• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aşk İlişkileri

Sevgilinizle ne sıklıkla buluşursunuz?

MerveSinem
MerveSinem Takip Et
Xper 7 Yaş: 33
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
00
Yapay Zekaya Sor
Sevgilinizle ne sıklıkla buluşursunuz? Hergün buluşmak sıkıcı olur mu?:)
Güncellemeler
+1 yıl
Cevap veren herkese teşekkürler arkadaşlar.
Sevgilinizle ne sıklıkla buluşursunuz?
Sevgili Soruları Sevgi Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
1 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• ErdiCemKoç
    ErdiCemKoç Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30 , eic 75%
    +1 yıl

Her gece rüyamda bir sahil kenarında buluşuruz. Ara sıra çimenliklerde dolaşıp çiçek toplarız. Yorulunca biraz ilerde büyük bir kavak ağacı var. Hemen oturur elimi omzuna atıp biraz konuşuruz. Sonra kalkıp önümüzdeki akan ırmakta bir güzel yüzeriz. O yüzerken ben dal felan toplar ateş yakarım. O da çıkıp giyisilerini kurutur.
    O nun ne sevdiğini çok iyi bilirim. Bir ok alıp gök yüzüne fırlatırım. Onu gök yüzünden düşen yıldızlar ile beslerim. Ben yere uzanırım oda yanıma uzanır. Aramızda geçen konuşma her zaman:
    O - Hayatım seni çok seviyorum. Der
    Ben - Bende seni çok seviyorum hayatımın yıldızı. Derim.
    Tam göz göze gelip gözümü yumduğum zaman küçük bir öpücük ile gözlerimi tekrar açarım. Gözlerimi açtığımda rüyamdan uyanıp öptüğüm kızın aslında benim kedim olduğumu görürüm. Kalkarım. Ve bir daha ki geceye kadar onu beklerim. Ve tabi oda beni bekler.

Ama biliyorum ki o her zaman benim yanımda olamayacak. O benim rüyalarımın yıldızı. Ama gerçek hayatta asıl yıldızım... Aaa oda kim? Kimse :(

0
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• PijamalıAyıcık
    PijamalıAyıcık Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32
    +1 yıl

Her gün aynı keyif, keyif olarak kalmaz. En azından 3 gün 2 gün falan girmeli araya. O da şimdilik tabi. Gün gelicek bütün hayatını paylaşıcaksın.

57
    3 Yorumla
    • AnLOkan
      AnLOkan
      +1 yıl

ne güzel konuşmuşsun be dostum ağzına sağlık

Yorumla
    • Evren022
      Evren022
      +1 yıl

Ayrılıklar zor olmasaydı kavuşmanın kıymeti olmazdı arada zaman olması ve mesafe olması bence ilişkiyi biraz daha sağlamlaştırıyor

Yorumla
    • kbraaekk
      kbraaekk
      +1 yıl

Üç ay sonra buluşucaz halinize sükredin. Mesafeler zor arkadaşlar zor.

Yorumla
  • Gülru86
    Gülru86 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 39 , eic 58%
    +1 yıl

bazen oluyor haftada bir kez bazen oluyor daha cok yani en fazla 3 kez bulusuyoruz haftada fakat cok bulusuncada az bulusuncada farketmiyor her bulustugumuzda soruyoruz birbirimize bugün ne yapalim nereye gidelim. Ben genelde degisiklik istiyorum onun icin farketmiyor. Tamda bugün yarama dokundun cünkü arkadaslariyla gidecek cok yer buluyor benle gidecek yer yok hep ayni cafe nasil oluyorsa farketmiyor. Anlamiyorum bugün ben erkekleri...

0
    4 Yorumla
    • ŞuleGizem
      ŞuleGizem
      +1 yıl

Çok Haklısın aynı biz.

