Ya arasan da o enerji herkesle tutmaz işte hatta öyle bir arkadaşlık kuralım diyen insanla bile tutmayabilir ben onu diyorum bu zamana kadar çok yakin arkadasim oldu 1 tanesi hariç hepsiyle aşik oldukları için arkadaşligi kestim ben buradan bulmustum ama ben sadece arkadasca konusacak birini ariyorum diyerek bulamazsin (tabi istisnalar kaideyi bozmaz ama benim fikrim bu)
Elektrik alamadım diyorsun kalp emojisi atıyorsun sevgili olalım demedim zaten öyle bir şey olmaz arkadaş istiyorum demedin mi soruyu öyle okudum sorun ne o zaman acaba kimsin yanlış tanımış olabilirsin.
Şimdi sevgili gizli üye benimle derdin ne bilmiyorum onu bir kenara bırak ve yazdıklarımı çok iyi oku.
Kız arkadaş bulmak çok kolay , zaten kızlar erkeklerle dost olmak istiyor. Dünyaya açıl. Evinden çıkmazsan büyük ihtimalle kimseyle tanışamazsın. Her zamanki rutinlerinin dışına çık ve yeni insanlarla tanışabileceğin halka açık yerlerde zaman geçir. Şu tür yerleri sıkça ziyaret etmeyi düşün: Market Kitapçı ya da kütüphane Kafe Park Yürüyüş yolu Müzik dükkânı Arkadaş çevren varsa zaten bir şekilde ortam da bir araya geldikçe Instagram adresleri alınır sen kızların hikayesine cevap verirsin böyle, böyle konuşma ilerler dışarıya çık aktivitelere katıl ünüversite okuyorsan kulüplere gir.
Abi cidden ne kafası yaşıyorsunuz gerçek hayatta beni görmeden eleştiri yapmayın gerçek hayatta gör böyle hatan var de yüzüme karşı eyvallah diyim sosyal medya üzerinden 1 kelime üzerine beni nasıl tanıyorsunuz ve yapmadığım şeyler üzerinde iftira atmayın ben. Cinsellik sorularına görüş yazmayan biriyim. Ve amacım seninle kavga etmek değil. Ben gerçekten insan gibi medeniyetce sana yardımcı olmaya çalıştım. İnşallah bulursun ne diyim beni de engellemek istiyorsan buyur engelle saygı duyuyorum.
Önemli değil çok hastayım ve günlerdir diş ağrısı çekiyorum. Öksürük başladı. Boğazım çok ağrıyor ve sesim kısıldı. Ayaklarım çok ağrıyor. Boğaz ağrısı kullağıma vurdu oda ağrıyor.
Ben sana kötü bir şey demedim kız dostun olmasını istemen normal bende bir dönem erkeklerle çok iyi dost olayım çok iyi anlaşıyorum erkek dostluğu İyi diyen biriydim bunda kötü bir şey yok umarım bulursun sadece kendine güven ve çekingen davranma.
İl değişmeyi kolay sanıyorsun herhalde? 600-700 TL'den başlıyor o kadar para vereceğime gidip şehir içi takılırım daha iyi yanlış anlama ama cidden böyle yapardım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Arayarak bulamazsin o kendiliginden olur seni seçtim pikaçu mu diyeceksin kiza o dostluk bambaska bir sey herkesle olmaz
Herkesle olur demedim ki? Nerede nasıl bulurum diyorum. Arayan mevlasını da bulur belasını da demişler yalan mıydı o 🤔
Ya arasan da o enerji herkesle tutmaz işte hatta öyle bir arkadaşlık kuralım diyen insanla bile tutmayabilir ben onu diyorum bu zamana kadar çok yakin arkadasim oldu 1 tanesi hariç hepsiyle aşik oldukları için arkadaşligi kestim ben buradan bulmustum ama ben sadece arkadasca konusacak birini ariyorum diyerek bulamazsin (tabi istisnalar kaideyi bozmaz ama benim fikrim bu)
Zaten bu siteye düşerek yaptık hatayı
Kız sana siteden bul dememiş ki
Beni bul
Yokk ben seni tanıyorum, senden elektrik alamadım
Üzgünüm 🥰
Elektrik alamadım diyorsun kalp emojisi atıyorsun sevgili olalım demedim zaten öyle bir şey olmaz arkadaş istiyorum demedin mi soruyu öyle okudum sorun ne o zaman acaba kimsin yanlış tanımış olabilirsin.
Elektriği aşka bağlaman ayrı bir ironi? Aşk anlamında demedim ki zaten?
Niye asrasif birisin?
Yanlış tanımadım, masum birisin ama Kafa yapımız uymuyor.
Elektrik aşka mı bağladım ben 😂
İnsanlar yüzünden 😒
Şimdi benim de görüşümü kaldırırsın aman aman
Yazdığını oku öyle gel abim 🙃
Sana gıcıklık olsun diye kaldırmıcam 🤣
Kendini kim olduğunu özelden söyleyecek misin?
Hayır, çok beklersin.
Kim olduğunu tahmin edebiliyorum niye böyle soru sorma ihtiyacı duydun gerçek hayatta arkadaş çevren yok mu?
🤣 Söyleme aman bir yerin yırtılır.
