+1 yılHer gece rüyamda bir sahil kenarında buluşuruz. Ara sıra çimenliklerde dolaşıp çiçek toplarız. Yorulunca biraz ilerde büyük bir kavak ağacı var. Hemen oturur elimi omzuna atıp biraz konuşuruz. Sonra kalkıp önümüzdeki akan ırmakta bir güzel yüzeriz. O yüzerken ben dal felan toplar ateş yakarım. O da çıkıp giyisilerini kurutur.
O nun ne sevdiğini çok iyi bilirim. Bir ok alıp gök yüzüne fırlatırım. Onu gök yüzünden düşen yıldızlar ile beslerim. Ben yere uzanırım oda yanıma uzanır. Aramızda geçen konuşma her zaman:
O - Hayatım seni çok seviyorum. Der
Ben - Bende seni çok seviyorum hayatımın yıldızı. Derim.
Tam göz göze gelip gözümü yumduğum zaman küçük bir öpücük ile gözlerimi tekrar açarım. Gözlerimi açtığımda rüyamdan uyanıp öptüğüm kızın aslında benim kedim olduğumu görürüm. Kalkarım. Ve bir daha ki geceye kadar onu beklerim. Ve tabi oda beni bekler.
Ama biliyorum ki o her zaman benim yanımda olamayacak. O benim rüyalarımın yıldızı. Ama gerçek hayatta asıl yıldızım... Aaa oda kim? Kimse :(00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılHer gün aynı keyif, keyif olarak kalmaz. En azından 3 gün 2 gün falan girmeli araya. O da şimdilik tabi. Gün gelicek bütün hayatını paylaşıcaksın.
573 Yorumla
bazen oluyor haftada bir kez bazen oluyor daha cok yani en fazla 3 kez bulusuyoruz haftada fakat cok bulusuncada az bulusuncada farketmiyor her bulustugumuzda soruyoruz birbirimize bugün ne yapalim nereye gidelim. Ben genelde degisiklik istiyorum onun icin farketmiyor. Tamda bugün yarama dokundun cünkü arkadaslariyla gidecek cok yer buluyor benle gidecek yer yok hep ayni cafe nasil oluyorsa farketmiyor. Anlamiyorum bugün ben erkekleri...
04 Yorumla- +1 yıl
özür dilerim. s
Sevgilimle ilk tanıştığımız günlerde, nedense buluşmayı planladığımız günlerde hep bir aksilik olmuştu, evren bize karşı demiştik :) ama yinede nasılsa her gün üst üste 3 hafta buluştuk, sıkılmadık :)... Ama ilerdeki süre için sık buluşmak sıka bilir evet yani konuşacak birşey kalmama durumu var :)
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
373Cevap
selam tüm müslüman ahiret zamanında hz. isa (mesih) a. s la birlikte tur dağına sığınacak veyahutta sığınmaya ömrü yetmeyenlerin üzerine olsun
gençlerimiizn çoğu ahlaksız ve fuhşiyyat içinde yaşaması açıkça ben ve diğer osmanlı torunlarını rahatsız etmektedir ister yorumuma saygı duyun ister duymayın
osmanlı genç kızları sırtlarına yastık koyup ellerine bston alıp dışarı çıkıyorlardı ki sırf şehvet olmasın diye.
nereden... nereye
görüyormusunuz bunca yıl nasıl uyutulmuşsunuz
rabbimiz ayetinde ''zinaya yaklaşmayın'' derken sizin ısrarla neden yüce yaratıcınızın emrine karşı gelebiliyorsunuz anlamış değilim şüphesizki biz hepimiz onun malıyız o bizim sahibimiz o bize ne emrederse yapmak zorundayız. bana bu sitede ne işin var git diyen olursa demek isterimki rasulullah s. a. v buyurmşlardırki ''bir kimse mümin kardeşinin hatasını görüp düzeltmesse oda ondan mesul olur.'' sadaka rasulullah
selam ve dua ile33 Yorumla- +1 yıl
Adamsın be işte benim düşüncem.
