Aşk İlişkileri Çok hoşlanıyorum ama açılmaya korkuyorum ne yapcam? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Çok hoşlanıyorum ama Red alırım diye açılmalıyorum ama aklımda sürekli onda başka birine de bakamıyorum ne yapmalıyım lütfen yardım Güncellemeler+1 yıl Taktik verin pls Çok hoşlanıyorum ama açılmaya korkuyorum ne yapcam? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
gizliemekci Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Belki de bu yüzden yalnızca cesurların işidir ilişki... 0 4 Yorumla Soran +1 yıl O neden açılmıyor Yorumla gizliemekci +1 yıl Sizin ondan hoşlandığınız kadar o sizden hoşlanmıyordur, ya da o da cesur değildir. İnce işlerde niyet belli etmeden netice almayı bekleyemezsiniz. Vesselam. Yorumla Soran +1 yıl Çükrin im işte beni beğenmedi Yorumla gizliemekci +1 yıl Güzel olsan da beğeneceğinin garantisi yok ki, ek olarak güzellik göreceli bir kavram. Yorumla
meganie Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 88% +1 yıl Red almak kabul etmek kadar normal sonucta herkes herkesi begenmek zorunda degil 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ama çok üzülürüm Yorumla meganie +1 yıl O zaman hemen itiraf etme ilgin oldugunu belli et duruma gore hareket edersin Yorumla
Abdullah_24 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 617 cevap paylaştı. Bunun tek çözümü gidip açılmak Bu korkuyu başka türlü aşamazsın 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Peki nasıl açılmalıyım ne demeliyim Yorumla
ba_tu_han Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Bi karar ver ya açıl ya da unut gitsinUnutmaEn kötü karar, kararsız kalmakdan iyidir 😉 0 0 Yorumla
Buranncan Takip Et Xper 2 Yaş: 28 +1 yıl Yarım kilo baklava al ona git Deki kabul edersen baklava senin Kabul etmezsen yine senin de 😁 0 0 Yorumla
DenizinKızı0 Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Açılma boş ver sonu hüzün zaten. 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Ama takıldım kaldım seneler oldu Yorumla Buranncan +1 yıl Bak şimdi red almak nasıldır öğren Yorumla Buranncan +1 yıl @DenizinKızı0. Deniz kızı benimle sevgili olurmusun? Yorumla Soran +1 yıl @Buranncan gece gece güldürdün ya hahahah Yorumla Buranncan +1 yıl 😁denizkızına heyecan bastı Yorumla
Albero Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 93% +1 yıl Reddedilsen ne kaybedersin ki 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Çok utanırım sen önce kendi tipine bak bana layık mısın diye dalga geçerse Yorumla Albero +1 yıl Eğer tam öyle diyebilecek biriyse zaten iyi ki olmamış diye şükredersin Yorumla Soran +1 yıl Ama herkese söylerse rezil ederse beni Yorumla Albero +1 yıl Sevmek aşık olmak ne zamandan beri kabahat olmuş Yorumla
emre074007 Takip Et Xper 5 Yaş: 47 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 444 cevap paylaştı. yapacagın sey bellı aslında 0 12 Yorumla Soran +1 yıl Nedir Yorumla emre074007 +1 yıl onun sana acılmasını saglayabılırsınız Yorumla Soran +1 yıl Nasıl Yorumla emre074007 +1 yıl yanlız oldugunu ve bu durumdan sıkıldıgını soyleyebılırsın Yorumla Soran +1 yıl Konuşmadık hiç Yorumla emre074007 +1 yıl onu yeterınce tanıyormusun pekı Yorumla Soran +1 yıl Asla tanımıyorum Yorumla emre074007 +1 yıl tanımadıgın bırı ıcın sence bu kadar derın dusuncelere gerke var mı? varsa neden? Yorumla Soran +1 yıl Bende anlamadım yani dış görünüşünü beğendim galiba sadece ama çok tanımak istiyorum Yorumla emre074007 +1 yıl hmm acele etmeden tadını cıkara cıkara tanımalısın Yorumla Soran +1 yıl Senler oldu Yorumla emre074007 +1 yıl o halde tam zamanı heyecan ve duygu ıcın Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Belki de bu yüzden yalnızca cesurların işidir ilişki...
O neden açılmıyor
Sizin ondan hoşlandığınız kadar o sizden hoşlanmıyordur, ya da o da cesur değildir. İnce işlerde niyet belli etmeden netice almayı bekleyemezsiniz. Vesselam.
Çükrin im işte beni beğenmedi
Güzel olsan da beğeneceğinin garantisi yok ki, ek olarak güzellik göreceli bir kavram.
Red almak kabul etmek kadar normal sonucta herkes herkesi begenmek zorunda degil
Ama çok üzülürüm
O zaman hemen itiraf etme ilgin oldugunu belli et duruma gore hareket edersin
Bunun tek çözümü gidip açılmak
Bu korkuyu başka türlü aşamazsın
Peki nasıl açılmalıyım ne demeliyim
Bi karar ver ya açıl ya da unut gitsin
Unutma
En kötü karar, kararsız kalmakdan iyidir 😉
Yarım kilo baklava al ona git
Deki kabul edersen baklava senin
Kabul etmezsen yine senin de 😁
Açılma boş ver sonu hüzün zaten.
Ama takıldım kaldım seneler oldu
Bak şimdi red almak nasıldır öğren
@DenizinKızı0. Deniz kızı benimle sevgili olurmusun?
@Buranncan gece gece güldürdün ya hahahah
😁denizkızına heyecan bastı
Reddedilsen ne kaybedersin ki
Çok utanırım sen önce kendi tipine bak bana layık mısın diye dalga geçerse
Eğer tam öyle diyebilecek biriyse zaten iyi ki olmamış diye şükredersin
Ama herkese söylerse rezil ederse beni
Sevmek aşık olmak ne zamandan beri kabahat olmuş
kabul etmesini düşünerek açıl
yapacagın sey bellı aslında
Nedir
onun sana acılmasını saglayabılırsınız
Nasıl
yanlız oldugunu ve bu durumdan sıkıldıgını soyleyebılırsın
Konuşmadık hiç
onu yeterınce tanıyormusun pekı
Asla tanımıyorum
tanımadıgın bırı ıcın sence bu kadar derın dusuncelere gerke var mı? varsa neden?
Bende anlamadım yani dış görünüşünü beğendim galiba sadece ama çok tanımak istiyorum
hmm acele etmeden tadını cıkara cıkara tanımalısın
Senler oldu
o halde tam zamanı heyecan ve duygu ıcın