• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Aşk İlişkileri

Kocam sapık mı?

Gizli Üye
Gizli Üye
(18-24)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
02
Yapay Zekaya Sor
Bigo da takılıyor. İnkar etmiyor işine gidip geliyor. Gezmesi tozması yok. Ama sanal kadınları dikkatini çekiyor. Neden?
Kocam sapık mı?
İş Soruları Kadın Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
2 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • MFBH22 s
    MFBH22 Takip Et
    Master Yaş: 24 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.

Merhaba canım kocanın Bigo gibi platformlarda vakit geçirmesi, sanal kadınlara ilgi göstermesi ve bunu inkar etmemesi, seni rahatsız etmiş ve onun “sapık” olup olmadığını sorgulamana yol açmış. Bu durum, evliliğinizde güven veya saygı konusunda bir çatlak yaratmış gibi görünüyor. Sorunun özünde, kocanın bu davranışının nedenleri ve bunun evliliğinize etkisi var. Aşağıda, durumu anlaman ve ne yapabileceğin için kısa, öz ve bağımsız öneriler sunuyorum, sadece bu soruya odaklanarak. Önceki konuşmalardan herhangi bir bilgiye dayanmıyorum. Kocan Sapık mı?“Sapık” kelimesi ağır bir itham ve genellikle cinsel açıdan uygunsuz, zarar verici veya sapkın davranışları ifade eder. Kocanın Bigo’da sanal kadınlara ilgi göstermesi, bu platformda vakit geçirmesi ve bunu açıkça kabul etmesi, mutlaka “sapıklık” kategorisine girmez, ancak seni rahatsız etmesi ve evliliğinizde bir sınır ihlali yaratması önemli bir sorun. Bu davranış, daha çok şu faktörlerle açıklanabilir:Merak veya Eğlence Arayışı:Bigo gibi platformlar, canlı yayınlar ve sosyal etkileşim sunar; bazı insanlar bunu eğlence, dikkat dağıtıcı veya stres atma yolu olarak görür. Kocan, işten eve dönen, gezmesi tozması olmayan biri olduğundan, bu platformu bir kaçış veya rahatlama alanı olarak kullanıyor olabilir. Sanal kadınların dikkatini çekmesi, fiziksel çekicilik, flörtöz etkileşimler veya platformun sunduğu “anlık tatmin” hissiyle ilgili olabilir. Bu, onun gerçek hayatta benzer davranışlar sergileyeceği anlamına gelmez, ama seni rahatsız etmesi geçerli. Cinsel veya Duygusal İhtiyaçlar:Evliliğinizde duygusal veya fiziksel yakınlık eksikse, kocan bu platformda ilgi, onay veya heyecan arıyor olabilir. Bu, seni aldattığı anlamına gelmez, ancak sanal ortamda başka kadınlara yönelmesi, evliliğinizdeki bir boşluğu işaret edebilir. Örneğin, monoton bir rutin, iletişim eksikliği veya cinsel tatminsizlik, bu tür platformlara ilgiyi artırabilir. Kişisel Alışkanlıklar veya Bağımlılık:Sosyal medya veya canlı yayın platformları, bazı insanlarda bağımlılık benzeri davranışlara yol açabilir. Kocanın Bigo’da vakit geçirmesi, belki düşüncesizce veya alışkanlık olarak yaptığı bir şeydir. İnkar etmemesi, bu davranışı normal gördüğünü veya saklayacak bir şey hissetmediğini gösterebilir, ama bu, seni rahatsız etme hakkını elinden almaz. Kültürel veya Toplumsal Etkiler:Bazı erkekler, sosyal medyada veya canlı yayın platformlarında kadın içeriklerine bakmayı “masum” veya “erkeksi” bir davranış olarak görebilir. Bu, onların değer sistemi veya çevresel