Yorumla
    • Gülru86
      Gülru86
      +1 yıl

@ŞuleGizem
      Dün bulustuk napalim dedi bilmem dedim ayni cafeye yine götürdü sesimi cikarmadim. Bana hollandaya
      gidelim diyen insan bir senedir hollandaya götüremedi beni. Bugün oldu neymis arkadaslariyla hollandaya gidiyormus,
      yazmiyorum iste aksama Kadar keyfine baksin...

Yorumla
    • MerveSinem
      MerveSinem
      +1 yıl

özür dilerim. s

Yorumla
    • Gülru86
      Gülru86
      +1 yıl

ne icin özür?

Yorumla
  • İnceruhum
    İnceruhum Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32
    +1 yıl

Sevgilimle ilk tanıştığımız günlerde, nedense buluşmayı planladığımız günlerde hep bir aksilik olmuştu, evren bize karşı demiştik :) ama yinede nasılsa her gün üst üste 3 hafta buluştuk, sıkılmadık :)... Ama ilerdeki süre için sık buluşmak sıka bilir evet yani konuşacak birşey kalmama durumu var :)

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

194

Cevap

373

Cevap

• abirisebi
    abirisebi Takip Et
    Xper 5 Yaş: 36 , eic 65%
    +1 yıl

selam tüm müslüman ahiret zamanında hz. isa (mesih) a. s la birlikte tur dağına sığınacak veyahutta sığınmaya ömrü yetmeyenlerin üzerine olsun
    gençlerimiizn çoğu ahlaksız ve fuhşiyyat içinde yaşaması açıkça ben ve diğer osmanlı torunlarını rahatsız etmektedir ister yorumuma saygı duyun ister duymayın
    osmanlı genç kızları sırtlarına yastık koyup ellerine bston alıp dışarı çıkıyorlardı ki sırf şehvet olmasın diye.
    nereden... nereye
    görüyormusunuz bunca yıl nasıl uyutulmuşsunuz
    rabbimiz ayetinde ''zinaya yaklaşmayın'' derken sizin ısrarla neden yüce yaratıcınızın emrine karşı gelebiliyorsunuz anlamış değilim şüphesizki biz hepimiz onun malıyız o bizim sahibimiz o bize ne emrederse yapmak zorundayız. bana bu sitede ne işin var git diyen olursa demek isterimki rasulullah s. a. v buyurmşlardırki ''bir kimse mümin kardeşinin hatasını görüp düzeltmesse oda ondan mesul olur.'' sadaka rasulullah
    selam ve dua ile

3
    3 Yorumla
    • Troubleman
      Troubleman
      +1 yıl

Adamsın be işte benim düşüncem.

Yorumla
    • abirisebi
      abirisebi
      +1 yıl

maksadım Allah ve rızasıdır kardeşlerim dilerimki hepinize islamı aşina edeyim tüm müslümanları çok seviyorum sevmeseydim vallahi uğraşmazdım benim için namazlarında dua et kardeşim
      mahşerde salih kulların arasında buluşmak üzere kardeşim vesselam :)

Yorumla
    • esradogan
      esradogan
      +1 yıl

Eic bu olmalıydı.

Yorumla
  • SananeAhmak
    SananeAhmak Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30
    +1 yıl

Hergün buluşmak insanı cidden bayıyor. Arada sırada görüşmek iyidir. Hatta bir gün boyunca mesajlasmamak bile gerek. Çünkü seven insan ozler ve ozledikce daha değerli olur karşı cins. O yüzden ben sevgilimle haftada 2 kere bulusuyorum zaten aynı okuldayiz her gün görüyorum inş ayrilmayiz çok seviyorum

1
    0 Yorumla
  • jackass
    jackass Takip Et
    Master Yaş: 33
    +1 yıl

seviyorsan sıkmaz ama yine de kendi hayatına da zaman ayrılmalı. ikiniz de boşsanız her gün olabilir ama arkadaşlarınızla da görüşmeye vakit ayırmalı, özellikle de aileye vakit ayrılmalıdır yani özellikle şu günlerde görüşmek zorundayız kuralları koyulmamalı.