+1 yılHergün buluşmak insanı cidden bayıyor. Arada sırada görüşmek iyidir. Hatta bir gün boyunca mesajlasmamak bile gerek. Çünkü seven insan ozler ve ozledikce daha değerli olur karşı cins. O yüzden ben sevgilimle haftada 2 kere bulusuyorum zaten aynı okuldayiz her gün görüyorum inş ayrilmayiz çok seviyorum
10 Yorumlaseviyorsan sıkmaz ama yine de kendi hayatına da zaman ayrılmalı. ikiniz de boşsanız her gün olabilir ama arkadaşlarınızla da görüşmeye vakit ayırmalı, özellikle de aileye vakit ayrılmalıdır yani özellikle şu günlerde görüşmek zorundayız kuralları koyulmamalı.
10 YorumlaFırsat buldukça ama gönül isterki hep yanımda olsun. Araya giren zaman iyi değildir. Bir ömrü paylaşacağım insan her an yanımda olmalı ve asla bikmam. Onun gözlerinde başlar hayat ve kokusunda can bulur hani vedalar vardır ya işte o zaman can evimden vurur.
00 Yorumla
+1 yılBen vik/vik ilişki sevmem bence iki tarafta birbirini özlemeli bir araya geldiği zaman anlatacak, paylaşacak bir şeyleri olmalı o zaman daha keyifli ve yaşanılır olur ilişki..
Günümüz İlişkiler
Nerdesin aşkım
Burdayım aşkım
Yok artık :)
Sevgiler
ESMER!00 Yorumlasevglimle 1 gub arayla bulusuyoruz oda okul cikisi onu eve bırakıyorum cunku babasi bir gun calisip bir gun dinleniyor babasi calistigi zamn eve birakiyorum o sirada bulusuyoruz ama anelerimiz bizi biliyor o yuzden sikinti cikartmiyorlar umarim ilerde her animizda birlikte oluruz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılben bursada okuyorum o gebzede. onunda evi bursada. o bursaya geldikçe buluşuyoruz bütün gün beraberiz. zaten o arada bana süpriz yapıyor gebzeye geliyor geçen sene kampüsümün cıkışindan aldi beni nasil sevinmiştim bu s3nede bekliyorum. bu senede yapar benim askım <<3. bende yapicam hayatıma. <3
11 Yorumla- +1 yıl
güzel. Allah ayırmasın.
image.cdn.haber7.com/.../...3395109120_h890489.jpg
sevgilimle hep yanyanayız :*21 Yorumla- +1 yıl
:ASDS:F:
Gizli Üye(36-45)+1 yılİki haftada bir ancak gorusuruz. telefonla hergun aramiyorum biraz kafa dinleyelim ikimizde. mesaj yollarsa cevap yaziyorum soracak birsey olursa ben mesajliyorum wappin bokunu cikarma fantazimiz yok. Sosyal medyadan iki paylasim yaparsak begenilesiyoruz olay bu ama cok seviyorum sıkmak istemiyorum oda beni daraltmak istemez iş guc ikimizinde yogun ulan nereden cikti şimdi niye ariyor dedirtmeyiz birbirimize:))
00 Yorumla
+1 yılSeviyosa sıkılmaz diye bişi yok. Sıkılır insan başıma geldi o yüzden bu kadar rahat konuşuyorum :)) ayni okuldaydik sürekli görüsuyoduk falan bide yetmiyodu hafta sonu da buluşuyoduk. Ayyy çok sıkılıyo insan.
01 Yorumla- +1 yıl
doğrudur
halısahada maç var kurmusuz takımları maça 2 saat kala ya da tam arkadaşlarla çilingir sofrasını kurmuşuz ya da tam gezmeye gitcez şehir dışına arkadaşlarla o zaman hatunum arar hadi buluşalım der... işin ilginc yanı hergün görüşüyozzzzzz :(( delirtti bu kız beni :D
00 YorumlaSevgilim varken öyleydi onu bilemem ama ben asla sıkılmazdım, çünkü insan çok sevdiği yanında mutlu olduğu bir kişiyi görmekten sıkılmayı bırak her an yanında olsun ister. :)
22 YorumlaÖnemli olan buluşmak değildir. Önemli olan günün her anında kendinden önce sevdiğini düşünmektir. Yaptığın herşeyde birazda ondan olmasıdır. Sevginin aslı budur. Tabiki bana göre.