normlarla şekillenmiş olabilir. Ancak, bu davranışın eşlerini nasıl etkileyeceğini düşünmeyebilirler. Ne Yapmalısın? Hislerini Açıkça Paylaş:Kocanla sakin, suçlayıcı olmayan bir şekilde konuş:Örnek: “Bigo’da vakit geçirmen ve sanal kadınlara ilgi göstermen beni rahatsız ediyor. Evliyken böyle bir şeye ihtiyaç duyman beni üzüyor. Bu konuda ne düşünüyorsun?”Onun niyetini anlamaya çalış. Örneğin, bu bir alışkanlık mı, yoksa daha derin bir ihtiyaç mı? İnkar etmemesi, dürüst bir konuşmaya açık olabileceğini gösteriyor. Sınırlarını Netleştir:Evliliğinizde hangi davranışların kabul edilebilir olduğunu tartışın. Örneğin, “Böyle platformlarda vakit geçirmeni istemiyorum, bu bana saygısızlık gibi geliyor” diyerek sınır koyabilirsin. Ortak bir anlaşma yapın: Mesela, bu tür platformları kullanmayı bırakmasını veya en azından seni rahatsız eden içerikten uzak durmasını isteyebilirsin. Evliliğinizdeki Dinamikleri Gözden Geçir:Kocanın bu platforma yönelmesinin altında yatan nedeni anlamaya çalış. Sorular sor:Evliliğinizde duygusal veya fiziksel olarak tatmin oluyor mu? İletişiminiz nasıl, birbirinize yeterince vakit ayırıyor musunuz? Monoton bir rutin mi var, yoksa başka bir stres faktörü mü etkili? Birlikte daha fazla kaliteli zaman geçirmek (örneğin, ortak hobiler, akşam gezileri) veya romantik anlar yaratmak, onun sanal dünyaya olan ilgisini azaltabilir. Kendi Değerini ve Sınırlarını Koru:Kocanın davranışı seni rahatsız ediyorsa, bu duygunu ciddiye al. “Sapık” olup olmaması bir yana, evliliğinizde seni güvensiz veya değersiz hissettiren bir davranış kabul edilemez. Kendine şu soruları sor: “Bu davranış devam ederse, evliliğimde mutlu olabilir miyim? Hangi sınırları koymalıyım?”Destek Al:Eğer bu durum seni çok yıpratıyorsa, güvendiğin bir arkadaş veya aile üyesiyle konuşarak perspektif kazanabilirsin. Bir çift terapisti, kocanla bu konuyu sağlıklı bir şekilde ele almanıza yardımcı olabilir. Terapi, hem onun davranışının nedenlerini anlamanızı hem de evliliğinizi güçlendirmenizi sağlar. Türkiye’de Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’na bağlı Alo 183 hattı, aile içi sorunlarda rehberlik sunabilir. Davranışın Ciddiyetini Değerlendir:Şu anki bilgiler, kocanın Bigo’da sanal kadınlara ilgi gösterdiğini, ama gerçek hayatta gezmesi tozması olmadığını ve işine gidip geldiğini gösteriyor. Bu, “sapıklık”tan ziyade sınır ihlali veya düşüncesiz bir alışkanlık gibi duruyor. Ancak, eğer bu davranış ilerlerse (örneğin, sanal flört, özel mesajlaşmalar, seni açıkça ihmal etme), bu daha ciddi bir sorun olabilir. Şu an için, konuşarak ve sınır koyarak durumu yönetmeye odaklan. Sonuç:Kocanın Bigo’da sanal kadınlara ilgi göstermesi, “sapıklık” kategorisine tam uymasa da, seni rahatsız eden ve evliliğinizde saygı sınırını zorlayan bir davranış. Bunun nedeni merak, alışkanlık, duygusal/cinsel ihtiyaçlar veya sosyal medya bağımlılığı olabilir. Onunla açıkça konuş, sınırlarını netleştir ve evliliğinizdeki dinamikleri gözden geçir. Eğer bu davranış devam eder ve seni mutsuz ederse, kendi huzurun için daha ciddi adımlar (terapi, sınır koyma) düşün.

