık geliyor yani netten birebir aynısının gelmesini beklememelisin
Oo kaos, öyle bir şey olamaz ya. Sevgilimi ilk önce bi canlı görmem gerek, in mi cin mi.
Sanal zaten hep öyle reel de görmek gerek, birisi ile öyle oldu, bir daha görüşmedim
Hiç bir şey olmaz bozulmazdım beklenti düşük olduğu için
Yalanci degilse filtre ya da dedikleri disinda konusmadiysa sorun yok.
Başıma geldi ama hemen bağlantıyı kesmedim ayıp olmasın diye onunda bır kalbi var sonuçta
Allah affetsin çok çirkinsin ya
En azından gizli saklı değilim ne olduğum belli :) Sen dünya guzelisindir kesin 😂😂😂😂😂😂
ben bana yazmasınlar diye gizliyim karizma meselesi yani bu sana niye bu kadar batıyor.. Evet dünya güzeliym sen beni çirkin bulsan nolucak zaten tipsiz
Ayni şey senin beni çirkin bulman gibi buda bulsan ne olucak bir profilin bile yok kalkmış karizma diyosun yok bilmem ne diyosun 😂😂 150 kilosun kesin evde şu an yan uzanmış gri pijamasini giymiş ego kasan bı kezbana laf yetiştiriyorum bende 😂
Anan kezban mk beni görsen aşık olursun ne saçmalıyorsun profilin olmuş nolucak.. Göz kanatmaktan başka bir şey yaptığın yok en azından farkındasın laf yetiştirdiğinin az kendini yetiştir sana gülüyorum :D bide sakal bırakmış asdjhasjcshcshdshdh yakışıklı diye koymuşun.. tipsiz.. göz kanatma daha fazla
Tamam kezban ablam sakin ol otur yatakta cikolataya yemeye devam et duba gibi olmuşsundur şimdi gerek yok kızma daha fazla kilo yapar 😂
60 kilo 1,67 ym mk hee 150 kiloyum :D saçmaladın iyice bu tipinle benle dalga geçecek son kişisin annesi kezban.
Tabi tabi eminim öylesin vede güzelsin ben inandım şu an kezban ablam tamamdır 😂😂
zargana tipinle bide sidik yarışına girme kilolu değilm çünkü olsam da sana bakmazdm mk
şu an tartıyı boyumu atsam g-tüm gibi kalacaksın zargana uza hadi tipsiz gözümü kanatma daha fazla sana bir şeyi kanıtlamak zorunda değilim
Tamam obez ve kezban ablam sana da gizli saklı profilinle iyi günler 😂😂 bu arada tartı değil kantara çıkıp atman lazım kezbanımm obezim 😂 kurban bayramı da geliyor hayvan pazarındaki yerini al bence etin dolgun iyi para edersin büyük baş kezban 😂
bana bak zargana şu kara tipinle bana mı laf atmaya çalışıyorsun :D gizliden çıkarım keyfimin kahyası mısın maymun. Kilolu değilim ama kilolu olsaydım da şunu diyeyim kilo verilir ama senin gibi kara olmak asla düzelmek ha kurban bayramı da diyorsun ya bu tipinle seni apartmana alabilecek bir evin varsa sakın evde başkaları varken karanlıkta içeri girme 1,50 boyunla kara tipinle böcek sanıp ezebilirler seni ;))
Ahahaha gizliden çıksan ne olucak fake foto koyarsın sen büyük baş kezban 😂😂 hadi canım yol al hayvan pazarına doğru hazır para ediyoken değerlendir kendini bu kiloyla başka para edeceğin yer yok çünkü 😂
Ahahaha bak yüzüm güzel demeye başladıgina göre kilon 150 olduğu ortaya çıktı 😂😂 git sat bu kurban da kendini satamazsan ortada kalırsın büyük baş kezban
