Ya laf kalabalığı yapma dizi milletten yapıp doğurup doğurup atıyorlar milletin kız çocuğuna tecavüz ediyorsunuz sonra şu tipine bak b*k atsan yapışmaz
Tipim senin tipinden daha güzel. Erkek olduğum halde senden güzelim la. Neremizi beğenmedin söyle bozuyum 2 dk da. Bi de kadınım diye geziyor ortalıkta
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Sanmıyorum, kişilikle alakalı. Belki karakter olarak beklentisi fazla olduğu için tipe daha az önem veriyordur.
evet cogu kız boyle tpını begenmedıgı adamı ıcını merak etmıyo dogru valla erkek de tıpeonem vermıyosa tıpı yoktur senı begenmısse anlakı guzelsındır
Tipe önem vermemek değilde karakter daha önemli bence
Tipi ortalamadır. Zaman zaman çok iyidir. zaman zaman kötüdür, kısaca değişkendir.
Tamamen kişilik meselesidir. Herkeste farklı olabilir
Evet nefes alsın yeter diyor işte
Çok bilgilisin sen de çok yattın galiba altlarına 😂😂
Ohooo sen çok kudurmuşsun bu dediklerine kendin inanıyor musun acaba 😂😂😂 altına almış 😂 seni insan yerine koyup selam vermez o bahsettiklerin
Ya laf kalabalığı yapma dizi milletten yapıp doğurup doğurup atıyorlar milletin kız çocuğuna tecavüz ediyorsunuz sonra şu tipine bak b*k atsan yapışmaz
Tipim senin tipinden daha güzel. Erkek olduğum halde senden güzelim la. Neremizi beğenmedin söyle bozuyum 2 dk da.
Bi de kadınım diye geziyor ortalıkta
Hiç bişisi olmayan zavallıdır.
Bana hakaret ama bu
Kabul etmiyorum sil sorunu
Kafasında bunu aşmış adamdır
Yooo yakışıklı olabilir
Evet genelde
Hayır