0
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• Dgkdhkdhk
    Dgkdhkdhk Takip Et
    Xper 4 Yaş: 29
    +1 yıl

Bigo nasıl bir uygulama bilmiyorum ama sanırım eşiniz sanal se*s yaparak sizi aldatıyor. Eğer evlenmeden önce de cinsel ihtiyaçlarını bu şekilde karşılıyorsa şu an sizin ona yetmemeniz veya size olan sevgisizliğiyle alakalı bir durum yok, bağımlılıkla alakalı bir durum var. Psikolojik destek alma konusunda eşinizle görüşürseniz kolayca çözülebilecek bir problem.

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bende böyle düşünüyorum evlenmeden öncede vardı görmüştüm nasıl ona bu konuyu açabilirim

Yorumla
  • corakath
    corakath Takip Et
    Xper 7 Yaş: 22 , eic 94%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 487 cevap paylaştı.

her erkegin beyninin bolumu alt kisimlardadir canim. bakar, evet ama acikcasi kocamin benim olmyan bi bedene baktigini gorsem s¡kt¡r¡ cekerim.

0
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ama bi yuva kurulmuyor.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yani bi yuva kolay kurulmuyor

Yorumla
    • sukru2
      sukru2
      +1 yıl

Tatlı dille uyar

Yorumla
    • corakath
      corakath
      +1 yıl

karsindaki kisi sana akarsi her zaman saygisini koruyorsa gayet de mukemmel bi yuva kurarsin.

Yorumla
  • hasegec
    hasegec Takip Et
    Guru Yaş: 39 , eic 88%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.

sapik agir bir itham olur. bigo ne diye baktim, canli kamera platformu. esin bence sapik degil ama psikolojik bi bozukluk oldugu kesin. bi nevi p*rno bagimlisi gibi.

bu aliskanligi birakmasini rica edebilirsin. ha diyince bosanmak olmuyor ama eger bu tip alisksnliklari varsa senden saklamiyosa, kafasinda bu iliskiyi bitirmis gibi geldi bana.

0
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bitirdiğini düşünemiyorum çünkü ilgisi hiç azalmadı her zamankinden çok seviyor her dediğimi yapıyor ama dediğin gibi bi bağımlılığı düşünüyorum

Yorumla
    • hasegec
      hasegec
      +1 yıl

o halde bagimliligi asmak kstegi pistemedigini konusabilirsin esinle. en azindan rahatsizligini dile getirebilirsin. ben oyle yapardim. ama bu nkmtada kesinlikle sakin ve ilimli olmakta fayda var.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Tamm dinleyeceğim dediğini teşekkür ederim

Yorumla
    • hasegec
      hasegec
      +1 yıl

rica ederim, mutluluklar..

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

1

Cevap

14

Cevap

• genji22
    genji22 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 25 , eic 96%
    +1 yıl

Ula KS halkı git gide Haydar Dümenin öğrencileri haline geldik millet seksolog, aile terapisti sanıyor bizi herhalde 😁

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Düşünceler önemlidir

Yorumla
    • genji22
      genji22
      +1 yıl

O zaman her türlü laf yersin burada kolay gelsin

Yorumla
  • Ateşkral34
    Ateşkral34 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 32
    +1 yıl

Eşini Karşına Alıp Konuşmalısınız Eğer Sana Bunu Bu Gün Açık Açık Yapıyorsa Senden Farklı Beklentileri Vardır Demektir

0
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Kaç kere konuştum hep farklı bi açıklaması var ben seni aldatmıyorum sadece göz gezdiriyorum yok işte tanımadığım insanlara içimi daha rahat dökebiliyorum

Yorumla
    • Ateşkral34
      Ateşkral34
      +1 yıl

Ona Empati Kurdursan Aynısını Sende Yapiyormussun Gibi Gösterip Nasıl Bi Duygu Olduğunu Tatirsan Belki Yapmaz

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Denedim sinirlnio diyorum benim yapmamı istmiosun ama sen yapıosun ben erkeğim dio

Yorumla
    • Ateşkral34
      Ateşkral34
      +1 yıl

Erkek Olması Herşeyi Yapabileceği Anlamına Gelmiyor. Sakincasi Yoksa Sizin Açınızdan Dm Den Yazarmisin Bişey Demek İstiyorum Konuyla Alakalı

Yorumla
  • FısFısOdaSpreyi
    FısFısOdaSpreyi Takip Et
    Master Yaş: 33 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 13,6b cevap paylaştı.

Evlenmeden önce düşünseydin

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ne alaka evlenmeden önce neyin ne olduğunu hangimiz bilio

Yorumla
  • AntiHayalperest
    AntiHayalperest Takip Et
    Yoda Yaş: 32 , eic 97%
    +1 yıl

Kocan sapık sende genişsin

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Genişlik ne alaka

Yorumla
    • AntiHayalperest
      AntiHayalperest
      +1 yıl

Adam yediği boku senden saklamaya bile tenezzül etmiyor mk

Yorumla
  • NükleerBaşlıklıAdam
    NükleerBaşlıklıAdam Takip Et
    Guru Yaş: 36 , eic 100%
    +1 yıl

Yaşın genç yani yap sende bişeyler

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Neden sen hiç aldatılmadın mı onun psikolojisini yaşamadın mı

Yorumla
    • NükleerBaşlıklıAdam
      NükleerBaşlıklıAdam
      +1 yıl

Özele gelirmisin lütfen sonra gidersin bende bişeyler diyeceğim

Yorumla
  • dagci29
    dagci29 Takip Et
    Guru Yaş: 37 , eic 100%
    +1 yıl

Sen doyuramıyorsun demekki

0
    2 Yorumla
    • aygunstenndahaguzel
      aygunstenndahaguzel
      +1 yıl

Sorunlu musun sen?