20 Yorumla
+1 yılFarkli sehirlerde yasadigimiz icin 1-2 ayda ancak bulusabiliyoruz birlikte 2 hafta kadar vakit geciyoruz ama bu durum bizi aslinda birbirimize daha cok bagliyor hergun bulusmak cok sıkıcı olurdu eminim ki :)
00 YorumlaYoo olmuyor :) hergun birlikteyiz ayni unideyz zaten hafta sonlarida beraberiz. Ya biz hic ayrilmiyomusuz :) bir evlerimize gittigmzde ayriliyorz ondada telefon line whsap filn gecinip gidiyoruz :)
10 Yorumla
+1 yılBazen haftada 3 4 bazen iki hafta hiç görüşmüyoruz :)) ard arda görüşünce sıkılıyorum bazen açıkçası çıkmak istemediğim zamanlar bahane uyduruyorum ama sevgiyle alakalı değil ruh halimden :)
10 Yorumlaolmadığı için buluştuğum kimse yok ama şunu belirteyim insan heyecanlanır ya ne bileyim bende pek mümkün gözükmüyor öyle şeyler.. çünkü ben çok heyecanlanıyorum ve batırıyorum bayanlarla gezerken..
10 Yorumla
+1 yılsık buluşmak ve sık görüşmek aslında ilişkilerin tek düzeleşmesinin sebebidir. biraz mesafe olacak. günde 10 kere değil 2 kere arayacaksın. her gün buluşmaktansa hafta sonu görüşeceksin. o günün gelmesini iple çekeceksin. 1 hafta sana 1 ömür gibi gelecek. yoksa hergün gördüğün bir surat "Sevgililik Döneminde" ilişkilerin tekdüzeleşmesine sebep olur.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 600 cevap paylaştı. aynı üniversitedeyiz, haftanın 5 günü görüşüyoruz :) haftasonu müsait olursak o günler de buluşuyoruz, görmediğim gün özlüyorum. hatta okuldan eve gittiğimde bile bir burukluk oluyo içimde :)
00 Yorumla
+1 yılAyda 1 kez buluşurum ve ne elimi tutar ne gelincee üstumee atlar nede sarılır bazen düşünürüm duygularimi yok mu diye ve şunu dusunuyorum çokmu xirkinimde yanima geldiginde hissettirmiyor özledigini
00 YorumlaBence haftasonları buluşmak çok önemli hergün fırsatım olsa her gün görüşürüm. Öyle yok hergün görüşürsen sıkılırsan falan çok saçma bir kere. Ama kaliteli zaman geçirin monotonlaşmasın
00 Yorumlabaşta nasılsa sondada öyledir başta kabuleneceksin bu benim hayatımı paylaşacağım kız dediğin anda her gününü bırak her saati ununla geçir hevesin bitsede inatlan...-:)
00 Yorumlaİliskimizin 2 ayı boyunca haftada 5 gün en az 3 saat bulusuyoduk şimdi 6 ay oldu ama 6 ay degil 6 yıl gibi geliyor bana cok iyiyiz ama şu an haftada 2 gün en az 2 ile 5 saat arasi daha fazlada olabiliyor sikilmiyoruz da
00 YorumlaBiz ortalama her akşam buluşurduk akşam diyorum çünkü ikimiz de çalışıyorduk 5 dakika olsa bile bulusurduk çok aşık olduğumuz için değil ama ne bilim işte ve sanırım o buluşmalar bizi evliliğe yöneltti
21 Yorumla- +1 yıl
çok iyi :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeviyorsaniz kesinlikle sikilmak diye birsey olmaz emin ol bir an bile... bak biz 5 audir birlikteyiz toplasan tatile gittigmzde gorusmemisiz sadece yani tas catlasa 20 gun. Onun disinda hergun beraberdik. Tum gun ya sabahtan aksama. Her ann
10 YorumlaAynı bölümde olduğumuz için hergün görüşüyoruz ama özel buluşmalar 2 3 günde bir daha iyi oluyo özlüyosun falan
10 Yorumla3 ayda 4 gün felen ki bunu bizi uzaklaştırmak yerine daha çok yakınlaştırıyor diye düşünüyorum. hergün yüz yüze olsak evlenmeden önce belki ayrılırım herhalde...
