Kavga ettik beraber ayrildik diyelim. Ona sorsan o ayrilmistir bana sorsan benim oynadigim oyunu bilmiyor derim. Ilk mesaj atti ben soguk yaptim goruldu atiyordum o da yazmaya devam etti. Ara ara yaziyordu o sene eylul ayinda telefonda konusmak istedigini soyledi orada barismak iatedigini soyledi cok romantikti ben de yavsqksin olmaz dedim
Evet çok sıkılmıştı başka biri yoktu. Bu Arada konu herley gözüne batıyodu kıskanç olma kız arkadaşlarımla buluşabileyim sen rahat olma erkek arkadaşın olmasın kapan açık giyinme bunları istiyodu aslında açıkta giyinmiyodum erkek arkadaşımda yoktu sadece saçım açıktı
Seni manipüle etmeye çalışıyormuş ve aslında seni sevmiyor. Boyle birinin sevgisine şahsen ben inanmıyorum. Sevgi kısıtlamak değil olmamalı. Gelme konusunda da şöyle bir şeye değinmek isterim. Benim 6 yıllık iliskim vardı aynı bu şekilde sürekli ayrıl barış. Sonea bı gün bundan ayrıldım ve 15 günde tanıdığım insanla kaçarak evlendim onu da 1 gecede sildim. Eşimden boşanalı 3 sene olacak. Yaklaşık 2 yıldır 6 yıllık dediğim eski sevgilim hala yazıyor. Ben istiyor muyum, hayır. Yani demek istediğim gelmek isteyen geliyor. Daha doğrusu boşta kalan geliyor.
1sene görüşmüştük bir küs bır barışık gidiyordu o ayrıldı 1sene sonra barışmak istedi kısa süreli görüştük bu defa ben bitirdim soğukluk giriyor.. yani bizimki aşk değildi. insaallah sizin öyle olmaz
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Hahah 4 senedir iletisim kesilmedi en son birkac gun once ciddi olarak tekrar denemek istermisin dedi
İletişimin kesilmemesi ayrı bişey selam bile vermemesi ayrı
Bizimde konusmadigimiz zamanlar oldu
Ilk 6 ay bana her yazdiginda goruldu atiyordum
Ama sen yazarsan olmaz ilk o yazmali
İlk ayrıldıktan sonra ne kadar konuşmadınız
Ofakta ayrildik bana ilk mayista yazdi
4ay hiç mi yazmadı hiç mi konuşma olmadı aranızda
Hic olmadi beni engellemisti arkadas kalalim dedigimden bir gun sonra
Ilk engeli kaldirdi bir sure sonra da yazdi
Peki ayrıldıktan sonra bi kaç ay içinde hiç adımı oldu mu mesela göndermeli story vs bu arada ayrılmayı sen istedin galiba dimi
Kavga ettik beraber ayrildik diyelim. Ona sorsan o ayrilmistir bana sorsan benim oynadigim oyunu bilmiyor derim. Ilk mesaj atti ben soguk yaptim goruldu atiyordum o da yazmaya devam etti. Ara ara yaziyordu o sene eylul ayinda telefonda konusmak istedigini soyledi orada barismak iatedigini soyledi cok romantikti ben de yavsqksin olmaz dedim
Bana ayrıldıktan sonraki ilk iki ayı anlat
Hic konusmadik benim de go. tumde degildi desem yeri
Ahahahdah ben her gün ağlıyorum kısa süreli bi ilişkimiydi basıl üzülmedin
1.5 ay ciktik kisaydi
Simdi farkli upkelerdeyiz ona rahmen denemek istiyor ama
Ulkelerde* ucakla 15 saat aramiz
karışık şeyler gelebilir :) sen yine de gelmeyecek gibi davran
Valla gelen 1 ayda da geliyor 3 senede de geliyor 2 günde de geliyor boşta kalınca gelecektir.
Anlaşamadığımız konular vardı ama tabi birazda bahane etti ama vardı yani yinede gelir mi
Bahane sezdiysen sıkılmıştır veya başka biri vardır bilemem tartıştığınız konuya bağlı. Gelir gelmesine de sen istiyor musun hâlâ
Evet çok sıkılmıştı başka biri yoktu. Bu Arada konu herley gözüne batıyodu kıskanç olma kız arkadaşlarımla buluşabileyim sen rahat olma erkek arkadaşın olmasın kapan açık giyinme bunları istiyodu aslında açıkta giyinmiyodum erkek arkadaşımda yoktu sadece saçım açıktı
Evet istiyorum kendime kızsamda
Seni manipüle etmeye çalışıyormuş ve aslında seni sevmiyor. Boyle birinin sevgisine şahsen ben inanmıyorum. Sevgi kısıtlamak değil olmamalı. Gelme konusunda da şöyle bir şeye değinmek isterim. Benim 6 yıllık iliskim vardı aynı bu şekilde sürekli ayrıl barış. Sonea bı gün bundan ayrıldım ve 15 günde tanıdığım insanla kaçarak evlendim onu da 1 gecede sildim. Eşimden boşanalı 3 sene olacak. Yaklaşık 2 yıldır 6 yıllık dediğim eski sevgilim hala yazıyor. Ben istiyor muyum, hayır. Yani demek istediğim gelmek isteyen geliyor. Daha doğrusu boşta kalan geliyor.
Doğru haklısın bende biliyorum gelse bile eskisi gibi olunmayacağını ama özlemiyor işte
Bir sene sonra yazdı bir ay sonra ayrıldık😊Anlayacağın dönse bile yürümez
Bi sene hiç mi konuşmadınız
Aynen öyle. Zaten anlaşamıyorduk döndüğünde ise bişey değişmedi ve bitti
Kısa süreli bi ilişkimiydi kim ayrıldı sonra tekrar birlikte olup yine mi gittiydin
Gitti yani*
1sene görüşmüştük bir küs bır barışık gidiyordu o ayrıldı 1sene sonra barışmak istedi kısa süreli görüştük bu defa ben bitirdim soğukluk giriyor.. yani bizimki aşk değildi. insaallah sizin öyle olmaz
Neden ayrıldığınıza bağlı
Gelmez
bosta kalırsa gelır