Görüşümü kaldırmanı bekliyorum.
Kaldırmıcam iyi geceler.
🤣 sana inat yapıyorum zaten kaldırma hoşuma gidiyor bu
Görüşümü lütfen kaldırma.
Benimde hoşuma gidiyor 🙃
Ama kim olduğunu tahmin edebiliyorum o yüzden gülümse papatya 😂
Caminin önüne geç pankart aç kız bulursun.
İroni yapmıyorum.
Tamam abisi sende evde sütünü iç 🥰
Neyse boş yapma iyi geceler
Boş mu yaptım hshhaja
İşine gelmeyince İyi geceler ne güzel herkes taktiği bulmuş işine gelmeyen engelliyor
Anaa sen random atmayı öğrendin mi çen anamm anam büyüdün mü çen puahahha
Seni de engelliyim dur
Sana yardımcı olacağım boş yapmayı kes.
Ben olgun biri olduğum için random atmak yerine emoji atarım genelde.
Bos ver sen yardım falan etme
Şimdi sevgili gizli üye benimle derdin ne bilmiyorum onu bir kenara bırak ve yazdıklarımı çok iyi oku.
Kız arkadaş bulmak çok kolay , zaten kızlar erkeklerle dost olmak istiyor.
Dünyaya açıl. Evinden çıkmazsan büyük ihtimalle kimseyle tanışamazsın. Her zamanki rutinlerinin dışına çık ve yeni insanlarla tanışabileceğin halka açık yerlerde zaman geçir. Şu tür yerleri sıkça ziyaret etmeyi düşün:
Market
Kitapçı ya da kütüphane
Kafe
Park
Yürüyüş yolu
Müzik dükkânı
Arkadaş çevren varsa zaten bir şekilde ortam da bir araya geldikçe Instagram adresleri alınır sen kızların hikayesine cevap verirsin böyle, böyle konuşma ilerler dışarıya çık aktivitelere katıl ünüversite okuyorsan kulüplere gir.
Beni yanlış tanımasın ben çok sadık biriyim ve eğlenceli olduğumu düşünüyorum.
Burada bir kıza bakınca sapık muamelesi görüyorsun hatta bi ara kavga çıktı.
Üniversite okumuyorum, çalışıyorum
Sapık mı?
Neyse ne ya boş ver cidden çok uykum geldi uyumam lazım mesai vardı bugün 😓
Abi cidden ne kafası yaşıyorsunuz gerçek hayatta beni görmeden eleştiri yapmayın gerçek hayatta gör böyle hatan var de yüzüme karşı eyvallah diyim sosyal medya üzerinden 1 kelime üzerine beni nasıl tanıyorsunuz ve yapmadığım şeyler üzerinde iftira atmayın ben. Cinsellik sorularına görüş yazmayan biriyim.
Ve amacım seninle kavga etmek değil.
Ben gerçekten insan gibi medeniyetce sana yardımcı olmaya çalıştım.
İnşallah bulursun ne diyim beni de engellemek istiyorsan buyur engelle saygı duyuyorum.
İyi geceler 👍
O kadar cümle yazdım iyi geceler mı oldu cevabı
Evet.
Neye inanmayalım bu arada
Ne yazacağımı bilemedim yazsan daha doğru olmaz mıydı?
Bende hasta olmama rağmen yazdım sana
Benim de yarın işiim var
Özür dilerim, geçmiş olsun, keyfim kaçtı bi anda da istemsizce yaptım.
Psikoloji kalmadı artık bende böyle olmam normal sanırım
Önemli değil çok hastayım ve günlerdir diş ağrısı çekiyorum. Öksürük başladı.
Boğazım çok ağrıyor ve sesim kısıldı.
Ayaklarım çok ağrıyor.
Boğaz ağrısı kullağıma vurdu oda ağrıyor.
Beni yanlış tanıdığını düşünüyorum önemli olan saygı çerçevesinde olmak.
Allah şifa versin. Allah sevdiği kulunun başına hastalık verirmiş 🥰
Ben sana kötü bir şey demedim kız dostun olmasını istemen normal bende bir dönem erkeklerle çok iyi dost olayım çok iyi anlaşıyorum erkek dostluğu İyi diyen biriydim bunda kötü bir şey yok umarım bulursun sadece kendine güven ve çekingen davranma.
Neyse ya boş ver, bulamazsam da tek takılırım artık napim yapcak bişi yok
Ben varım dedim kabul etmedin
Sanaldan istemiyorum ki.. reel istiyorum aynı ilde değiliz.
🤣😂 buluşuruz ne var
İl değişmeyi kolay sanıyorsun herhalde? 600-700 TL'den başlıyor o kadar para vereceğime gidip şehir içi takılırım daha iyi yanlış anlama ama cidden böyle yapardım
😫 gezmeyi çok seven biriyim maaşım var
İzmir'e yolun düşerse haber et o zaman
İzmir'e gelmeyi düşünüyorum zaten
Amcam Aliağa da yaşıyor
Babam emekli olunca İzmir'e taşınmayı düşünüyor
Senin kim olduğunu anladım tekrardan siteye hoş geldiniz
Sen bornavada yaşıyordun doğru mu?
Hayır doğru değil