00 YorumlaOnceden haftada 1 kez bulusurduk bu gittikce 2 3 gune cikti simdi uzakta degil bulusmak mesaj bile atmiyo kiymetini bilin bulusmanin :(
10 Yorumla
+1 yıleskiden haftada birdi hergün görürdük birbirimizi ama pazar günleride buluşma günlerimizdi şimdi tabi :( ayda bir belkii
10 Yorumla
+1 yılbenim sevgilim yok ama kuskusuz osadi onu gormedigim gun olmazdi bern nasil birsey bilmiyorum ama benim bir sevgilim; vardi bundan 3 sene once ayrildik zaten o beni ben onu gormeden dayanamazdik uzaktan da olsa gormek icin can atardik
00 Yorumlahaftada bir kez bazen iki. herkes calisiyo is güç sonucta kimsenin kendine ayircak vakti olmuyo bile
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 310 cevap paylaştı.
+1 yılBirbirine aşık 2 insan her gün görüşmek ister.. Gerisi hikaye. Bir insan sevgilisini her gün görmek istemiyorsa, o kişide bir sorun var demektir..
30 Yorumla
+1 yılAramizda 2 bucuk saatlik mesafe var ama haftada bir, on gunde bir gorusuyoruz genelde. Haftada iki bile oluyor bazen.
00 YorumlaNeden sıkıcı olsun ki? Sevgili demek potansiyel eş demektir. Yani birlikte bir ömür yaşayabileceğin kişi olma ihtimali vardır. Buluşmaktan sıkılan iki insan bir ömrü nasıl birlikte geçirebilir ki?
10 Yorumla
+1 yılBuluşmam. Anca aynı okuldaysak dershanedeysek ortamdaysak vs goruşuruz. Onun haricinde vaktimi ayırmam :D
01 Yorumla- +1 yıl
Noldu yani havali mi oldun ne salak bir dusunce tarzidir biseye benzesen icim yanmaz be sister aksjsjdk
- Aşk İlişkileri konusunda 554 cevap paylaştı.
+1 yılBelli olmuyor bazen haftada bir tüm gün onunlayım bazende haftada iki olabiliyo çünki başka şehirde kendisi telefon ile her gün görüşürüm.
00 Yorumla
+1 yılgün aşırı, hafta sonu full yanı 4 gun falan oluyor ama sadece pazar uzun gorebılıyorum bu durumda sıkılmıyoruz ve ıslerımızıde bu sekılde ayarlıyoruz
00 Yorumla
+1 yıldaha küçüksün sen, şu an ne kadar aşığım desende bunlar hep gelip geçici, bir büyüdüğünde küçük ve gerçekten aşık olduğunda, onun senden her gidişinde birşeylerini alıp gitmesinide anlayacaksın, onunlayken bile onu hala çok özlediğinide.
00 YorumlaEskiden çok sık buluşurduk, sonra bir baktım başkasıyla buluşmuş. Dedim sana iyi buluşmalar...
41 Yorumla- +1 yıl
Ne de güzel silememissin aklından. Diyorum sana iyi düşünmeler...
+1 yılHer gün buluşmak aynı yerlerde yaşıyorlarsa gayet normal ama hele İstanbul gibi şehirde uzak ilçelerde yaşıyorlarsa imkansız tabi bu arada araya okul iş gibi etmenlerde giriyor arada sırada bir kaç gün ayrı kalıp özlemekte güzel bir şey bence.