1
    0 Yorumla
  • sexen9
    sexen9 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 37 , eic 38%
    +1 yıl

Fırsat buldukça ama gönül isterki hep yanımda olsun. Araya giren zaman iyi değildir. Bir ömrü paylaşacağım insan her an yanımda olmalı ve asla bikmam. Onun gözlerinde başlar hayat ve kokusunda can bulur hani vedalar vardır ya işte o zaman can evimden vurur.

0
    0 Yorumla
  • ESMERBAKIS
    ESMERBAKIS Takip Et
    Xper 7 Yaş: 43 , eic 38%
    +1 yıl

Ben vik/vik ilişki sevmem bence iki tarafta birbirini özlemeli bir araya geldiği zaman anlatacak, paylaşacak bir şeyleri olmalı o zaman daha keyifli ve yaşanılır olur ilişki..

Günümüz İlişkiler
    Nerdesin aşkım
    Burdayım aşkım

Yok artık :)

Sevgiler
    ESMER!

0
    0 Yorumla
  • zatkiel
    zatkiel Takip Et
    Xper 4 Yaş: 30
    +1 yıl

sevglimle 1 gub arayla bulusuyoruz oda okul cikisi onu eve bırakıyorum cunku babasi bir gun calisip bir gun dinleniyor babasi calistigi zamn eve birakiyorum o sirada bulusuyoruz ama anelerimiz bizi biliyor o yuzden sikinti cikartmiyorlar umarim ilerde her animizda birlikte oluruz

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

ben bursada okuyorum o gebzede. onunda evi bursada. o bursaya geldikçe buluşuyoruz bütün gün beraberiz. zaten o arada bana süpriz yapıyor gebzeye geliyor geçen sene kampüsümün cıkışindan aldi beni nasil sevinmiştim bu s3nede bekliyorum. bu senede yapar benim askım <<3. bende yapicam hayatıma. <3

1
    1 Yorumla
    • MerveSinem
      MerveSinem
      +1 yıl

güzel. Allah ayırmasın.

Yorumla
  • Tosuncuk
    Tosuncuk Takip Et
    Yoda Yaş: 32
    +1 yıl

image.cdn.haber7.com/.../...3395109120_h890489.jpg
    sevgilimle hep yanyanayız :*

2
    1 Yorumla
    • mistikHadesiçe
      mistikHadesiçe
      +1 yıl

:ASDS:F:

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

İki haftada bir ancak gorusuruz. telefonla hergun aramiyorum biraz kafa dinleyelim ikimizde. mesaj yollarsa cevap yaziyorum soracak birsey olursa ben mesajliyorum wappin bokunu cikarma fantazimiz yok. Sosyal medyadan iki paylasim yaparsak begenilesiyoruz olay bu ama cok seviyorum sıkmak istemiyorum oda beni daraltmak istemez iş guc ikimizinde yogun ulan nereden cikti şimdi niye ariyor dedirtmeyiz birbirimize:))

0
    0 Yorumla
  • azrengirem
    azrengirem Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30 , eic 47%
    +1 yıl

Seviyosa sıkılmaz diye bişi yok. Sıkılır insan başıma geldi o yüzden bu kadar rahat konuşuyorum :)) ayni okuldaydik sürekli görüsuyoduk falan bide yetmiyodu hafta sonu da buluşuyoduk. Ayyy çok sıkılıyo insan.