60 kiloyum mk salağı türkçen yok mu senin. Değerleneceğim var diyorum ayrıca cahilsinde zargana büyük baş zargana böcek annen baban nasıl tipsizse senin gibi tipsiz doğurmuşlar mk
Ah büyük baş kezbanım ya ne yaşattılar sana böyle kibir dolusun yazık. Kilolusun diye kimse yüz vermiyor mu sana yazık ya sevimli büyük baş danalarında sevmeye sevilmeye hakkı var tabiki. Git bugün hayvan pazarına şalvarlı amcalar sever seni orada üstünde çıkıp pazarlık yaparlar saaattımmmm hayırlı olsun 😂😂😂
Ah ahhh acıyorum sana büyük baş kara böcek zargana ya annen baban çarpık ilişkiler sonucu seni doğurmuş o kadar belli ki görmediğin bir insan hakkında yorum yapabilecek kadar zekisin 😂 bana acın kinin var diyorsun ama kilolu olan kızlara bu garezin ne normal kilosunda olan bir insana bile kilolu diye sallıyorsun noldu kilolu bir kız senin kuyruğuna mı bastı da kudurdun 😂 danalar ve kara böceklerin efendisi embesil seni. HAHahHAHAHAH kedi uzanamadığı ciğere pis dermişşş
ayrıca ben tipimi istediğim gibi atarım ama güzelliğimden bana fake diye sallarsın 😂 sen şimdi bk attığın kilolulardan red yemişsindir şaşmam LKJADFDAFDQLMDLWQMDQOW ki kilolu değilim oda ayrı bir ironi en azından senin gibi kara değilim mk zarganası kezbanların efendisi
Aynen bak okadar dana dedim kendini sonunda ciğere benzettin 😂😂 Yazık kudurmuşsun belli bu kadar sağa sola atacak kadar kudurduysan durum vahim. Git mastürbasyon felan yap rahatla biraz benim gibi kaslı birini düşün rahat edersin dur profilime koyayım gözün gönlün açılsın arada bakar mastürbasyon yaparsın sadakam olsun sana 😂😂
Al bak hadi yap rahatla 😂😂
Allah'ım sen kendini iyice havalandırmışsın kim senin egonu bu kadar tatmin etti çok merak ediyorum kördür herhalde 😂 ama bu kadar kudurma tamam mı o kadar kudurmuşsun ki kendini yakışıklı sanıyorsun şu tipine bir bak ya körsün ya da aynada başka biri falan var zargana ya atasözlerden bile anlamayan bir cahilsin senin gibi bir çirkinle muhattap olduğum için kendimden özür diliyorum durum senin kendini yakışıklı sanman kadar vahim merak etme 😂 sadakanı al gtüne sok mk tipsizliğine bakmadım bile
çirkin olduğun kadar cahilsin de sana acıyorum 😂😂 hayatın boyunca kara olucaksın yaaaa benim gibi güzel kızlara anca salla dur şimdi bir fotomu atardım ağzının suyu akardı fake diye kuyruğuna basardım BÖCEEEEK 😂
Bakmaya zahmet bile etmedim gözümü kanatıyon mk
Ahaahahahaaha ahahahahha ahahhahahahaha
Ahahhahahahaha
Ahahhahahahaha güldürdün büyük baş dana şu an islandin haberin yok ahahaha
gorile benziyosun bu arada 50 kg çubuk kraker misin sadjkaskdjqhwdkasdjkasncaslk ben 60 kiloyum kendi çapında şişman bir kızdan red yemen beni öyle yapmaz düzgün konuş benle zargana midemi bulandırdın 😂
anandır dana mk görünce anında kapattım aşırı çirkinsiin
Eminim öyledir büyük baş dana 😂
sen kendini kandırmaya devam et büyük baş kara böcek 😂
Bugün Çarşamba senin için araştırdım hayvan pazarı varmış hadi yavrum git pazarla kendini sat paya girsinler üstünde büyük baş danam sucuk yapsınlar senden 😂😂😂