00 YorumlaSaçma sapan konuşmayın karkadaşım hergün buluşsan yine aynı tat kalır ''Eğer ki gerçekten sevgin ve yüreğin varsa'' :))
10 YorumlaBazen haftada 3 bazen 1 bazen 2 haftada bir değişir yani. Hergün buluşmak güzel bence ama erkek acısından olmayabilir maddi sıkıntıya sokabilir 😁
12 Yorumlaİki haftada bir 3 haftada bir ne zaman müsait olursak. Her gün görmüşmek bna hiç sıkıcı gelmez keşke öyle şansımız olsa
00 YorumlaGenelde hafta sonları :) Yani 1 hafta arayla görüşüyoruz bazen 2 hafta 3 hafta değişiyor tabi.
10 YorumlaHiç buluşmuyoruz. Bunu sevgilimin olmamasına bağlıyorum tabi.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHer akşam buluşuyoyz 11e kadar gezip tozuyoruz ama yetmiyor birde iş yerlerimiz yan yana yani bütün gün beraberiz Gine yetmiyor bizim kisi iki günlük sevgi değil seyirlik değil ömürlük bizimkisi :D
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 742 cevap paylaştı. 2 aydır sevgilim olmadığı için hafta sonlarını kendime ayırıyorum sadece :) ama ondan önce haftada 1 görüsüşyrduk bence yeterdi...
00 YorumlaHer gün buluşması sıkıcı olan biri ile zaten çıkmazdım.
10 Yorumla
+1 yıleski sevgilimle haftada bir buluşurduk ben sarıyer de oturuyorum o bahçelievlerde har dk git gel zor olduğu için haftada bir uygun geldi bize :D ama sonra zaten anlaşamadık ayrıldık
00 Yorumla
+1 yılErkekler cevaplarken işi dalgaya vurmuş
Kızlar çoğunlukla 'Sevgilim yokkiee' yazmış. Ne bu aranış ya :) sevgilinizle ne sıklıkla bulusursunuz demiş sevgiliniz var mı diye sormamıs kezboşlar40 Yorumlahiçte sıkıcı olmuor benim sevgilim karşımızdaki binada otruyo hergün sabah ve akşam iş çıkışı buluşuyoruz yeri geliyo dürbünle evini gözetliyorum :) ama şuda bir gerçek bir gün görmezsen gece uyuyamıorsn :)
00 YorumlaHer gün buluşmak biraz sıkıcı olur gibi 3 günde bir :D
00 Yorumla
+1 yılHer gün sıkıcı. buluşunca paylaşılacak şeyler birikmiş olmalı. özlenmiş olmalı.
00 YorumlaHergün buluşursan sevgilin biraz sıkıcı olabilir. Haftada bir buluşursanda biraz sikici olabilir dikkat etmek lazım
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılBelli olmuyor işlerinin yoğunluğu ile alakalı ama her gün sabah veya akşam uğrar bir yarım saat.
00 Yorumla Ayrı şehirlerdeyiz :( bu yüzden min. 2 -3 güne bir (tatillerde oda) max. 3 hafta...
00 YorumlaSevgilim olmadığı için üzülüyorum ve o kadarda yakısıklı karizma dürüst ve iyimserim ühühü benim neyim var onu çözemiyorum :(
00 YorumlaBen hep ozlerim yani gorusmek degilde en azindan msjla falan hergun ulasmali sevdigine
00 Yorumla
+1 yılHer gun okulda :) hafta sonlari haric :) 1.3. ogle arasi 6 ve 8. tenefus :)))))
02 Yorumla- +1 yıl
ciddiyim 2.5 yıl oldu bazı engellerden dolayı gorusemedık o Antalya ben ankaradayım ama bırbırımızı fazlasıyla sevıyoruz uzaklık engel olmuyor sevgıye
- +1 yıl
Yani olmaz tabi ama bn ozleyincekavgacikariyorum
Ona kalsa her gün, ama haftada 1 görüşüyoruz bazen, 10 günde 1 oluyor. Daha sağlıklı ve en güzeli.
00 Yorumla- Devamını Gör (507)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat