Güncellemeler
+1 yıl
Güncel
Yeni başlayan bir ilişkimiz var ve buluşunca direkt öpüyor sarılıyor çok özledim diyor aramızda mesafe var. tüm erkekler mi böyle benim ilk sevgilim o yüzden kestiremiyorum hareketlerini
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Özlüyorsa normal sevgilin çünki sarılmasa öpmese tuhaf olur
Yani hep sariliyoruz o öyle istiyor hep öpmek istiyor acaba dedim farklı amacı mi var
Hayır özlüyordur gerçekten
Anladım teşekkür ederim
Rica ederim
Neden öpmesin ki ben kız olduğum halde sevgilimi öpmeden dokunmadan duramıyorum o nasıl dursun
Cidden mi
@Emrullahaslan tabii ki öyle ilk öpen de bendim hatta aşılması lazım bu durumun ya seven dokunur da öper de
Hadi yaaa tabikide aşılması lazım seven öper koklar sevmiyor demekki
@Emrullahaslan şey sandım hani direkt öpmesi falan acaba farklı amaç mi guduyor dedim dediğim gibi ilişkimiz yeni
Niyetini öğrenmek istiyorsan birkaç gün uzak dur sevdiği için yanaşıyorsa sana saygı duyup uzak durur öpmekten falan. Ama amacı başkaysa isyana başlar öyle de şutlarsın
İlk başta bana yanasmisti bu sonra ben telefonda konuşurken söyledim rahatsız oldum çok erken falan diye o da iyi ki söyledin rahtsiz olduğunu bilseydim hiç yaklasmazdim sana dedi sen istersen sarılırım falan dedi gayet güzel konuştu ama bugün ben sarıldım ona çok iyi hissettim o an
Hmm öpmüş işte seni ilk başta
Hmm korkmuş demekki beni bırakır diye iyi ki sarılmış sin ya çocuğa bitaki buluşmada öper seni yanaktan falan
Sarlmaya ihtiyacı var belli ki. Zaman geçtikçe normal düzeye iner.
Sevgilin böyle davranması normal değil mi amca oğlu değilsin ya
Bir sınırı olmalı.
En azından ilişkinin başlarında abartılmamalı.
benimki de tam tersi beni dudaktan bile öpmüyor
Hahaa
Çok ilginç o öpmek istedi bugün bej izin vermedim
Odunmuş o
Verseydin nolcak sanki
@ERENBAYSAL bilmiyorum biraz dindar biri emin değilim belki sevmediğinden öpmüyodur ilgisiz biri çünkü
Dindar olabilir saygı duyuyorum ama insan sevdigini öper koklar dokunur
@ERENBAYSAL sevmese yanaşmaz demi opmez yani ya da satilmaz
Sarılmaz*
Sevmese dokunmaz öpmez ona sohbet bile sıkıcı gelir
@ERENBAYSAL hmmm anladim teşekkür ediyorummn
Rica ederim ne demek hayırlı geceler
@ERENBAYSAL çok fazla konuşmuyoruz zaten telefonda sesli olarak en son 1-2 ay önce konuşmuşuzdur wpde de hep bana geç yazar😂
@seldaaac asker arkadaşı gibi bir şey bu
@ERENBAYSAL maalesef yani 100 oldu benimle ilgilenmiyosun konuşmuyoruz diyişim artık soğuma evresindeyim
Ayrıl sende ama
@seldaaac bence de soğumalısın senin dertleşmeye ihtiyacın var
ee normali bu öpsün istemiyosan sevgili değil normal arkadaş bul
http://c2.me/altanay035
Öpmek koklamak demek seni kullanmak
Nasıl yani
Direk öpmek olmaz sarılmak ta olmaz
Seni kullanmaya meyilli
Tüm erkekler öyle değil
Değil
Diğerleri nasıl ki
Bilmiyorum