0
    1 Yorumla
    • MerveSinem
      MerveSinem
      +1 yıl

doğrudur

Yorumla
  • deliboy35
    deliboy35 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 36
    +1 yıl

halısahada maç var kurmusuz takımları maça 2 saat kala ya da tam arkadaşlarla çilingir sofrasını kurmuşuz ya da tam gezmeye gitcez şehir dışına arkadaşlarla o zaman hatunum arar hadi buluşalım der... işin ilginc yanı hergün görüşüyozzzzzz :(( delirtti bu kız beni :D

0
    0 Yorumla
  • 987busra
    987busra Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30 , eic 63%
    +1 yıl

Sevgilim varken öyleydi onu bilemem ama ben asla sıkılmazdım, çünkü insan çok sevdiği yanında mutlu olduğu bir kişiyi görmekten sıkılmayı bırak her an yanında olsun ister. :)

2
    2 Yorumla
    • repair
      repair
      +1 yıl

Şimdi yok mu

Yorumla
    • 987busra
      987busra
      +1 yıl

Hayır yok. @repair

Yorumla
  • cfoutput
    cfoutput Takip Et
    Xper 6 Yaş: 39 , eic 46%
    +1 yıl

Önemli olan buluşmak değildir. Önemli olan günün her anında kendinden önce sevdiğini düşünmektir. Yaptığın herşeyde birazda ondan olmasıdır. Sevginin aslı budur. Tabiki bana göre.

2
    0 Yorumla
  • bayanekonomist
    bayanekonomist Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31 , eic 37%
    +1 yıl

Farkli sehirlerde yasadigimiz icin 1-2 ayda ancak bulusabiliyoruz birlikte 2 hafta kadar vakit geciyoruz ama bu durum bizi aslinda birbirimize daha cok bagliyor hergun bulusmak cok sıkıcı olurdu eminim ki :)

0
    0 Yorumla
  • ebrushee
    ebrushee Takip Et
    Xper 5 Yaş: 39
    +1 yıl

Yoo olmuyor :) hergun birlikteyiz ayni unideyz zaten hafta sonlarida beraberiz. Ya biz hic ayrilmiyomusuz :) bir evlerimize gittigmzde ayriliyorz ondada telefon line whsap filn gecinip gidiyoruz :)

1
    0 Yorumla
  • zeynep5454
    zeynep5454 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 32
    +1 yıl

Bazen haftada 3 4 bazen iki hafta hiç görüşmüyoruz :)) ard arda görüşünce sıkılıyorum bazen açıkçası çıkmak istemediğim zamanlar bahane uyduruyorum ama sevgiyle alakalı değil ruh halimden :)

1
    0 Yorumla
  • linkerboy
    linkerboy Takip Et
    Yoda Yaş: 35
    +1 yıl

olmadığı için buluştuğum kimse yok ama şunu belirteyim insan heyecanlanır ya ne bileyim bende pek mümkün gözükmüyor öyle şeyler.. çünkü ben çok heyecanlanıyorum ve batırıyorum bayanlarla gezerken..

1
    0 Yorumla
  • DeliDumruLL
    DeliDumruLL Takip Et
    Xper 2 Yaş: 44
    +1 yıl

sık buluşmak ve sık görüşmek aslında ilişkilerin tek düzeleşmesinin sebebidir. biraz mesafe olacak. günde 10 kere değil 2 kere arayacaksın. her gün buluşmaktansa hafta sonu görüşeceksin. o günün gelmesini iple çekeceksin. 1 hafta sana 1 ömür gibi gelecek. yoksa hergün gördüğün bir surat "Sevgililik Döneminde" ilişkilerin tekdüzeleşmesine sebep olur.

0
    0 Yorumla
  • Xeptxept
    Xeptxept Takip Et
    Xper 7 Yaş: 30 , eic 57%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 600 cevap paylaştı.

aynı üniversitedeyiz, haftanın 5 günü görüşüyoruz :) haftasonu müsait olursak o günler de buluşuyoruz, görmediğim gün özlüyorum. hatta okuldan eve gittiğimde bile bir burukluk oluyo içimde :)

0
    0 Yorumla
  • MutluOlmakİstiyorum
    MutluOlmakİstiyorum Takip Et
    Xper 5 Yaş: 35 , eic 32%
    +1 yıl

Ayda 1 kez buluşurum ve ne elimi tutar ne gelincee üstumee atlar nede sarılır bazen düşünürüm duygularimi yok mu diye ve şunu dusunuyorum çokmu xirkinimde yanima geldiginde hissettirmiyor özledigini

0
    0 Yorumla
  • hahahato
    hahahato Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32 , eic 53%
    +1 yıl

Bence haftasonları buluşmak çok önemli hergün fırsatım olsa her gün görüşürüm. Öyle yok hergün görüşürsen sıkılırsan falan çok saçma bir kere. Ama kaliteli zaman geçirin monotonlaşmasın

0
    0 Yorumla
  • erhat
    erhat Takip Et
    Xper 4 Yaş: 41 , eic 30%
    +1 yıl

başta nasılsa sondada öyledir başta kabuleneceksin bu benim hayatımı paylaşacağım kız dediğin anda her gününü bırak her saati ununla geçir hevesin bitsede inatlan...-:)

0
    0 Yorumla
  • pie123
    pie123 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30
    +1 yıl

İliskimizin 2 ayı boyunca haftada 5 gün en az 3 saat bulusuyoduk şimdi 6 ay oldu ama 6 ay degil 6 yıl gibi geliyor bana cok iyiyiz ama şu an haftada 2 gün en az 2 ile 5 saat arasi daha fazlada olabiliyor sikilmiyoruz da

0
    0 Yorumla
  • duyguuuuu
    duyguuuuu Takip Et
    Xper 5 Yaş: 46
    +1 yıl

Biz ortalama her akşam buluşurduk akşam diyorum çünkü ikimiz de çalışıyorduk 5 dakika olsa bile bulusurduk çok aşık olduğumuz için değil ama ne bilim işte ve sanırım o buluşmalar bizi evliliğe yöneltti

2
    1 Yorumla
    • Muhammed34
      Muhammed34
      +1 yıl

çok iyi :)

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Seviyorsaniz kesinlikle sikilmak diye birsey olmaz emin ol bir an bile... bak biz 5 audir birlikteyiz toplasan tatile gittigmzde gorusmemisiz sadece yani tas catlasa 20 gun. Onun disinda hergun beraberdik. Tum gun ya sabahtan aksama. Her ann

1
    0 Yorumla
  • thveils
    thveils Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32 , eic 53%
    +1 yıl

Aynı bölümde olduğumuz için hergün görüşüyoruz ama özel buluşmalar 2 3 günde bir daha iyi oluyo özlüyosun falan

1
    0 Yorumla
  • BAY-Z-
    BAY-Z- Takip Et
    Xper 6 Yaş: 36
    +1 yıl

3 ayda 4 gün felen ki bunu bizi uzaklaştırmak yerine daha çok yakınlaştırıyor diye düşünüyorum. hergün yüz yüze olsak evlenmeden önce belki ayrılırım herhalde...

0
    0 Yorumla
  • seelhi
    seelhi Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30 , eic 48%
    +1 yıl

Onceden haftada 1 kez bulusurduk bu gittikce 2 3 gune cikti simdi uzakta degil bulusmak mesaj bile atmiyo kiymetini bilin bulusmanin :(

1
    0 Yorumla
  • KülKelebeK
    KülKelebeK Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30 , eic 33%
    +1 yıl

eskiden haftada birdi hergün görürdük birbirimizi ama pazar günleride buluşma günlerimizdi şimdi tabi :( ayda bir belkii

1
    0 Yorumla
  • salihamizic
    salihamizic Takip Et
    Xper 6 Yaş: 40
    +1 yıl

benim sevgilim yok ama kuskusuz osadi onu gormedigim gun olmazdi bern nasil birsey bilmiyorum ama benim bir sevgilim; vardi bundan 3 sene once ayrildik zaten o beni ben onu gormeden dayanamazdik uzaktan da olsa gormek icin can atardik

0
    0 Yorumla
  • axenophia
    axenophia Takip Et
    Xper 5 Yaş: 34 , eic 45%
    +1 yıl

haftada bir kez bazen iki. herkes calisiyo is güç sonucta kimsenin kendine ayircak vakti olmuyo bile

2
    0 Yorumla
  • melihsahin
    melihsahin Takip Et
    Xper 7 Yaş: 45
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 310 cevap paylaştı.

Birbirine aşık 2 insan her gün görüşmek ister.. Gerisi hikaye. Bir insan sevgilisini her gün görmek istemiyorsa, o kişide bir sorun var demektir..

3
    0 Yorumla
  • endlessfaith
    endlessfaith Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30 , eic 40%
    +1 yıl

Aramizda 2 bucuk saatlik mesafe var ama haftada bir, on gunde bir gorusuyoruz genelde. Haftada iki bile oluyor bazen.

0
    0 Yorumla
  • perceus
    perceus Takip Et
    Xper 2 Yaş: 48
    +1 yıl

Neden sıkıcı olsun ki? Sevgili demek potansiyel eş demektir. Yani birlikte bir ömür yaşayabileceğin kişi olma ihtimali vardır. Buluşmaktan sıkılan iki insan bir ömrü nasıl birlikte geçirebilir ki?

1
    0 Yorumla
  • narsistbayan
    narsistbayan Takip Et
    Xper 2 Yaş: 30 , eic 68%
    +1 yıl

Buluşmam. Anca aynı okuldaysak dershanedeysek ortamdaysak vs goruşuruz. Onun haricinde vaktimi ayırmam :D

0
    1 Yorumla
    • Feerittt35
      Feerittt35
      +1 yıl

Noldu yani havali mi oldun ne salak bir dusunce tarzidir biseye benzesen icim yanmaz be sister aksjsjdk

Yorumla
  • LosTRomaNce
    LosTRomaNce Takip Et
    Bilge Yaş: 52 , eic 32%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 554 cevap paylaştı.

Belli olmuyor bazen haftada bir tüm gün onunlayım bazende haftada iki olabiliyo çünki başka şehirde kendisi telefon ile her gün görüşürüm.

0
    0 Yorumla
  • gurmeydimgurdum
    gurmeydimgurdum Takip Et
    Xper 5 Yaş: 40 , eic 64%
    +1 yıl

gün aşırı, hafta sonu full yanı 4 gun falan oluyor ama sadece pazar uzun gorebılıyorum bu durumda sıkılmıyoruz ve ıslerımızıde bu sekılde ayarlıyoruz

0
    0 Yorumla
  • metinpusat
    metinpusat Takip Et
    Xper 5 Yaş: 39
    +1 yıl

daha küçüksün sen, şu an ne kadar aşığım desende bunlar hep gelip geçici, bir büyüdüğünde küçük ve gerçekten aşık olduğunda, onun senden her gidişinde birşeylerini alıp gitmesinide anlayacaksın, onunlayken bile onu hala çok özlediğinide.

0
    0 Yorumla
  • BLight
    BLight Takip Et
    Xper 7 Yaş: 31
    +1 yıl

Eskiden çok sık buluşurduk, sonra bir baktım başkasıyla buluşmuş. Dedim sana iyi buluşmalar...

4
    1 Yorumla
    • marjinalesmer
      marjinalesmer
      +1 yıl

Ne de güzel silememissin aklından. Diyorum sana iyi düşünmeler...

Yorumla
  • Lordsofrealm
    Lordsofrealm Takip Et
    Yoda Yaş: 39
    +1 yıl

Her gün buluşmak aynı yerlerde yaşıyorlarsa gayet normal ama hele İstanbul gibi şehirde uzak ilçelerde yaşıyorlarsa imkansız tabi bu arada araya okul iş gibi etmenlerde giriyor arada sırada bir kaç gün ayrı kalıp özlemekte güzel bir şey bence.