sen hayal dünyanda red yediğinde gene böyle kudur zırla olur mu 😂 ben de tam dün böcek ilacı gördüm kara böcekler için diyor sana sıkalım da en azından bu kadar ezilme çok altta kaldın biliyon mu senin bir değerlenecek yanında yok anlaması kıt bir böceksin çünkü ŞÖASDWQMNDWOKQNDJQW 50 kgg
Hayatımda ilk defa profili olmayipta kendine güvenen bir büyük baş dana ilkkez görüyorum sabah sabah iyi geldin ya güldüm baya teşekkürler sucuklu yumurta dana 😂😂
gülmek yerine ağladığına eminim kara böcek 😂 bu egonu da yıkarlar bu tipinle kendinle barışık ol aşırı koyu tenin kara böcek ya
Allah vergisi bu güzelim ten rengine çare yok ama kiloya çare var yatakta mastürbasyon yapmayı birak artık her yer leş gibi olmuştur şimdi çık dışarı özgür danalar gibi tarlada koş ot ye kilo ver burdan gizliye girip millete laf sokma 😂😂
açıktan da sana laf sokarım senin gibi asosyaller anca sanaldan sallar zaten gerçekte görsen anca ağzının suyu akar 😂 ama ben sana bakınca anca midem bulanıyor ciddi söylüyorum berbatsın. Ha bu arada tek ten rengin değil tipin falan da kötü kendine çeki düzen ver ben kilolu değilim atarım da fotomu özelden ama dibin düşer gerçi o doğru 😂 mastürbasyon yapan kim o zaman belli olmaz işte fake diyeceğin için gerçekleri yediremiyorsun
Tabi tabi atarsın sen fake fotoları ahaha neyse hadi iyi günler minik danam 😂
ciddi diyorum senin özgüven eksikliğin var büyük baş kara böcek gerçekleri yediremiyorsun hem niye sana gizli olmam bu kadar battı tipsiz 😂 sanane sana mı hesap vericem birde işine bak kara sen millete fake fotolar atıyosun diye herkes öyle olmuyor
Ahaha sapına kadar benim senin Pp bile yok git hadi 150 kg dana :)
foto atarım diyorum sen yediremiyorsun ki zargana :D güzel kızları görünce anca kudurursun sana bakmayacaklarını bildiğin için TİPSİZ BÖCEK
250 kilo dananin neyini gorcem atma foto midemiz bulanır 😂
60 kiloyum ama senin kuyruğuna basıldığı için kabul etmiyorsun mastürbasyon yapıyosun diyosun ama şu an yanımda kova var şu muşmula suratına bakıp kusuyorum 😂 sen beni beğensen beğenmesen nolur böceğin beğenip beğenmemesini kaileye almıyorum Çok kötüsün
ben senin o muşmula suratına çok meraklıyım zaten 😂😂 Allah sana bakıp mastürbasyon yapacak kadar hiçbir kızı yokluğa bırakmasın şimdi bu mesajıma bakıp kudurrrr
Gel sende dm kutunu göster bende gösterim bakalım kaç kişi yazmış kiloluk dana bana kötü demen normal çünkü dengin değilim kendin gibi 150 kilo ariyosun sende 😂😂
ya he he y*rram bu siteyi ciddi kullanacak kadar @ptalsan zaten benim dengim değilsindir ayrıca yakışıklı çocukların hepsi bana instadan yürüyor merak etme hepsine sallama dersin çünkü yediremiyorsun 😂 KARA BÖCEEEKKK sana da kara böcekler yazar anca
Peki tamam 😂
Oda senin şeref sizliğin
beğenmedm mk beğenmedim diye şeref siz mi oluyorum sensin şeref siz
Beğen meye bilirsin arkadaş kala bilirsin sen beğen medin diye direk kestirip atıyorsun
sevgili durumuysa ben netim birde arkadaş mı olucam
Tipim yüzünden engel yemiştim gghjj
Önce saygı
Beraber olurdm