Yorumla
    • aygunstenndahaguzel
      aygunstenndahaguzel
      +1 yıl

Ne demek doyuramıyor ya bir kadının en temel görevi buymuş gibi direkt bunu yapıştıramazsınız. Sen kimsin de bu şekilde konuşuyorsun?

Yorumla
  • Powerlifter00
    Powerlifter00 Takip Et
    Yoda Yaş: 34 , eic 44%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.

Demekki sen yetmiyorsun

0
    3 Yorumla
    • aygunstenndahaguzel
      aygunstenndahaguzel
      +1 yıl

Boşansın ve günde bin tane kişiyle olsun.. böyle seçenekler varken direkt bu tür olayları ay erkek doymuyor gibisinden normalleştiriyorsunuz ya yazık.

Yorumla
    • Powerlifter00
      Powerlifter00
      +1 yıl

@aygunstenndahaguzel boşanır belki ne biliyon

Yorumla
    • aygunstenndahaguzel
      aygunstenndahaguzel
      +1 yıl

Aynen boşanır bekle

Yorumla
  • picmisinenes
    picmisinenes Takip Et
    Yoda Yaş: 29 , eic 99%
    +1 yıl

Sapık

1
    0 Yorumla
  • XXeros
    XXeros Takip Et
    Xper 4 Yaş: 38
    +1 yıl

Ya seni beğenmiyor ya da açgözlümü hangisi

0
    7 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Beni beğenmiyorsa neden evlendi

Yorumla
    • XXeros
      XXeros
      +1 yıl

Başka seçenegi yoktur belkide hani sana sadece cinsel ihtiyac olarakta bakıyorda olabilir hiç anlamadınmı nasıl bi tip

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Başka seçeneği çoktu kaç kere o yollardan dönmek istedim kendisi bırakmadı ilk sene aldattı pişman oldu özürler diledi ayrılmayı bile söyledimyok

Yorumla
    • XXeros
      XXeros
      +1 yıl

Ya her erkek çok duygusal değildir bu paraya maaşıma bu kadın gelir der bırakmaz seni ona göre. beğendikleri aslında fingirdek havalı tipler şimdi bak o parayı bulsun hemem arar bulur bi kadın. seni kandırıyor peşine düşerek sen bırakırsan ne halt yicek kimle cinsellik yaşar her gün ister erkek ee ama bu seni beğendiğini anlamınada gelmez kişiye karaktere göre değişiyor işte

Yorumla
    • XXeros
      XXeros
      +1 yıl

Şu an ipler senin elinde hiç bi halt yiyemez süründürebilirsin cinsel ilişkiyi kes bi noluyo o bak

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Kesicem bunu bi erkek söylüyosa doğrudur

Yorumla
    • XXeros
      XXeros
      +1 yıl

Aynen hükmünü geçir 😄

Yorumla
  • Kibar4154
    Kibar4154 Takip Et
    Guru Yaş: 27 , eic 95%
    +1 yıl

Bigo ne

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bigolive tango gibi bişi

Yorumla
    • Kibar4154
      Kibar4154
      +1 yıl

Sana karşı isteksiz mi

Yorumla
  • Öylesine1üye
    Öylesine1üye Takip Et
    Guru Yaş: 35 , eic 100%
    +1 yıl

Bigo ne

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bigolive canlı yayın yeri işte tango gibi

Yorumla
    • Öylesine1üye
      Öylesine1üye
      +1 yıl

Çok saçma ya baktımda. Zevk meselesi

Yorumla
  • AK_SAÇLI_52
    AK_SAÇLI_52 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 47 , eic 78%
    +1 yıl

Ya niye Sabah Olsun

0
    0 Yorumla
  • 02istnbul
    02istnbul Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32 , eic 100%
    +1 yıl

Sapik tabiki

0
    0 Yorumla
  • emre074007
    emre074007 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 47
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 444 cevap paylaştı.

doyumsuz mu

0
    28 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Olabilir ama neden?

Yorumla
    • emre074007
      emre074007
      +1 yıl

ya yetmıyorsun doyuramıyorsun. ya da sapık ruhlu dılıne vurmus olabilir

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yetmek nasıl bişi?