0
    0 Yorumla
  • Furkanx34
    Furkanx34 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 35
    +1 yıl

Saçma sapan konuşmayın karkadaşım hergün buluşsan yine aynı tat kalır ''Eğer ki gerçekten sevgin ve yüreğin varsa'' :))

1
    0 Yorumla
  • LazySmurf
    LazySmurf Takip Et
    Xper 4 Yaş: 29
    +1 yıl

Bazen haftada 3 bazen 1 bazen 2 haftada bir değişir yani. Hergün buluşmak güzel bence ama erkek acısından olmayabilir maddi sıkıntıya sokabilir 😁

1
    2 Yorumla
    • CenkEfe35
      CenkEfe35
      +1 yıl

Sende her şeyi erkeğe kitleme bebeğim bu kadar mı düştün gel ben verim paran yoksa

Yorumla
    • LazySmurf
      LazySmurf
      +1 yıl

1. si ben senin bebeğin değilim
      2. si kabul etmiyosa napim cebine para mi sıkıştırayım

Yorumla
  • erenis
    erenis Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32
    +1 yıl

İki haftada bir 3 haftada bir ne zaman müsait olursak. Her gün görmüşmek bna hiç sıkıcı gelmez keşke öyle şansımız olsa

0
    0 Yorumla
  • Seymactm2
    Seymactm2 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29 , eic 31%
    +1 yıl

Genelde hafta sonları :) Yani 1 hafta arayla görüşüyoruz bazen 2 hafta 3 hafta değişiyor tabi.

1
    0 Yorumla
  • Molarize
    Molarize Takip Et
    Xper 4 Yaş: 30 , eic 37%
    +1 yıl

Hiç buluşmuyoruz. Bunu sevgilimin olmamasına bağlıyorum tabi.

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Her akşam buluşuyoyz 11e kadar gezip tozuyoruz ama yetmiyor birde iş yerlerimiz yan yana yani bütün gün beraberiz Gine yetmiyor bizim kisi iki günlük sevgi değil seyirlik değil ömürlük bizimkisi :D

1
    0 Yorumla
  • LYKIA91
    LYKIA91 Takip Et
    Yoda Yaş: 34
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 742 cevap paylaştı.

2 aydır sevgilim olmadığı için hafta sonlarını kendime ayırıyorum sadece :) ama ondan önce haftada 1 görüsüşyrduk bence yeterdi...

0
    0 Yorumla
  • pumpkinnn
    pumpkinnn Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32 , eic 56%
    +1 yıl

Her gün buluşması sıkıcı olan biri ile zaten çıkmazdım.

1
    0 Yorumla
  • CimenGözzz
    CimenGözzz Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33
    +1 yıl

eski sevgilimle haftada bir buluşurduk ben sarıyer de oturuyorum o bahçelievlerde har dk git gel zor olduğu için haftada bir uygun geldi bize :D ama sonra zaten anlaşamadık ayrıldık

0
    0 Yorumla
  • bahareylül
    bahareylül Takip Et
    +1 yıl

Erkekler cevaplarken işi dalgaya vurmuş
    Kızlar çoğunlukla 'Sevgilim yokkiee' yazmış. Ne bu aranış ya :) sevgilinizle ne sıklıkla bulusursunuz demiş sevgiliniz var mı diye sormamıs kezboşlar

4
    0 Yorumla
  • erol0006
    erol0006 Takip Et
    +1 yıl

hiçte sıkıcı olmuor benim sevgilim karşımızdaki binada otruyo hergün sabah ve akşam iş çıkışı buluşuyoruz yeri geliyo dürbünle evini gözetliyorum :) ama şuda bir gerçek bir gün görmezsen gece uyuyamıorsn :)

0
    0 Yorumla
  • loveme11
    loveme11 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 32 , eic 40%
    +1 yıl

Her gün buluşmak biraz sıkıcı olur gibi 3 günde bir :D

0
    0 Yorumla
  • sıfıraltı06
    sıfıraltı06 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 38 , eic 60%
    +1 yıl

Her gün sıkıcı. buluşunca paylaşılacak şeyler birikmiş olmalı. özlenmiş olmalı.

0
    0 Yorumla
  • Mehendis
    Mehendis Takip Et
    Xper 5 Yaş: 36
    +1 yıl

Hergün buluşursan sevgilin biraz sıkıcı olabilir. Haftada bir buluşursanda biraz sikici olabilir dikkat etmek lazım

0
    0 Yorumla
  • Anti-Bakteriyel
    Anti-Bakteriyel Takip Et
    Guru Yaş: 36 , eic 34%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.

Belli olmuyor işlerinin yoğunluğu ile alakalı ama her gün sabah veya akşam uğrar bir yarım saat.

0
    0 Yorumla
  • ulalalo
    ulalalo Takip Et
    Xper 4 Yaş: 32 , eic 74%
    +1 yıl

Ayrı şehirlerdeyiz :( bu yüzden min. 2 -3 güne bir (tatillerde oda) max. 3 hafta...

0
    0 Yorumla
  • Revenge98
    Revenge98 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 56
    +1 yıl

Sevgilim olmadığı için üzülüyorum ve o kadarda yakısıklı karizma dürüst ve iyimserim ühühü benim neyim var onu çözemiyorum :(

0
    0 Yorumla
  • gunkamer
    gunkamer Takip Et
    Xper 5 Yaş: 39 , eic 49%
    +1 yıl

Ben hep ozlerim yani gorusmek degilde en azindan msjla falan hergun ulasmali sevdigine

0
    0 Yorumla
  • beşiktaşaşığı1903
    beşiktaşaşığı1903 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 31 , eic 31%
    +1 yıl

Her gun okulda :) hafta sonlari haric :) 1.3. ogle arasi 6 ve 8. tenefus :)))))

0
    2 Yorumla
    • ÖzgürTutsak
      ÖzgürTutsak
      +1 yıl

ciddiyim 2.5 yıl oldu bazı engellerden dolayı gorusemedık o Antalya ben ankaradayım ama bırbırımızı fazlasıyla sevıyoruz uzaklık engel olmuyor sevgıye

Yorumla
    • beşiktaşaşığı1903
      beşiktaşaşığı1903
      +1 yıl

Yani olmaz tabi ama bn ozleyincekavgacikariyorum

Yorumla
  • odsjaj
    odsjaj Takip Et
    Xper 5 Yaş: 41 , eic 48%
    +1 yıl

Ona kalsa her gün, ama haftada 1 görüşüyoruz bazen, 10 günde 1 oluyor. Daha sağlıklı ve en güzeli.

0
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (507)
Devamını Gör(552)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sevgilinizle ne sıklıkla buluşursunuz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Sevgilinizle ne sıklıkla buluşuyorsunuz? 34 cevap verildi
Sevgilinizle ne sıklıkla buluşuyorsunuz? 10 cevap verildi
Sevgilinizle ne sıklıkla buluşuyorsunuz? 33 cevap verildi
Sevgilinizle ne kadar sıklıkla buluşuyorsunuz? 14 cevap verildi
Sevgilinizle ne kadar sıklıkla buluşuyorsunuz? 13 cevap verildi
Sevgiliniz ile ne sıklıkla görüşüyorsunuz? 51 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Annenizi mi çok seviyorsunuz babanızı mı? Peki en sevdiğiniz renk ne?
  • Çayımız da çöp çıkınca misafir gelirdi. süzgeçler de engel oldular eğlencemize off offf🙃🫤?
  • Sabahları kahve içmeden başlayamayan insan prenses midir?
  • Yeri dolmayan biri oldu mu hayatınızda?
  • Sevdiğini zorbalar mısın?
  • Flörtünüz ilk buluşmaya gelmediyse ne düşünürsünüz, ne hissedersiniz?
  • Hiç Hot Dog yediniz mi, tadı nasıldı?
  • Hayatta "İyi ki yapmışım!" dediklerin mi çok, yoksa "Ne yaptım ben!" dedilerin mi?
  • Birine verdiğin değerin ayarı yanlış olursa, seni vezir mi eder yoksa rezil mi eder?
  • Hoşlandığın birinden ışık hızıyla soğur musun?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