Yorumla
    • emre074007
      emre074007
      +1 yıl

ılıgını kurutacan halı kalmayacak baskasına gıtmeye

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Evden çıkmaz işi evi arasında mekik dokur ama işte sosyal medya çilesi

Yorumla
    • emre074007
      emre074007
      +1 yıl

bıraz sal bakalım ne yapacak

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Daha ne kadar salim ya

Yorumla
    • emre074007
      emre074007
      +1 yıl

ne kadar saldıgını bılmıyorum anlatın bakalım ne dereceye geldi bu durum

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Geç yatmalarına kadar geldi daha ne diyim her zaman destekçi olan bi kadınım ama bu zoruma gidiyor

Yorumla
    • emre074007
      emre074007
      +1 yıl

demek kı fazla destekcı kadın olmussun gec yattıgında tam olarak neler yaptıgından emın ol

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Hiç birini gizlemio ki normlde işten gelir oyalanır ben bi saat onla konuşurum hani günü nasıl gçti abur cubur hazırlar yatarım ama normalde geç yattığını bilirim ama bu gün 4 te geldi yanıma ister istemez huylandım her konuda arksındayımdır ben zorlarım bişiler olsun die hatta bilmiyorum

Yorumla
    • emre074007
      emre074007
      +1 yıl

4 de geldıgınde sırtını donup dırek uyudu mu yoksa senınlemı gecırdı zamanı

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Sarılıyo uyuyo

Yorumla
    • emre074007
      emre074007
      +1 yıl

hmmm senın ıcınden neler gecıyor ona karsı. nelerden kuskulanıyorsun

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

İhanet kötü bir şey ben aldatmanın ne olduğunu gördüm çok zorlu zamanlar yaşadım aslında eşimde benle yaşadı sonra kendi aldattı haklıydı ama sebep değildi o zamanlar çalışıodum ben neyse yine aynısını yaşamk istemiyorum bi kez daha bu psikolojiyi kaldıramam

Yorumla
    • emre074007
      emre074007
      +1 yıl

ıcınde aldatmak ve esın gıbı davranmak gelmeye basladıgında kendını zor zaptedersın ve bu sende bunalım etkısı yaratır. yapmak ısteyıp yapamamak sana acı verır

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ay yok aldatmak geçmio içimden ama bak bişi sorucam acaba şey cezbediyo olabilir mi hani kaçamak göçemek cezbeder ya insanı ondan yapıo olabilir mi

Yorumla
    • emre074007
      emre074007
      +1 yıl

haklısınz tabiki o da var. cesit sevıyor gıbı sankki. her cıcekten bal almaya calısan capkınlar gibi. burada büyük iş sana düsüyor

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Napıcam yorumlarda biri bi kere verme bak noluyo dedi

Yorumla
    • emre074007
      emre074007
      +1 yıl

sapıkca yazanları takmayın kafanıza. senın duyguların ve ısteklerın cok onemli

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Duygu mu kaldı Allah aşkına ya

Yorumla
    • emre074007
      emre074007
      +1 yıl

duygunun olmadıgı yerde cınsellıkte olmaz sabrınızın sonuna gelmıssınız gıbı gorunuyor. bıraz daha sabredın duzelır zamanla

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Düzelir mi

Yorumla
    • emre074007
      emre074007
      +1 yıl

düzelmesını ıstersen düzelir. hergun baska kılıkla cık karsısına. bır gun ofıs kıyafetı bır gun farklı kıyafet farklı kılık.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Tamam teşekkür ederim 🙏

Yorumla
    • emre074007
      emre074007
      +1 yıl

rıca ederım her zaman. netıceden haber verırsın dimi

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ekledim veririm

Yorumla
    • emre074007
      emre074007
      +1 yıl

tamam

Yorumla
  • aygunstenndahaguzel
    aygunstenndahaguzel Takip Et
    Xper 2 Yaş: 24
    +1 yıl

Çok tuhaf

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bana da tuhaf geliyor gerçekten yoruyor beni bu durum

Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Kocam sapık mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Kocam sapık mı? 9 cevap verildi
Kocam salak mı? 44 cevap verildi
Kocam yozgatlı? 18 cevap verildi
Kocam yobaz birisi mi? 9 cevap verildi
Kocam sapık gibi? 11 cevap verildi
Kocam sorunlu galiba? 24 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Birine aşık mısınız 😄?
  • Aşk hayatlarınız nası gidio🥲?
  • Herhangi bir alerjiniz var mı 🙃?
  • Neşeli cıvıl cıvıl bir sevgiliniz /eşiniz olsun istermiydiniz?
  • Yatakta yemek yer misin?
  • Komple kahverengi giyinmek güzel mi?
  • Kadınlar da erkeklere yürüyebilir mi?
  • Kaytaz böreği hiç yediniz mi?
  • Astra K mı Megane 4 mi?
  • Bu yemek tabağı sizce kaç puanlık, nasıl duruyor?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